καλο ταξιδι μεγαλε Νικολα...
καλο ταξιδι μεγαλε Νικολα...
Καλο του ταξιδι.
Γεια σου ρε Παπαζογλου !!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
joseph (17-04-11)
Καλό ταξίδι Νικόλα...τον είχα γνωρίσει το 1999 όταν έκανα πρακτική στην αερολέσχη Θεσ/νικης, γιατί ως γνωστόν ήταν και πιλότος.. Ήξερε την κ@υλα μου και πετάξαμε μαζί 2 φορές... κρίμα, πολύ κρίμα...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Kαλο ταξιδι να εχει, και κουραγιο στην οικογενεια του...
Πραγματικα ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ καλλιτεχνης με ολη την σημασια της λεξης!!!!
Καλο παραδεισο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Nino (18-04-11)
καλο Παραδεισο....
Μη τα συζητας αδερφε...
gant (17-04-11)
Στο καλό φίλε Νίκο...πάντα δημιουργικός και ανεξάρτητος...ας μας κάνουνε την χάρη να μην γεμίσουνε οι εφημερίδες με τα γνωστά dvd - cd αυτό το σαββατοκύριακο...ο Νικόλας δεν πουλήθηκε ποτέ και δεν του αξίζει
Η ιστορία του ελληνικού πενταγραμμου κοντεύει να τελειώσει σιγά σιγά... Ένας Ένας την κάνουν.. Στο Καλο Νικο και χαιρετίσματα στο Μανωλη το Ρασουλη εκεί Πάνω.. Θα καλοπερασετε!! Κρίμα...
Ptboul (18-04-11)
ειχα τη τυχη να τον γνωρισω μεσω της ιστιοπλοιας.
φυσικα σαν μουσικοι και οι δυο ειχαμε πολλα κοινα πραγματα να συζητησουμε και να μου πει.
ηταν τοσο απλος,αλλα ταυτοχρονα τοσο φιλοσοφιμενος ανθρωπος.
μολις πριν ενα μηνα εμαθε η κουμπαρα μου ( που λογω ιστιοπλοιας συναντιοταν καθε εβδομαδα μαζι του) οτι εχει καρκινο....
αφησε πισω του ενα τεραστιο εργο,εχτισε ενα περαστιο μερος της συγχρονης ελληνικης μουσικης σκηνης και τα τραγουδια πυο ερμηνευσε η δημιουργησε θα μας συντροφευουν για παντα και εμας και τις επομενες γενιες...
καλο ταξιδι νικο παπαζογλου..εκει που πας,να εχεις παντα ουριους ανεμους και μουσικα οργανα....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
gant (19-04-11), joseph (18-04-11), Panos 316T (18-04-11), Ptboul (18-04-11), z3 2.2 (18-04-11)
για μενα, δεν τραγουδισε απλα στιχους...αλλα απαγγελε ενορχηστρωμενα ποιηματα.. κριμα για τον προωρο χαμο του....καλο ταξιδι να χει....