Πολύ ωραίο και πρακτικό, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει η κλειδαριά και τα μπρακέτα των αμορτισέρ την έξτρα πίεση των ελατηρίων.
Πολύ ωραίο και πρακτικό, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει η κλειδαριά και τα μπρακέτα των αμορτισέρ την έξτρα πίεση των ελατηρίων.
halkida116mpack (04-02-11), NickE60 (05-02-11)
Stefanos_Cool (05-02-11)
εγω δοκιμασα την πατεντα με τα ελατηρια αλλα ηθελε χτυπημα η πορτα για να κλεισει και τα εβγαλα, τη δευτερα θα ψειεχω αμορτισερακια με 700 Ν , πιστευω οτι θα δουλεψει
βρηκα τις διαστασεις απο εναν οδηγο σε γερμανικο φορουμ
θα βαλω το λινκ τη δευτερα γιατι το εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη στη δουλεια και δεν θυμαμαι που το βρηκα, καμια γνωμη για τη δοκιμη που θα κανω με τα 700Ν, λετε να κανω καμια ζημια?
οκ, όποτε μπορείς!
Ζημιά δεν θα κάνεις, απλά να τσεκάρεις να είναι ίδιες διαστάσεις open-close.
Το θέμα αντοχής δεν μπορώ να στο πω, ο χρόνος θα το δείξει όσο αφορά τα σημεία που πιθανόν να έχουν πρόβλημα.
Μπορει να δειχνει εντυπωσιακη,αλλλα κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη δεν εξυπηρετει κατι... πεταμενα λεφτα για καποιο μπαξιμο που μπορει να δημιουργησει και προβληματα κατω απο προυποθεσεις.
Σκεψου μονο να ανοιξει καποιος το πορτ μπαγκαζ σε χωρο που δεν φτανει! ποσες φορες δεν εχει συμβει.. ασε που μπορει να χτυπησει και κανα παιδι...
ασε που με τα ελατηρια,η κλειδαρια θα παραδωσει πνευμα πολυ γρηγορα... και σκεψου να το κανει εν κινησει...
το jeep της lexus παντως ανοιγοκλεινει μονο του το πορτπαγκαζ
για την κλειδαρια σιγα μην σπασει με δυο ελατηριακια.
εδω δεν εχει σπασει τοσα χρονια που φορτωνουμε το πορτπαγκαζ και μετα παμε τα καθισματα πισω σπρωχνοντας τις βαλιτσες για να εχουμε χωρο...
ψηνομαι και γω + το καπο![]()
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..