Και μπορεις να βρεις σχετικα ευκολα σχεδον καινουριες γνησιες απο καποιον που τις αλλαζει κατευθειαν σε καινουριο αυτοκινητο.
πολλοι το κανουν.
Λιγο υπομονη εφοσον εισαι ετοιμος, και αν δεν υπαρχει κατι τωρα, λιγο υπομονη και κοιταζε τις αγγελιες.
![]()
Και μπορεις να βρεις σχετικα ευκολα σχεδον καινουριες γνησιες απο καποιον που τις αλλαζει κατευθειαν σε καινουριο αυτοκινητο.
πολλοι το κανουν.
Λιγο υπομονη εφοσον εισαι ετοιμος, και αν δεν υπαρχει κατι τωρα, λιγο υπομονη και κοιταζε τις αγγελιες.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Και πώς ξεχωρίζω τις γνησιες απο τις υπολοιπες?
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
ειχα τις ρεπλικα τις lm bbs ηταν πολυ καλες ζαντες αλλα μεγαλη πατουρα πισω κ εβρισκε σε μενα κ τις εδωσα κ εβαλα γνησιες αλλο πραμα οι γνησιες!!!!![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
strof (10-02-11)
Εαν ενδιαφερεσαι για γνησιες εχω διαθεσιμες ελαφρως μεταχειρισμενες στο καταστημα απο ανταλλαγες.Κανε ενα τηλεφωνο στο 210 9850450 να σου πω τι υπαρχει διαθεσιμο.
Επισης υπαρχουν γνησιες απο ε92 17αρες (οι πεντακτινες) με μολις 1200
χιλιομετρα!!!
Γυρο στα 650 ευρω με τα λαστιχα . . .
Επισης υπαρχουν και 18αρες (ασυμμετρες) στο ιδιο σχεδιο και 19αρες (ασυμμετρες)
παλι στο ιδιο σχεδιο και εννωειται γνησιες !!!!
Απο Ε 9Χ σειρα ολες !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 10-02-11 στις 18:52
Μετα απο μια βολτα αστραπη στο μαγαζι του Χρηστου, μπηκαν οι εικονιζομενες ζαντες, οι οποιες μαλιστα ειναι σε αριστη κατασταση με πολυ καλα λαστιχα!
Να ευχαριστησω λοιπον και δημοσια τον Χρηστο- ο οποιος ειναι ενα εξαιρετικο παιδι- για την ασυναγωνιστη προσφορα του!
Φωτο απο τα νεα πατουμενα συντομα αφου πλυθει!
Christos 330 (04-03-11), scania124 (26-02-11)
strof (26-02-11)
Παναγιωτη με 'γεια!!!
Αντε να δουμε φωτο συντομα.![]()
strof (26-02-11)
Σε ευχαριστω πολυ Γρηγορη, οντως καμια σχεση το αυτοκινητο, οχι μονο σε ομορφια αλλα εχω την εντυπωση πως βελτιωθηκε η ακριβεια του τιμονιου και γενικα το 'πατημα' του. Παντως οσο αφορα την απολια δυναμης, δεν ειδα διαφορα..
Αρη ευχαριστω! Δεν κανονιζουμε κανενα καφεδακι να τις δεις κ απο κοντα?
Στην πολη του καφε δεν ειμαστε? (ετσι μου ειπαν πως την λετε) Ειναι δυνατον να πηγαινουμε για καφε μια φορα τον μηνα?
aristent (26-02-11)