Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 110

Θέμα: service s54

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλοντας να έχω το βιβλίο συντήρησης μου επίσημα καταγεγραμμένο (και άρα θεατό το ιστορικό του μέσω αρ. πλαισίου) προτίμησα το oil service μου των 55.000χλμ να το κάνω την προηγούμενη βδομάδα στον Σπανό στην Συγγρού αντί για του πιο κοντινού μου Ραπαντζή ο οποίος είναι εξειδικευμένος (κάνω αλλαγές λαδιών εκεί και δείχνει πολύ καλός) κι όχι εξουσιοδοτημένος.
    Αφού κατέβαλα λοιπόν στον Σπανό 445¤ έχω να πω τα εξής:
    1. Πιστεύω ότι η δουλειά που γίνεται ανάμεσα στα εξουσιοδοτημένα είναι η καλύτερη όμως..
    2. αντιπροσωπεύει περισσότερο π.χ. τον πατέρα μου που πάει χρόνια το εκάστοτε 5άρι του το αφήνει και φεύγει ήσυχος αλλά..
    3. όχι τόσο εμάς τους πυροβολημένους που θέλουμε να "χαρούμε" την περιποίηση στεκόμενοι πάνω από το καμάρι μας αποκτώντας εντελώς προσωπική σχέση με τον μηχανικό κι όχι απρόσωπη-αλλάδοτη επαφή...!
    Στην παραπάνω προγραμμτισμένη συντήρηση μου άλλαξαν μόνο: λάδια, φίλτρο λαδιού, βενζίνης, καμπίνας και μπουζί! Θα είχα εξοικονομήσει αρκετά αν έκανα το σερβις σε εξειδικευμένο???

2. The Following 2 Users Say Thank You to Specialized For This Useful Post:

Kazakos Garage (27-03-11), m-power_01 (10-03-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

445 για λάδια και μπουζί?? πάρα πολλά μου φαίνονται ρε παιδιά...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (27-03-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην παραπάνω προγραμμτισμένη συντήρηση μου άλλαξαν μόνο: λάδια, φίλτρο λαδιού, βενζίνης, καμπίνας και μπουζί! Θα είχα εξοικονομήσει αρκετά αν έκανα το σερβις σε εξειδικευμένο???
    Ναι θα ειχες...

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θέλοντας να έχω το βιβλίο συντήρησης μου επίσημα καταγεγραμμένο (και άρα θεατό το ιστορικό του μέσω αρ. πλαισίου) προτίμησα το oil service μου των 55.000χλμ να το κάνω την προηγούμενη βδομάδα στον Σπανό στην Συγγρού αντί για του πιο κοντινού μου Ραπαντζή ο οποίος είναι εξειδικευμένος (κάνω αλλαγές λαδιών εκεί και δείχνει πολύ καλός) κι όχι εξουσιοδοτημένος.
    1. Πιστεύω ότι η δουλειά που γίνεται ανάμεσα στα εξουσιοδοτημένα είναι η καλύτερη όμως..
    2. αντιπροσωπεύει περισσότερο π.χ. τον πατέρα μου που πάει χρόνια το εκάστοτε 5άρι του το αφήνει και φεύγει ήσυχος αλλά..
    3. όχι τόσο εμάς τους πυροβολημένους που θέλουμε να "χαρούμε" την περιποίηση στεκόμενοι πάνω από το καμάρι μας αποκτώντας εντελώς προσωπική σχέση με τον μηχανικό κι όχι απρόσωπη-αλλάδοτη επαφή...!
    Μάλλον πλήρωσες πολλά και τα πλήρωσες τζάμπα!
    Στα 2 service που έχω κάνει, την μία φορά το πήγα σε εξειδικευμένο και την άλλη στην αντιπροσωπεία! Και τις 2 φορές είχα πάρει από πριν ό,τι ανταλλακτικό ήθελα και τα πήγα εκεί μαζί με το αυτοκίνητο! Φυσικά πλήρωσα κάποια εργασία και μου έκαναν και τον τυπικό έλεγχο, αφού το αυτοκίνητο συνδέθηκε με το σύστημά τους και καταγράφθηκε το service στο βιβλίο.
    Ενδεικτικά τα λάδια (castrol 10W-60 BMW M3,M5,M6) που τα χρεώνει η BMW 19,50 ευρώ/λίτρο, τα παίρνω 10 ευρώ/λίτρο, από Αθηναίο επαγγελματία που έχει δώσει προσφορά για το Φόρουμ.
    Όσον αφορά στην προσωπική σχέση με τον μηχανικό της αντιπροσωπείας έχεις απόλυτο δίκιο, δεδομένου ότι εκεί πρέπει να περιμένεις στον χώρο αναμονής μέχρι να τελειώσουν και όχι να είσαι δίπλα να δεις τί γίνεται και να συζητήσεις με τους μηχανικούς!

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον πλήρωσες πολλά και τα πλήρωσες τζάμπα!
    Στα 2 service που έχω κάνει, την μία φορά το πήγα σε εξειδικευμένο και την άλλη στην αντιπροσωπεία! Και τις 2 φορές είχα πάρει από πριν ό,τι ανταλλακτικό ήθελα και τα πήγα εκεί μαζί με το αυτοκίνητο! Φυσικά πλήρωσα κάποια εργασία και μου έκαναν και τον τυπικό έλεγχο, αφού το αυτοκίνητο συνδέθηκε με το σύστημά τους και καταγράφθηκε το service στο βιβλίο.
    Ενδεικτικά τα λάδια (castrol 10W-60 BMW M3,M5,M6) που τα χρεώνει η BMW 19,50 ευρώ/λίτρο, τα παίρνω 10 ευρώ/λίτρο, από Αθηναίο επαγγελματία που έχει δώσει προσφορά για το Φόρουμ.
    Όσον αφορά στην προσωπική σχέση με τον μηχανικό της αντιπροσωπείας έχεις απόλυτο δίκιο, δεδομένου ότι εκεί πρέπει να περιμένεις στον χώρο αναμονής μέχρι να τελειώσουν και όχι να είσαι δίπλα να δεις τί γίνεται και να συζητήσεις με τους μηχανικούς!
    Greg δυστυχώς ήμουν σίγουρος για όλα αυτά που γράφεις κι εσύ αλλά ήθελα να γραφτεί στο ιστορικό του αρ. πλαισίου....
    Μάλλον όμως θα το σκεφτώ πολύ για την επόμενη φορά καθώς δεν αξίζει τόση διαφορά... Ειδικά έχοντας και τη εναλλακτική εξειδικευμένου συνεργείου που μου έχει αποδείξει ποιοτική δουλειά και λογικότατα χρήματα...

8. The Following User Says Thank You to Specialized For This Useful Post:

Gregory_///M (10-03-11)

Rides
    5

Προεπιλογή

Προσεξε ποσο λάδι σου εβαλαν. Δες στην απόδειξη εαν δεν θυμασαι και ενημέρωσε μας.

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσεξε ποσο λάδι σου εβαλαν. Δες στην απόδειξη εαν δεν θυμασαι και ενημέρωσε μας.
    Το επεσήμανα 2-3 φορές και έτσι δεν μου έβαλε πάνω από 5,6 λίτρα.
    Η χρέωση που έχει γίνει είναι 6 λίτρα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε νομίζω ότι υπάρχει μηχανικός που απολαμβάνει τον πελάτη πάνω από το κεφάλι του όσο εργάζεται, όπως και εσείς δεν θα θέλατε το αφεντικό σας πίσω από τη πλάτη σας, ενώ δουλεύετε στο γραφείο σας να κοιτάει τα χαρτιά σας και τη κάθε σας κίνηση.

Ο μηχανικός, εκτός κι αν είναι ο αδερφός σας, έχει κι αυτός τις σκοτούρες του και την οικογένειά του να πάει στο σπίτι του τ απόγευμα. Δε νομίζω ότι έχει το χρόνο ή την όρεξη να ανοίγει κουβέντα ή να κάνει 'φιλίες' με το κάθε πελάτη που μπαίνει στο μαγαζί του να κάνει σέρβις.

Θα πείτε ότι μιλώ για τη πάρτυ μου και μπορεί να το πάρετε στραβά, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Όταν ήμουν και γω 'απ έξω' δε μπορούσα να το καταλάβω και για να τους καλοπιάσω, ειδικά τις εποχές που έκανα το Ε36 τροπέτ, έσκαγα κάθε μεσημέρι με γλυκά και μπύρες.

Το καταλαβαίνω ότι ο χώρος είναι βρώμικος, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι. Πολύ καλά κάνουν μερικά συνεργεία και δεν αφήνουν να εισέρχεται ο πελάτης στο χώρο που γίνονται οι εργασίες.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

imolarot (10-03-11), Nick bmwlover (30-05-12), oldcarskickass (10-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μετα απο καμποσο καιρο το συνηθιζεις αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις τον αλλο δερβενακα και να σου λεει και απο πανω τι να κανεις υπαρχουν και σπανιες περιπτωσεις ανθρωπον που ειναι οκ και σε προτρεπουν εμεσα για κουβεντα αλλα διχως να σε πρηζουν. Και το ποιο σημαντικο ειχα ενα παππου πανω απο το κεφαλι μου του λεω μια δυο τρεις να παει να καθησει στο χωρο αναμονης τπτ.
    Μεχρι που κατεβασα την εξατμιση ηθελε αλλαγη τον χτυπησα καταλαθος οπως την κατεβαζα αφου δεν βρηκα τον μπελα μου. Ειπαμε αλλα ητανε στην πλατη μου κυριολεκτικα! ειναι και η ασφαλεια των πελατων για αυτο δεν επιτρεπουν κυριος να μπαινουν στο χωρο εργασιας εχει τυχει σε φιλου συνεργειο να πεδικλωθει παππους και να τον τρεχουν.
    Τα 450 ειναι λιγουλακι τσιμπημενα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα που πλήρωσες στο Σπανό, αν λάβουμε υπόψη τι χρεώνουν άλλα εξουσιοδοτημένα άλλων εταιρειών (ford / fiat / volvo για παράδειγμα). Για μία απλή αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού & αέρα & ένα τσεκ τa 200-250 τα έχεις δεδομένα.

Στο Μ3 του αλλάξανε επιπλέον βενζίνης, καμπίνας & μπουζί.

Οι υπόλοιποι δηλαδή με S54 τι έχετε πληρώσει για αντίστοιχη εργασία σε μη εξουσιοδοτημένο ?

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP