χμμμμ
να κλεψουμε λιγο ρευματακι απο την μπαταρια να "ασφαλισουμε" το εξωτερικο του αμαξιου???
χμμμμμμ...... κανενας ηλεκτρολογος?
χμμμμ
να κλεψουμε λιγο ρευματακι απο την μπαταρια να "ασφαλισουμε" το εξωτερικο του αμαξιου???
χμμμμμμ...... κανενας ηλεκτρολογος?
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Ένας ρελές να κλείνει την γείωση απο την μπαταρία μην τιναχτείς (επειδή η γείωση είναι συνδεδεμένη στο σασί), ένα inverter και την φάση την συνδέεις με το σασί.... Και σου λέω εγώ μετά πως θα γίνει το soufrίδι του! Αλλά μπορεί να περάσει καμιά μαμά με κανα παιδάκι και να ακουμπήσει καταλάθος (ναι συμβαίνει και το βράδυ, ποτέ δεν ξέρεις) οπότε δεν το ρίσκαρα ποτέ και δεν το έκανα....
μιας και τα εφερε ετσι η καταρα, εχει βαλει κανεις κατι τετοιο, και αν ναι σε τι κοστος?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 24-01-11 στις 22:20
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
πως ανεβαζω φωτο ρε παιδια?
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Αυτό που είπα εγώ έχει κόστος του inverter 12v -> 220v αλλά έχει μόνιμο ρεύμα....
Υπάρχει σετάκι που σου "σκάει" κάτι βόλτ και τα βλέπεις κολυώμενα χωρίς να κινδυνεύεις..... Ψάχτο λίγο αλλά δεν ξέρω πόσο έχει.....
βασικα τα καρμπον θελω να ανεβασω...
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
imageshack.gr ή αλλιώς πάτα στο "επεξεργαστής κειμένου" και πάτα κάτω που λέει "Διαχείρηση συννημένων αρχείων"
jimdros (25-01-11)
εμενα ρε παιδια μου ειχαν ξηλωσει το σημα απο το τρακτερ πριν λιγα χρονια! το αφησα κλειδωμενο στο εργοστασιο ντοματας ολο το βραδυ και το πρωι ειχε κανει φτερα το σημα...
ημαρτον!
Μη τα συζητας αδερφε...