Μιας και ανεφερες την Ε39 Μ5 φιλε που ειναι το ονειρο μου και εμενα και αφου σε συγχαρω για τα αποκτηματα σου , παραθετω τα παρακάτω
Η τηλεφωνική συνομιλία ....
Ε = Εγώ .... Π = Παντελής ( Action Man )
E - Για μπες στο ταδε λινκ να το δείς ....
Μπαίνει το βλέπει ή μαλλον ριχνει μια κλεφτη ματια και απαντα μεσα σε 6''
Π - Μην το παρεις ... Περιμενουμε τωρα να βγει καλό απο την ταδε εταιρεία καθως οτι εχει κυκλοφορησει ειναι για τα μπαζα ....
Ε - Καλα ...Για πες τιποτ'αλλο .... Δουλεια καλα ????
Κομπιασμα στην απαντηση .....
Π - Εεεε ? Ναι ναι ....
Ε - Τι ναι ναι ρε μ.... Μιλα ... Τι κοιτας παλι ????
Π - ΩΧ ...ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ... Ειναι dealer's edition ...Δεν το βρισκεις ευκολα τελικα ...
Ε - Αυτο δεν σου ειπα ρε τοση ωρα πριν ??? Ειναι μονο 345 κομματια και απο τις φωτο εχει πολύ καλες λεπτομεριες ....
Π - ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ....
Ε - Περιμενε μισο ... ( κλικ κλικ κλικ ...enter ) Οκ .... Το πηρα .....
Μετα απο καμποσες μερες και αφου μου παραδωθηκε στο σπιτι , ερχεται ο Παντελης και το βουταει αμεσως στα χερια του μολις το ειδε ....
Ε - Για πες εσυ που ξερεις ... Καλό ???
Π - Μπομπα φιλε μπομπα....
Και τελικα το εχω πλεον στην μικρη εως πολύ μικρη συλλογη μου . Εχω καμμια 60ρια τετοια σε διαφορες κλιμακες . Βεβαια τα πιο πολλα αποτελουν αυτοκινητα που στην πραγματικοτητα ηθελα να εχω σε 1:1 κλιμακα και αλλες τοσες μηχανες . Καποτε ελεγα πως τα μαζευω για το " γιο " οταν με το καλό θα ερθει αλλα τελικα εκανα κορες ... Δεν πειραζει ...Ελπιζω στα εγγονια πλεον ....

Γενικως μου αρεσει να μαζευω πλεον πραγματα και ειδικα παλια και αριθμιμένα ( εχω συλλεκτικα ποτα παλια με αριθμηση και πιστοποιητικα γνησιοτητας , σπαθια πχ Highlander - Macleod , πιστο αντιγραφο του μαυρου ιπποτη- excalliber - το σπαθι του Σολωμώντα - τον φυλακα της κολασεως κ.α ) με αριθμηση επισης και πιστοποιητικα γνησιοτητας , οπλα . σφαιρες κτλ ) αλλα καθε τοσο που τα χαζευω , μια ερωτηση περναει απο το μυαλο μου ....
ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ???? ΕΙΔΩΜΕΝ !!!!