Κούκλα έγινε...το ήθελε το φρεσκαρισματάκι του...Εύγε Κώστα. όσο για τον κύριο Νίκο να σταματήσει τις ασχολίες τις περίεργες κάτω από δέντρα...
Κούκλα έγινε...το ήθελε το φρεσκαρισματάκι του...Εύγε Κώστα. όσο για τον κύριο Νίκο να σταματήσει τις ασχολίες τις περίεργες κάτω από δέντρα...
merlin (11-05-11)
Αλλος έχει το όνομα του μάγου και άλλος την χάρη....
Ο Κώστας έκανε τρελά μαγικά και το αυτοκίνητο έγινε πιό καινούργιο από αντιπροσωπείας !!!
Διορθώθηκαν και κάποιες παλιές αμαρτίες, από τοπική βαφή στο καπώ, που είχε γίνει για να καλυφθούν χτυπήματα από πέτρες...
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !!!
Γιατρέ μου, υποκλίνομαι !!!
![]()
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
Always a pleasure!! You know it![]()
Δεν το ειχε αναφερει αρχικα ο Κωστας οτι ηταν το δικο σου,αλλα λεω δε μπορει ο Νικος ειναι....με γεια το νεο γυαλισμα λοιπον και προσοχη τωρα να μεινει ετσι!!!!....θελω να καθρεφτιζονται ολοι στο οχημα σου στη συναντηση!!!!
ΥΣ.....και η μικρη μου κορη θελει και φωτογραφηση με το οχημα σου....μαλλον για το δειξει στις φιλες της η για το ....facebook!!!!....![]()
merlin (11-05-11)
Θα το πάρεις γυαλισμένο, θα το ξεσκεπάσεις, θα πάς την οικογένεια βόλτα και θα κάνεις και την φωτογράφιση...
Δεν θα σου στοιχίσει και πολύ ακριβά... δύσκολοι καιροί... ίσα τα έξοδα να βγάλουμε...
Υ.Γ. Δεν χαλάμε χατήρι, ότι θέλουν οι κόρες μας !!! Γνήσιοι χαζομπαμπάδες !!!
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
aristent (12-05-11)
Αντε βρε,θα σου δωσω και εγω την 5αρα για βολτα,να ερθουμε στα ισια....που καιροι για εξοδα!!!
Νικο εισαι ο μονος στο φορουμ με Μ3,που μπορει και"εξαφανιζει" μεταλλικη οροφη!!!...αυτο ειναι "μαγικο" ,πως να το κανουμε?!!!!...πολλοι θα θελουν φωτογραφηση!!!!...ετοιμασου για πολλες φωτο!!!!....βολτες με δανεικα οχηματα απαγορευονται,ειδικα σε χαρουμενες στιγμες,μη χαλασουμε τη γιορτη!!!
ΥΓ.μονο εγω, λογο "καμμενου εγκεφαλου" και κατω απο απολυτα ελεγχομενες συνθηκες,βλεπε αεροδιαδρομο κλπ.,θα βολταρω για πολυ λιγο εναν....V10 απο Πατρα μερια!!!!!!......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 12-05-11 στις 06:13
Μια παρατηρηση εχω να κανω μονο Κωνσταντινε.
Θες ενα νουμερο μικροτερα γαντια!!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Όχι ρε. Ξεχειλώνουν από το νερό και τη χρήση.![]()
ευγε για το αποτελεσμα!
Αυτο το αυτοκινητο ομως ειναι ακομα πιο Ωραιο κ Κυριλε οταν το δειτε με τον ιδιοκτητη στο τιμονι!
Αρχοντια λεμε ρε παιδι μου...![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Monsta (11-05-11)