Θηριώδες, εξωτικό, πανέμορφο και αρμονικό εξωτερικά, αλλά η καμπίνα μόνο γιά τα Εμιράτα κάνει ...![]()
Θηριώδες, εξωτικό, πανέμορφο και αρμονικό εξωτερικά, αλλά η καμπίνα μόνο γιά τα Εμιράτα κάνει ...![]()
nikos1400 (26-01-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
PANOS-E60 (26-01-11)
ποια καμπινα....? οταν εχεις ενα τοσο πανεμορφο και μυωδες αμαξωμα, με πολλα αλογα τοτε ολα τα αλλα περισσευουν. ασε που εμενα μου αρεσε και η καμπινα του...
Μη τα συζητας αδερφε...
Δηλαδη αυτο το αμαξι το πουλανε τωρα ετσι ; ; ;
Και θα βρεθει ανθρωπος που θα πει μου αρεσει και το θελω ; ; ;
Μωρε μπραβο . . .
γεια σου βρε θειο pagani... με τα ωραια σου! αυτο το pagani , μου αρεσει πολυ (εκτος του ταμπλο), εχει μυωδες αμαξωμα.. απιστευτο κωλο...και μηχανολογικες προδιαγραφες απιαστες ακομα και απο φερραρι...
εμένα μ'άρεσε πάντως...και τα νούμερα του είναι εντυπωσιακότατα...1360 κιλά με 700
άλογα, σε ένα καραχλιδάτο αμάξι...τον κώλο ίσως και να μπορούσαν να τον κάνουν
λίγο καλύτερο πάντως...κατά τα άλλα, δεν με χαλάει καθόλου...
sympether with chiefτης
Μπορεί κάποιοι να το βλέπεται υπερβολικό ή φορτωμένο, έτσι πίστευα και γω μέχρι που είδα ζωντανά pagani. Στο MPH Show του Birmingham πριν 3+ χρόνια είχε μία απίστευτη έκθεση με όλα τα supercars του στιλ enzo, veyron, carrera gt, κ.ά. Μέχρι που έβλεπες τη zonda F και καταλάβαινες πως αυτό είναι από άλλο πλανήτη. Πιο εντυπωσιακό και εξωτικό, πιο supercar, από οτιδήποτε άλλο. Ήταν λευκό πέρλα με πάνελς βερνικαρισμένου κάρμπον...
Το Huayra είναι ακόμη ομορφότερο, σκέψου να βγουν και οι πιο "ειδικές" εκδόσεις του! Α! Επίσης μην ξεχνάμε πως ο ήχος των pagani είναι πιο ανατριχιαστικός από την ανατριχίλα! Θεικό πακέτο!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Thomelef (26-01-11)
πολλα μπορω να γραψω αλλα θα επικεντρωθω στον λεβιε των ταχυτητων
προσεξτε το εμφανες μοχλικο με τις ντιζες.
τρελα...
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM