Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: Αμορτισερ- ελατηρια

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=giannis_compact;133666]Εγω σε ακριβως ιδιο αμαξι εχω sachs performance με eibach μαυρα,χαμηλωμα γυρω στους 3μισι ποντους.Εχω και ανεση και πολυ καλο κρατημα! Εχω 16αρες ζαντες!
    επειδη μεχρι το Πασχα λεω να εχω κανει την αλλαγη ποσο σου πηγε ?
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον Ασσο φοραω αμορτισερ Μ-pack με ελατηρια H&R 50/30 σε συνδυασμο με RunFlat....Εχω δει αισθητη βελτιωση σε ανεση συγκριτικα με το προηγουμενο εργοστασιακο setup....
    φιλε μου τα ελατηρια ειναι 5 ποντοι μπροστα κ 3 πισω? απο ανεση στου δρομους της αθηνας πως τα βρισκεις? κ ποσο σου πηγε περιπου?
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντος αν ακομα δεν εχεις διαλεξει ελατηρια, θα προτεινα τα vogtland που τα εχω στο e36 μου εδω και 3 χρονια (90000χλμ). Ειναι πιο σφικτα απο τη μαμα σπορ αναρτηση και ταυτοχρονα δεν επηρρεαζεται η ανεση σημαντικα. Για την ακριβεια μαλλον πεφτει σε λακουβες πιο ομαλα απο την σπορ μαμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια μια ερωτηση μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση μαζι με τα ελατηρια στο αμαξι μου.Η μαμα αναρτηση σε 316i Ε46 Facelift τι μαρκα ειναι;Εαν και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το τροπο λειτουργειας τους σκεφτομαι μηπως στραφω σε καποια αλλη λυση, διχως να χασω πολυ σε ανεση και σκεφτομαι για αυτα που φοραει το Μ Pack εαν μπαινουν βεβαια.Ευχαριστω εκ τω προτερων
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 09-09-11 στις 17:04

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια μια ερωτηση μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση μαζι με τα ελατηρια στο αμαξι μου.Η μαμα αναρτηση σε 316i Ε46 Facelift τι μαρκα ειναι;Εαν και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το τροπο λειτουργειας τους σκεφτομαι μηπως στραφω σε καποια αλλη λυση, διχως να χασω πολυ σε ανεση και σκεφτομαι για αυτα που φοραει το Μ Pack εαν μπαινουν βεβαια.Ευχαριστω εκ τω προτερων
    Κουπέ η τετράθυρο?
    Τα facelift κουπέ φοράνε απ το εργοστάσιο τα m-pack ελατήρια (1,5cm χαμηλότερα) και σκληρότερα ελατήρια απ τα τετράθυρα, διαφορετικά όμως απ τα m-pack. Τα τετράθυρα φορούν τα νορμαλ ελατήρια.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή Αμορτισερ- ελατηρια

Τετραθυρο ειναι το αμάξωμα και θέλω να μάθω εάν μπαίνουν αυτά του M Pack όπως επίσης και εάν γνωρίζεται τη μαρκα των αμορτισέρ που φοράει τώρα το αμάξι (σενταν).

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμενα φοραει ΚΥΒ που ειναι σαν το δικο σου.
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετραθυρο ειναι το αμάξωμα και θέλω να μάθω εάν μπαίνουν αυτά του M Pack όπως επίσης και εάν γνωρίζεται τη μαρκα των αμορτισέρ που φοράει τώρα το αμάξι (σενταν).
    Κανένα πρόβλημα να μπουν τα m pack.
    Τώρα όσο το τι φοράει το αυτοκίνητο σου, αν είναι καθαρό το αμορτισέρ και σκύψεις, ψηλά στην μπουκάλα έχει το καρτελάκι. Συνήθως εργοστασικά φοράνε sachs η boge που είναι της ίδιας εταιρίας της της ZF.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραία , λοιπόν θα κοιτάξω κ για τα ελατήρια vogtland. οι ζάντες μου είναι 16'. επίσης η τιμή που μου έδωσαν για αγορά bistein k hr einai sta 570 χωρίς τοποθέτηση (είναι καλή?).Aν μπορεί η έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο θα το εκτιμούσα , έστω κ να μου το στείλει με πμ
    Ανάρτηση Βilstein με Η&R 3,5 φοράω κι εγώ στο 46αρι Cabrio,άψογο σε εμφάνιση αλλά και σε ''στήσιμο'' του αυτοκινήτου,βέβαια έχασα λίγο σε άνεση αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα....Όταν με το καλό φορέσεις την ανάρτηση μπάξε και μία μπάρα να έρθει να δέσει το γλυκό....Κάπου στα 550€ πήγε και σε μένα χωρίς την εργασία βέβαια...Συνιστώ ανεπιφύλακτα....

Rides
    0

Προεπιλογή Αμορτισερ- ελατηρια

Θα το κοιτάξω τότε..Σας ευχαριστω πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θα καταλήξω σε αυτά τα ελατηρια και όσον αφορά τα αμορτισέρ θα μιλήσω και με αντιπροσωπεία να δω τι θα μου προτείνουν.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP