Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 69

Θέμα: Ε30 Μ5 Project

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω καμμια σχεση με αθηνα.ομως εχω ενα τευχος περιοδικου της βελτιωτικης σκηνης,που εδειχνε μια μετατροπη του βουδουρη,απο "απλο" Μ3 Ε30 με μοτερ απο Μ5.
    βεβαια απο οσο καταλαβαινω τετοια αμαξια ειναι ντριφταδικα πισταδικα αγωνιαρικα.
    το ελαχιστο που γνωριζα λοιπον το κατεθεσα!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν μπορω να καταλαβω βασικα γιατι μπερδευεται τους αγωνες με τα αμαξια τα δικα μας!!!ολα τα αγωνιστικα εχουν παθει πολλες ζημιες που ουτε ξερουμε ουτε θα μαθουμε ποτε!!το θεμα ειναι ποιος κανει καλα τη δουλεια του και ποιος σεβεται τα λεφτα που θα του δωσεις εχω δει πολλους καλους τον κορονεο(που εκανα εγω την μετατροπη) τον βουδουρη (που ενα φιλαρακι φτιαχνει εκει το Μ3 Ε46 απο τοτε που το πηρε) και πολλοι αλλοι...ενα αγωνιστικο μπορει να μην δουλεψει λογικο ειναι τα εχουν παντα στο οριο και τα σκιζουν καθε μερα οποτε ζημιες ειναι το μονο σιγουρο οτι θα βγαλουν και γιαυτο θεωρω λαθος να κρινεις καποιων απο τους αγωνες και οχι απο της δουλειες που κανει και με το αν σεβεται η οχι τον πελατη του που του δινει τα λεφτα και οχι σαν μερικους μερικους που και καλα ειναι γνωστες και φτιαχνουν μονο bmw....χωρις παρεξηγηση για κανενα παντα!!

3. The Following 2 Users Say Thank You to steliose36 For This Useful Post:

TSAF (14-04-11), z3 2.2 (14-04-11)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν μπορω να καταλαβω βασικα γιατι μπερδευεται τους αγωνες με τα αμαξια τα δικα μας!!!ολα τα αγωνιστικα εχουν παθει πολλες ζημιες που ουτε ξερουμε ουτε θα μαθουμε ποτε!!το θεμα ειναι ποιος κανει καλα τη δουλεια του και ποιος σεβεται τα λεφτα που θα του δωσεις εχω δει πολλους καλους τον κορονεο(που εκανα εγω την μετατροπη) τον βουδουρη (που ενα φιλαρακι φτιαχνει εκει το Μ3 Ε46 απο τοτε που το πηρε) και πολλοι αλλοι...ενα αγωνιστικο μπορει να μην δουλεψει λογικο ειναι τα εχουν παντα στο οριο και τα σκιζουν καθε μερα οποτε ζημιες ειναι το μονο σιγουρο οτι θα βγαλουν και γιαυτο θεωρω λαθος να κρινεις καποιων απο τους αγωνες και οχι απο της δουλειες που κανει και με το αν σεβεται η οχι τον πελατη του που του δινει τα λεφτα και οχι σαν μερικους μερικους που και καλα ειναι γνωστες και φτιαχνουν μονο bmw....χωρις παρεξηγηση για κανενα παντα!!
    well said!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστες κουβεντες
    Μπραβο σου
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

6. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

TSAF (14-04-11)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τοτε αφου οι αγωνες (ο Θεος να τους κανει αγωνες τους drift αλλα τελος παντων) ειναι για σενα αυτο που σου λεει κατι, δες ολους τους αγωνες αναβασεων / circuit που ετρεχε ο Τζαβιδας με την DTM E30 M3 αλλα και με το Ε36 Μ3 , τα οποια και τα 2 τα ετοιμαζε ο Βουδουρης. Οσον αφορα το 36αρι του καντηνιερη δεν το εφτιαξε ο Βουδουρης, αλλα ο Καρρας. Και εφοσον θες να μιλησουμε για αγωνες σου ξαναλεω οτι ολα τα 6 κυλινδρα Ε30 η Ε36+κομπρεσορ η Ε46+ κομπρεσορ που κατεβασε δουλεψαν και δουλευουν ακομα. Αμα εσυ βγαζεις την ετυμηγορια σου οχι μονο για τον Βουδουρη αλλα για οποιονδηποτε αλλο συνεργειο απο ενα και μονο αποτελεσμα (το V8) ,oπου παραπανω σου λεω γιατι δεν δουλεψε, τοτε νομιζω οτι το ολο θεμα το κοιτας πολυ λανθασμενα.

Τελος παντων εχεις την αποψη σου και εγω την δικη μου, με την διαφορα ομως οτι εγω τεκμηριωνω τα παντα και εχω και ο ιδιος αποψη ,γιατι εχω κανει αναλογη δουλεια στο πρωην αυτοκινητο μου.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η καλυτερη διαφημιση δεν ειναι οι αγωνες.
    Στους αγωνες οπως ειπαν και αλλοι πριν απο μενα,υπαρχουν κατασκευες οριακα πιεσμενες και πολλες φορες υπο δοκιμη (πειραματισμοι)
    Αλλες φορες αποδιδουν και αλλες οχι.
    Τα λεφτα και οι ωρες που πεφτουν σε αυτες τις κατασκευες ειναι παρα πολλα\ες.
    Μην ξεχνατε οτι ενα αγωνιστικο αυτοκινητο για ντριφτ ειναι ισως το πιο πιεσμενο απο ολα μιας και δουλευει την περισσοτερη ωρα wot.
    Τα λεπτα εκεινα που διαρκει ενας αγωνας ειναι παρα πολυ δυσκολα για το αμοιρο μοτερ,το οποιο και το εχουν φτασει και στα ακρα.

Ας κρινουμε λοιπον τους επαγγελματιες με τον πιο απλο και σιγουρο τροπο.
    Και αυτος δεν ειναι αλλος απο τους ευχαριστημενους πελατες.
    Ειναι τοσο απλο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 14-04-11 στις 15:30
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

9. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

BILL007 (14-04-11), steliose36 (14-04-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καλυτερη διαφημιση δεν ειναι οι αγωνες.
    Στους αγωνες οπως ειπαν και αλλοι πριν απο μενα,υπαρχουν κατασκευες οριακα πιεσμενες και πολλες φορες υπο δοκιμη (πειραματισμοι)
    Αλλες φορες αποδιδουν και αλλες οχι.
    Τα λεφτα και οι ωρες που πεφτουν σε αυτες τις κατασκευες ειναι παρα πολλα\ες.
    Μην ξεχνατε οτι ενα αγωνιστικο αυτοκινητο για ντριφτ ειναι ισως το πιο πιεσμενο απο ολα μιας και δουλευει την περισσοτερη ωρα wot.
    Τα λεπτα εκεινα που διαρκει ενας αγωνας ειναι παρα πολυ δυσκολα για το αμοιρο μοτερ,το οποιο και το εχουν φτασει και στα ακρα.

Ας κρινουμε λοιπον τους επαγγελματιες με τον πιο απλο και σιγουρο τροπο.
    Και αυτος δεν ειναι αλλος απο τους ευχαριστημενους πελατες.
    Ειναι τοσο απλο.
    Κανείς σωστός επαγγελματίας δεν κάνει πειραματισμούς στον αγώνα.
    Τους κάνει πριν, με δοκιμές, να δει αν μπορεί να σταθεί αυτό που έχει κατά νου....
    UP YOURS!

11. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

Thomelef (14-04-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανείς σωστός επαγγελματίας δεν κάνει πειραματισμούς στον αγώνα.
    Τους κάνει πριν, με δοκιμές, να δει αν μπορεί να σταθεί αυτό που έχει κατά νου....
    ΣΩΣΤΟΣ...και το πόσο αξιόπιστη είναι μια μετατροπή φαίνεται μέσα στην πίστα,
    όπου το αμάξι ξεσκίζεται...αν την βγάζει καθαρή εκεί, το αμάξι αντέχει...επίσεις
    με την ίδια λογική, οι εταιρείες δεν θα διέθεταν ένα κάρο εκαττομύρια πάνω σε
    μηχανήματα που τεστάρουν τις αντοχές των κινητήρων - σαζμάν - φρένα, και
    δεν θα τέσταραν μέσα στις πίστες...για να καταλάβεις αν ένα όχημα είναι καλό
    και αξιόπιστο στα πάντα του πρέπει να το ξεσκίσεις και να βγάλεις συμπέρασμα
    για το μέχρι που αντέχει...αλλιώς θα έπρεπε να κάνουν όλοι μια μετατροπή, να
    γυρνάν τη μίζα, και αν πάρει μπρός να λέμε πως είναι καλοί μάστορες...
    σημείωση πως δεν γνωρίζω τους συγκεκριμένους μάστορες, παρά μόνο τους
    έχω ακουστά. σχολιάζω όλα αυτά που γράφονται στα προηγούμενα ποστ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Dr. Yamastura (14-04-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να διευκρινυσω σε αυτο το σημειο οτι δεν τσακωνομαστε nik200,κουβεντα κανουμε για να καταληγουμε σε σωστα και ασφαλη συμπερασματα...Μην το ''παρει'' καποιος προσωπικα η οτι του κανουμε επιθεση γιατι τα εχουμε δει και αυτα τοσα χρονια στο δικτυο...

Φιλικα...

15. The Following User Says Thank You to M3E30 For This Useful Post:

Panos 316T (16-04-11)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Σωστος!!!!!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

17. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post: