Eγω με μια μικρη ανασκαφη βρηκα αυτα αλλα πολλα τα χλμ
https://www.car.gr/classifieds/cars/...e=&drive_type=
nikos valvetronic (02-04-11)
Ευχαριστω Πανο για τα καλα σου λογια . Εδω ειμαστε για οτι θελησει ο Νικος και αφου ειναι απο θεσσαλονικη μπορει να ερθει το σαββατο στο καθιερωμενο καφεδακι μας η οπου αλλου γουσταρει. Να υπενθυμισω οτι το 39αρι πλεον καλυπτει αναγκες 5μελους οικογενειας.χωρις να ζοριζομαι που θα χωρεσω τα πραγματα μας.
PANOS-E60 (29-03-11)
Ασύγκριτη η οποιαδήποτε 5 άρα σε σχέση με οποιαδήποτε (αντίστοιχη) 3άρα.
Καλομαθημένος από τον χώρο αποσκευών της Ε34 ακόμα κλαίω με το Ε90.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Φίλε niko E46, είναι πλήρως κατανοητή επιλογή σου, πλην όμως αρκετά δύσκολη. Και γω πιστεύω ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε Ε60, ακόμη και αν πρέπει να δώσεις κάτι από την τσέπη σου.
Νομζω ότι Ε39 με Ε60, είναι όπως η Ε36 με Ε46. Η Ε36 ειναι πρωτοπορική, είναι μοναδική, είναι "θρύλος", αλλά η Ε46 είναι, απλώς, καλύτερη απο την Ε36.
Σαφώς, η Ε39 είναι σούπερ (παραλίγο να την πάρω καποτε, το αγαπημένο της γυναίκας μου βλέπεις), αλλά η Ε60 είναι άλλο αυτοκίνητο. Κορυφαίοι κινητήρες, κορυφαία ενεργητηκή και παθητική ασφάλεια, αυτό που λέμε "σκάφος". Για παράδειγμα, ο 2,5αρης κινητήρας έχει συμπεριφορά τούρμπο, δηλ. σταθερή ροπή για μεγάλο εύρος στροφών και λογικότατη κατανάλωση. Και σίγουρα οι τιμές, λόγω κρίσης, έχουν πέσει.
Βέβαια εγώ ως φανατικός 3αρης πρέπει να σημειώσω τα εξής:
1. Οταν ταξιδεύεις με την οικογένεια(ακόμη και χωρίς παιδιά) και φορτηγό να έχεις δεν θα σε φτάνει, η σύζυγος θα το γεμίσει και θα εχουν μείνει έξω τα μισά μπαγαζια!!!
2. Η 5αρα είναι κορυφαίο αυτοκίνητο, η 3αρα είναι κορυφαία απόλαυση!
3. Με την 5αρα κανεις πολλά, με την 3αρα τα κάνεις όλα!!!
4. Για τους ελληνικούς επαρχιακούς δρόμους η 3αρα είναι ιδανική ενώ η 5αρα είναι διαστροφή!
Τέλος, μακάρι να βρεις αυτό που θέλεις αλλά πιστεύω ότι η 3αρα θα σου λείψει.
3αρα και ξερό ψωμί!!!!
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
Εγω πιστευω οτι η καλυτερη κινηση ειναι το Ε60, εκει που εχουν παει οι τιμες συμφερει αντι του Ε39.. Με λιγο υπομονη και ψαξιμο θα βρεις το καλυτερο (για σενα)..
ΧΙΟΣ-CHIOS