Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω φίλε μου ότι δεν πρέπει να διαχωρίζεις τον ευατό σου από τους άλλους(4κίνητος - 2κίνητοι) απλά έπρεπε να φύγεις από εκεί που βρισκόσουν πολύ πιο νωρίς και τότε δεν θα σου έφταιγε κανείς...........
    Συμπέρασμα(διδακτικό.....) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ..........
    Πολυ σωστα Μιχαλη!!! Κ κατι αλλο,οτι παντα μας φταινε οι αλλοι για αυτα που τραβαμε...Εδω σου λενε,εκεινες τις μερες θα ριξει χιονι σε πολλες περιοχες,τοσες μερες τα λεγανε,κ καποιοι που θελανε ντε κ καλα να ταξιδεψουν με οικογενειες κλπ.δεν ειχαν κανει καν εναν βασικο ελεγχο στα αμαξια τους,εχουν λαστιχα δεν εχουν,εχουν αλυσιδες δεν εχουν,αν ξερουν να τις βαζουν η οχι,αν ξερουν να αλλαζουν ενα λαστιχο...
    Κ εγω εφυγα την συγκεκριμενη ημερα απο Τρικαλα για Αθηνα στις 6 το πρωι ενω μπορουσα να φυγω θεωρητικα και στις 10,να κατσω παραπανω ρε παιδι μου,να αραξω περισσοτερο,ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ηταν,χαλαρα ρε,κ εγω ειχα υποχρεωσεις,βιαζομουν κ δεν ηθελα να εγκλωβιστω,δουλευα απογευμα εκεινη την ημερα αλλα εφυγα στις 6 κ οχι στις 10,κ εγω πετυχα χιονι απο Δομοκο μεχρι την Αγια Αικατερινη πριν την Λαμια για οσους γνωριζουν,οπου ηταν 5-6 ποντους κατα τις 7 μιση με 8 το πρωι,οπου ο καιρος αλλαζει σε χρονο μηδεν και ο δρομος δεν ειναι ευθεια,τα αμαξια που ειδα στον δρομο στο ρευμα μου,απο τα Τρικαλα μεχρι να μπω στην Αθηνα δεν ξεπερνουσαν τα 20 αλλα εφτασα κυριος,στις 9:30.Ολα αυτα γιατι???
    Δεν θελω να κουραζω αλλο με εμπειριες απο ταξιδια,ποσο μαλλον απο πολυ δυσκολοτερα,απλως αναφερθηκα κ εγω στο συγκεκριμενο θρεντ μιας κ ταξιδευα κ εγω εκεινη την ημερα,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μας φταινε παντα μονο οι αλλοι εκτος απο εμας!!!
    Ι donut understeer...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

katsaraios (08-03-11), Konstantinos E60 (08-03-11), mixalis (09-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πρεπει να περασα απο Μαλακασα λιγο πριν, κατα τις 19.00. Ισως απο τους τελευταιους. Αν και ειχα αλυσιδες δεν χρειαστηκαν.

Εκεινο που ευχομουν ηταν να μην σταματησεις κανεις, γιατι μετα....οπως και προφαωνς εγινε.

Παιδια ηταν ολες οι λουριδες και η βοηθητικη, γεματες. Αρκει να σταματουσε ενας και το κακο θα γινοταν....

Τη νταλικα που ειπαν οτι διπλωσε μετα, την προσπερασα καπου στο καστρο. Τουρκικη ηταν που προφανως κανεις δεν τους ειχε ειδοποιησει οτι απαγορευονταν η κινηση φορτηγων, λογω της εισοδου...Ηταν και το μοναδικο φορτηγο που ειδα σε ολη τη διαδρομη....

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν φταινε απαραιτητα το κρατος,οι κατασκευαστικες εταιριες και χιλια 2..

Φταιμε και οι ιδιοι..Δεν περασαν τα εκχιονιστικα κλπ..Η βοηθητικη ρε εξυπνε ελληναρα για αυτο το λογο ειναι και οχι για σενα..Ποσοι αραγε ειχαν λαστιχα με "ψωμι"?? Δεν αναφερω καν τα χιονολαστιχα γιατι ειναι ψηλα γραμματα για τον ελληνα..

Εβλεπα σε διαφορα ρεπορταζ που διαμαρτυρονταν ακομα γιατι το κρατος δεν φροντισε να τους δωσει λιγο νερο..Παμε καλα?? Τοσο καιρο ρε παιδια λεγανε για τα καιρικα φαινομενα.Δεν ειχατε λιγο χωρο στο πορτ μπαγκαζ για 2 κουβερτες και 2 μπουκαλια νερο?Αλυσιδες??

Χριστουγεννα ημουν γερμανια και με 25 ποντους χιονι η κυκλοφορια ηταν ομαλη.Γιατι πολυ απλα ειχαν φροντισει να εχουν χιονολαστιχα και να μην τρεχουν σαν τους μανιακους..

Ας φροντισουμε να ειμαστε σωστοι εμεις

5. The Following 4 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Dioskouroi (09-03-11), Konstantinos E60 (08-03-11), Kostas_1 (08-03-11), Nick bmwlover (08-03-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν φταινε απαραιτητα το κρατος,οι κατασκευαστικες εταιριες και χιλια 2..

Φταιμε και οι ιδιοι..Δεν περασαν τα εκχιονιστικα κλπ..Η βοηθητικη ρε εξυπνε ελληναρα για αυτο το λογο ειναι και οχι για σενα..Ποσοι αραγε ειχαν λαστιχα με "ψωμι"?? Δεν αναφερω καν τα χιονολαστιχα γιατι ειναι ψηλα γραμματα για τον ελληνα..

Εβλεπα σε διαφορα ρεπορταζ που διαμαρτυρονταν ακομα γιατι το κρατος δεν φροντισε να τους δωσει λιγο νερο..Παμε καλα?? Τοσο καιρο ρε παιδια λεγανε για τα καιρικα φαινομενα.Δεν ειχατε λιγο χωρο στο πορτ μπαγκαζ για 2 κουβερτες και 2 μπουκαλια νερο?Αλυσιδες??

Χριστουγεννα ημουν γερμανια και με 25 ποντους χιονι η κυκλοφορια ηταν ομαλη.Γιατι πολυ απλα ειχαν φροντισει να εχουν χιονολαστιχα και να μην τρεχουν σαν τους μανιακους..

Ας φροντισουμε να ειμαστε σωστοι εμεις
    Αυτα ακρινως ειπα πιο πανω λιγο πιο περιγραφικα...
    Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος "παραξενος" για καποιους...
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν ο Ελληναρας καταλαβει πως η ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ειναι ΜΟΝΟ για οχηματα εκτακτης αναγκης και οχι για εξυπνους, τοτε ΜΟΝΟ θα λυθουν αυτα τα προβληματα. Γνωριζω πως χτες ηταν κολλημενα στην κινηση τουλαχιστον 5 εκχιονιστικα τα οποια επρεπε μεσω της Λ.Ε.Α. να βγουν μπροστα και να ανοιξουν τον δρομο.
    Δεν μπορουσαν ομως γιατι εκει ηταν οι εξυπνοι.
    Επρεπε λοιπον να κλεισει το αντιθετο ρευμα, να ερθουν αναποδα τα υπολοιπα εκχιονιστικα, να ανοιξουν την διαχωριστικη και να βγουν μπροστα. Φυσικα αυτο παιρνει παρα πολυ ωρα γιατι αυτα τα εκχιονιστικα απο καπου εφυγαν, καπου ειχαν προγραμματιστει να πανε να βοηθησουν αλλους.
    Ολοι οι ελληναραδες ομως καθονταν πανω στην ΛΕΑ και αναρωτιοντουσαν που ειναι τα μηχανηματα.
    Απο που θα ερθουν ρε μεγαλε??? Το σκεφτηκες???
    Ποιος εφταιγε λοιπον????
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

8. The Following 8 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

Dioskouroi (09-03-11), GiannisRob (08-03-11), Jimmakos (09-03-11), mixalis (09-03-11), Nick bmwlover (08-03-11), nikos1400 (08-03-11), Nino (08-03-11), tazeus (08-03-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

επισης λογω οικονομικων αφηνουμε τα λαστιχα να πανε γουλι...

στην ΕΟ ομως βολτουλα θα βγουμε να παμε να δουμε τα χιονια, ε ??!
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

10. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

mixalis (09-03-11), Nick bmwlover (08-03-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    νταλικα υπηρχε κανονικα..ο αδερφος μου ηταν παθων και την ειδε...επιπλεον οι ουρες στα διοδια οπως επισης και οι ουρες απο 4 αντι για δυο + μια για την εκτακτη αναγκη(για να περασουν τα εκχιονιστικα) ειχαν σαν αποτελεσμα τα χθεσινα τραγικα γεγονοτα........αποτελεσμα λαρισα αθηνα ωρα εναρξης 3 το απογευμα και εφτασε αθηνα 12 και κατι........αυτα.........καλη σαρακοστη μας
    Η νταλίκα σε ποιο ρεύμα ήταν? προς Αθήνα η προς Λαμία?

Και γω κολλημένος εκεί ήμουν. Αυτό που φταίει δεν είναι ούτε οι δρόμοι ούτε το κράτος ούτε τίποτα, αλλά ένα κάρο αδαείς οδηγοί που με τη πρώτη νυφάδα θέλουν αλάτια εκχιονιστικά, τη πυροσβεστική, και ένα super puma μη τυχόν και πάλι δε τα καταφέρουν. Ντροπής πράγματα. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο το χιόνι που δικαιολογούσε όλη αυτή τη κατάσταση.

Και γω με μπροστοκίνητο ήμουν είχα αλυσίδες αλλά δε χρειάστηκαν πουθενά. Αφήστε που το σόου επαναλαμβάνετε, πόσοι από μας έχουν πετύχει κίνηση στο βουνό επειδή μερικοί διαβάζουν τις οδηγιες για τις αλυσιδες κολλημένοι μεσα στη μέση, και τις κοιτάνε λες και θα ξεμπλέξουν κανένα ψάρι από το δίχτυ.

Άποψη μου πάντα, αλλά χωρίς λόγο πιστεύω το φάγαμε το μανίκι....

12. The Following 2 Users Say Thank You to tazeus For This Useful Post:

Nick bmwlover (08-03-11), Ptboul (09-03-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

όλα σωστά,μονο να διορθωθεί ο τίτλος του θρεντ.Αντι για φεβρουαριος να αλλάξει σε μάρτιος!
    UP YOURS!

14. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

Kostas_1 (08-03-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gardelic Εμφάνιση μηνυμάτων
    όλα σωστά,μονο να διορθωθεί ο τίτλος του θρεντ.Αντι για φεβρουαριος να αλλάξει σε μάρτιος!
    Kανενας μας δεν εδωσε σημασια
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tazeus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η νταλίκα σε ποιο ρεύμα ήταν? προς Αθήνα η προς Λαμία?

Και γω κολλημένος εκεί ήμουν. Αυτό που φταίει δεν είναι ούτε οι δρόμοι ούτε το κράτος ούτε τίποτα, αλλά ένα κάρο αδαείς οδηγοί που με τη πρώτη νυφάδα θέλουν αλάτια εκχιονιστικά, τη πυροσβεστική, και ένα super puma μη τυχόν και πάλι δε τα καταφέρουν. Ντροπής πράγματα. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο το χιόνι που δικαιολογούσε όλη αυτή τη κατάσταση.

Και γω με μπροστοκίνητο ήμουν είχα αλυσίδες αλλά δε χρειάστηκαν πουθενά. Αφήστε που το σόου επαναλαμβάνετε, πόσοι από μας έχουν πετύχει κίνηση στο βουνό επειδή μερικοί διαβάζουν τις οδηγιες για τις αλυσιδες κολλημένοι μεσα στη μέση, και τις κοιτάνε λες και θα ξεμπλέξουν κανένα ψάρι από το δίχτυ.

Άποψη μου πάντα, αλλά χωρίς λόγο πιστεύω το φάγαμε το μανίκι....
    προς αθηνα.....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP