Συνονοματε,το τουρμπισμα του 318is με αποδοση γυρω στα 230hp δεν ειναι απλη υποθεση και θα ξεφυγεις σε budget σε σχεση με τη μετατροπη σε 328....Απλως στη πρωτη περιπτωση θα'σαι νομιμος,στη 2η οχι αφου δεν θα το δηλωσεις....Για καταναλωση μην το συζητας καν!Μακραν οικονομικοτερο το 28αρι!
Eχω υπερκυβισμενο μοτερ απο 2.2 σε 2.9(σφυριλατα) με κομπρεσορα ess (γι μεχρι 400 αλογα) σαλιγκαρι. προγραμματισμενο.
κι εχω βγαλει 299 αλογα με 0,5 χωρις intercooler, εισαγωγες απο ανθρακονηματα για μειωση θερμοκρασιας.
φοραω μπλοκε 75% με βημα 4,07 ξεκολαει πολυ καλα.
εμπειρικα (γιατι το εχω ζησει και το τουρμπο)
Ο κομπρεσορας ειναι καλυτερη επιλογη απο το τουρμπο, οταν προκειται για εξακιλυνδρο, κανει και φανταστηκο ηχο.
πληροφοριακα και μονο..εμενα φιλοι μου που τα εχουν κανει υποστηριζουν οτι πολυ καλυτερος κινητηρας για turbisma και ασπαστος..ειναι ο 1.8λτ 115 αλογα...και οχι ο is που ειναι λιγο πιο ευαλωτος...βεβαια με τα ιδια πραγματα ο is βγαζει 20-30 αλογα πανω αλλα..ειναι και λιγο πιο ευαισθητος!
φιλε με μια gt3076 στο 0,7 εχει λιγο κατω απο 400 αλογα...με μια πιο χοντρη φλατζα για να ριξεις συμπιεση εισαι υπερασφαλης ...το εχουν σηκωσει και 1 bar με καλες βενζινες βεβαια πραγμα δυσκολο για ελλαδα...τωρα για το κοστος ειναι περιπου 4500 ευρω που δεν ειναι και τραγικο αν αναλογιστεις το κερδος δε υποδυναμη
φιλε μου αυτα τα μοτερ δεν ειναι ουτε 20vt ουτε 2.0tfsi και tsi και να χαμε να λεγαμε ,για αυτα τα κυβικα ακομα και η 3076 ειναι μικρη πιστεψε με...ενταξει δεν θα δουλευει και σαν diesel αλλα απο τις 4000 μεχρι τις 6500 θα σκοτωνει ...μην ξεχνας δε μιλαμε για οβερ μιλαμε για σταθερη πιεση μεχρι τον κοφτη