χρηστος ακουει???
καμμια λυση με ανοιγμα των φτερων η κατι αλλο???
χρηστος ακουει???
καμμια λυση με ανοιγμα των φτερων η κατι αλλο???
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
απ οσο ξερω ουτε αυτο γινεται γιατι βγαινει αρκετα εξω καπου 2 ποντους οποτε...........
ειχα παρομοιο θεμα με τις ζαντΕς απο ζ3μ..που ηθελα να ταιριαξω σε ζ3 φεησλιφτ! το κανονικο μου οφσετ ειναι 35-45...και οι ζαντες απο ζ3μ εχουν 09! καταφερα και τις ταιριαξα...με μικρο φαγωμα στον τορνο, 0,4cm...ανοιγμα φτερων για 0,5cm, γυρισμα χειλους φτερων...και φαγωμα σε μερικα σημεια του πλαστικου θολου! συνολικο ωφελος 2cm...οχι οσο ακριβως χρειαζομουν( ηθελα 0,5cm ακομα)...αλλα και οπως ειναι τωρα δεν βρισκει πουθενα! σε συνδιασμο και με λαστιχο 235/40/17....θα εισαι καθ ολα ΟΚ...
εγω δεν εχω πειραξει καθολου το χειλος των φτερων..μπορει να γινει γυρισμα...τωρα για ανοιγμα των φτερων...ξερω γω...γινεται???
Πηγαινε στον Αγκοπιαν μια βολτα και ρωτα τον τι μπορει να σου κανει στα φτερα.Αν γουσταρεις τις ζαντες πολυ κανε μια θυσια στις λαμαρινες προτιμοτερο ειναι.
paganis (10-03-11)
αν θελεις,εκει που δεν ποναει το καφαλι σου,να το κανεις να ποναει....καντο...
εχω δει 3αρι με ζαντες 5αρας,στενες-φαρδιες.....
απο μπροστα,τουλαχιστον οπτικα φαινοταν ενταξει.....
αλλα απο πισω...αστα να πανε....καγκουρια σε ολο το μεγαλειο...
οπως σωστα ειπαν οι προηγουμενοι.....εχουν 2 ποντους διαφορα..χοντρικα...
και να συμπληροσω οτι και στον οφαλο εχει διαφορα.....της 5αρας ειναι 74,1 αν θυμαμαι καλα......και της 3αρας πιο μικρος....δεν θυμαμαι ποσο...
nikos1400 (18-03-11)
στεναχωριεμαι γιατι ειναι οι ζαντες που γουσταρω απιστευτα...
να τις παρω απο μαγαζι η να τις αγορασω μεταχειρισμενες ουτε λογος...
απλα εκατσε αυτη η ευκαρια...
θα παω το σαββατο να τις δοκιμασω μια και βλεπουμε
Εγώ πάντως, όσο και να ήθελα κάποιες ζάντες, το αμάξι δεν θα το βανδάλιζα με τίποτε για χάρη τους.
Για τον λόγο ότι το αμάξι μένει, αλλά η ζάντα είναι είδος αναλώσιμο. Αύριο μεθαύριο θα φθαρεί, μπορεί να στραβώσει μπορεί να σπάσει και αν είναι και aftermarket, αντε τρέχα ψάχνε.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.