ελα ρε Δημητρη διπλα στο Α/Β το πρωι και πες στην αποθηκη να σου δωσει πριν τα κανει "λιωμα".
ελα ρε Δημητρη διπλα στο Α/Β το πρωι και πες στην αποθηκη να σου δωσει πριν τα κανει "λιωμα".
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Alex Pack που έχει φίλε μου?
tsagio και ένας φίλος μου που μετακόμισε με κούτες απο εκεί την έκανε αλλά ήταν φθηνές οι συγκεκριμένες.... 10 κούτες 4Ε αν θυμάμαι καλά μπορεί να λέω και πολλά
Τους ξέρω εκεί ρε φίλε εκεί δούλευα πρίν 3 περίπου χρόνια.........
Αυτά που βγάζουν απο την αποθήκη είναι του μανάβικου δεν κάνουν.....
Έχεις πμ.![]()
μη δινεις χρηματα για να αγορασεις χαρτοκουτες...τετοιες εποχες...
πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και ζητησε τους.θα σου δωσουν στα σιγουρα.πηγαινε πρωι,αρκετα πρωι ζητα τους να σου κρατησουν
(οι παραλαβες γινονται συνηθως πολυ πρωι πριν ανοιξει το σουπερ,ετσι οι πρωτες φουρνιες αντι να καταληξουν στη πρεσα θα σου κρατησουν τις καλες)
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Vasilis (11-03-11)
μητσαρα ελα απο δω να σου δωσω
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Vasilis (11-03-11)
πριν ξεκινησεις την μετακομιση πηγαινε παρε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ενα πιστολι για ταινια συσκευασιας,αξιας 5 ευρω.
Δεν βαζει το μυαλο σου ποσο χρησιμο ειναι στη φαση με τις κουτες και ποσο χρονο θα γλυτωσεις.
Συν τοις αλλοις θα δεις οτι την σφιγγει την ταινια πανω στο κουτι
Ενα ακομα μυστικο ειναι να κανεις λιστα με περιεχομενα καθε κουτας και να αριθμησεις τις κουτες.
θα σε βγαλει απο πολυ μεγαλο κοπο.φαντασου να ανοιγεις καθε κουτα για να δει τι εχει μεσα την ωρα που ξεπακεταρεις.
ενω μ,ε την αριθμηση αφηνεις τις κουτες 17,32,47,48 στο υπνοδωματιο και ξεκινας να της ανοιγεις αφου εχουν μεσα μονο τα πραγματα του υπνοδωματιου![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Jimmakos (12-03-11), oldcarskickass (11-03-11), Ptboul (11-03-11), Snoo (11-03-11), Stefanos_Cool (11-03-11), Vasilis (11-03-11), Κωνσταντίνος (11-03-11)
z3 2.2 (12-03-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM