Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 32

Θέμα: Δεν ξανακαβαλάω μηχανή ΠΟΤΕ

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Unhappy

Πριν πολλά χρόνια έχασα φίλο με μηχανή (ηταν δικάβαλος και ο πίσω ήταν σε κόμμα από το ατύχημα...δεν ξέρω τι έγινε τελικά με αυτόν...) ... δεν γνωρίζω τίποτα για μηχανές και απλά δεν ανεβαίνω ποτέ σε μηχανή....

Περαστικά φίλε και καλοπούλητο να είναι ...

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δημητρη, ειναι γνωστο οτι πρεπει να προσεχει κανεις με μηχανη πιο πολυ τους αλλους και τον κωλοδρομο, παρα τον εαυτο του...
    Περαστικα και να κανεις το σταυρο σου.

Και επισης πως εχουμε καταντησει η κωλοκοινωνια τοσο ΖΩΑ ??!!
    Ξαπλωνει ο αλλος διπλα σου, και συνεχιζεις σαν να μην τρεχει τιποτα !

Ασ'τα να πανε...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περαστικά και απο εμένα Δημήτρη. Κυκλοφορώ και εγω με ένα παπί και ξέρω πόσο κινδυνεύουμε αλλα είναι μεγάλη εξυπηρέτηση μες στην βρωμο-Αθήνα...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου κυκλοφορω πολυ με μηχανη και παρολους τους κυνδυνους ακομα δεν το εχω μετανιωσει διοτι εχω γλυτωσει ΠΟΛΥ χρονο.

μηχανη σημαινει κρανος, μπουφαν, γαντια, προσεκτικη οδηγηση και απολαυση. Μαζι με αυα ερχεται και το κερδος στο χρονο.

Ενταξει καγκουριες ολοι κανουμε αμα βρουμε καμια ελευθερη ευθεια αλλα οπως το πες, με ασφαλεια.

Στο θεμα της τουμπας σου δε νομιζω πως ειναι καλη αιτια για να κοψεις το μηχανακι. Απλα μπορει να το ψιλοβαρεθηκες και να βρηκες μια αφορμη. Τι διπλωμα στο τιμονι μετα απο μπλοκαρισμα του μπροστινου εινια συνήθης αιτια πτωσης. Σε αυτο ειναι θεμα εμπειριας και τυχης. Στην πρωτη μου μηχανη 2-3 φορες την γλυτωσα την τουμπα παρα το μπλοκαρισμα. Το καινουριο εχει abs, και ναι, κανει τρομερη δουλεια. Παπακι με abs δεν ξερω βεβαια..

Οπως και να χει καλη συνεχεια

Και αν οντως μπορεις να μετακινεισαι χωρις διτροχο, τοτε ναι πουλα το η κρατα το για πιστες και αδειους δρομους.. Εμενα η ανγκη με εφερε πιο κοντα στο διτροχο

5. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

PANOS-E60 (10-04-11)

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημήτρη περαστικά!

Αν μπορείς να μετακινείσαι με άλλα μέσα και μπορείς να αποφύγεις το δίτροχο είναι καλά, αν και με όλους αυτούς τους κανίβαλους που κυκλοφορούν και πεζός να είσαι πίσω από κάγκελα σε πεζοδρόμιο πάλι κινδυνεύεις.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

περαστικα και παντα ορθιος!
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    0

Προεπιλογή

Περαστικα στον φιλο Δημητρη και απο εμενα.Δεν εχω ιδεα απο μηχανες και ουτε με συγκινησαν ποτε αλλα πιστευω οτι τα σκουτερακια που εχουν 2 ροδες μπροστα προσφερουν μεγαλυτερη ασφαλεια.Παιζουν πολλα τετοια οπως και πολλες γουρουνες αν δειτε, ακριβως για το θεμα αυτο.Η γουρουνα δεν παει μακρια βεβαια κολλα στην κινηση αλλα θυμαμαι ενα τυπο που κολλησε και καβαλησε το πεζοδρομιο με τις 2 ροδες και μας περασε ολους

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

περαστικα φιλαρακι...και πολυ προσοχη ιδιαιτερα οταν οδηγεις μηχανη! καπως ετσι παρατησα και εγω τις μηχανες , ως κυριο μεσο μετακινησης..οταν ενα παππους περασε με κοκκινο καθετα τον δρομο και εγω με καμια κατοστη χιλιομετρα περασα τελευταιο χιλιοστο του δευτερολεπτου , επιταχυνοντας για να τον αποφυγω(φρεναροντας , θα ειχα πεσει πανω του)! παντως το θεμα παππουδες....εχει παραγινει....πριν μερικες βδομαδες...ημουν στο δακτυλιδι στην κηφησιας (στον οτε) , αριστερο ρευμα....και ερχοταν ενας παππους αντιθετα...! ελεος σε κυκλικο κομβο, αναποδα...και αυτος να μην εχει αντιληφθει τιποτα...παρα μονο οταν στο τσακ γλυτωσαμε την μετωπικη...

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    περαστικα φιλαρακι...και πολυ προσοχη ιδιαιτερα οταν οδηγεις μηχανη! καπως ετσι παρατησα και εγω τις μηχανες , ως κυριο μεσο μετακινησης..οταν ενα παππους περασε με κοκκινο καθετα τον δρομο και εγω με καμια κατοστη χιλιομετρα περασα τελευταιο χιλιοστο του δευτερολεπτου , επιταχυνοντας για να τον αποφυγω(φρεναροντας , θα ειχα πεσει πανω του)! παντως το θεμα παππουδες....εχει παραγινει....πριν μερικες βδομαδες...ημουν στο δακτυλιδι στην κηφησιας (στον οτε) , αριστερο ρευμα....και ερχοταν ενας παππους αντιθετα...! ελεος σε κυκλικο κομβο, αναποδα...και αυτος να μην εχει αντιληφθει τιποτα...παρα μονο οταν στο τσακ γλυτωσαμε την μετωπικη...
    Θα είχε ζήσει χρόνια στην Αγγλία!!!χαχαχαχα
    Βρε το δολοφόνο...
    UP YOURS!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τους μηχανοβιους δεν τους υπολογιζει κανενας
    Περαστικα και σου ευχομαι να ηταν το τελευταιο.
    ΒΜW FANS

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP