Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Περι μεθανόλης συζήτηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι, αγοράζω απο κατάστημα με χημικά στον Πειραιά. Εσύ Δημήτρη αυτή βάζεις? Τι κόστος έχει και απο που?
    ναι και παρολο που εχω αφησει αρκετη μεθ μεσα στο δοχειο κανα 6μηνο δεν εδειξε κατι διαφορετικο. παρε με αυριο να σου πω. η μ1 ειναι η καλυτερη για water injection και μετα πας στην μ5 που την χρησιμοποιεις σαν καυσιμο. αυτες πανε μονο σε 20λτ βαρελακια

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dim135 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι και παρολο που εχω αφησει αρκετη μεθ μεσα στο δοχειο κανα 6μηνο δεν εδειξε κατι διαφορετικο. παρε με αυριο να σου πω. η μ1 ειναι η καλυτερη για water injection και μετα πας στην μ5 που την χρησιμοποιεις σαν καυσιμο. αυτες πανε μονο σε 20λτ βαρελακια
    ΟΚ θα σε πάρω αύριο να τα πούμε. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την μεθανολη αλλά αυτό μου φάνηκε πολύ περίεργο που έγινε σαν ούζο το τελευταίο στον πάτο

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή Περι μεθανόλης συζήτηση

Γράφω Απο ιφονι....strato don't worry. H θολούρα είναι επειδή η μεθανολη έχει μικροποσοτητα ελαιου και δεν είναι 100 % καθαρή (πολύ μικρή-παραγωγο της παρασκευής) και κατα την αντίδραση αποκτά αυτήν θολούρα. Μετά απο μερικές μέρες καθαρίζει απο μονη της. Τσεκάρε το μετά απο μια βδομάδα και θα δεις. Και εγώ αυτήν χρησιμοποιώ. Τώρα αν η vp έχει κάποια διάφορα δεν το γνωρίζω αλλά δεν νομίζω. Τι τιμή παίζει η vp? γιατί αυτή που χρησιμοποιώ είναι περιπου στο 1.5 Ε/lt

4. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

stratos (06-05-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP