δεν εδεσε το γλυκο με θολομπαρες μπρος πισω κ μπιλισταιν χοντρομπουκαλα με ελατηρια ειμπαχ????τι αλλο να θελει εκτος απο αυτα?
δεν εδεσε το γλυκο με θολομπαρες μπρος πισω κ μπιλισταιν χοντρομπουκαλα με ελατηρια ειμπαχ????τι αλλο να θελει εκτος απο αυτα?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
κανονικα,με τις αντιστρεπτικες απο το Μ3,θολομπαρες προς πισω και ελατηρια χαμηλωματος τος αμαξι επρεπε να ειναι σε αριστο για κυκλοφορια σε δρομους επιπεδο...
να βαλεις παχυτερες αντιστρεπτικες ισως??
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ε καλα δεν θα το κανω για πιστα :P απλα να διορθωθει καπως η κατασταση του....
απο οτι θυμαμαι τα Μ3 και με μαμα αναρτησεις και με μαμα ελατηρια και με μαμα αντιστρεπτικες μια χαρα στριβουν.εσυ εχεις βαλει θολομπαρες και αλλα αμορτισερ και αλλα ελατηρια κανονικα θα επρεπε να ειναι "τρενο"///
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
κωσταντινα η αναρτηση ειναι μεγαλο θεμα.
καταρχην ειναι τι απαιτησεις εχεις και τι χρηση θελεις να κανεις το αυτοκινητο.
εγω εβαλα την μαμα αναρτηση στο μ3 (αμορτισερ και ελατηρια).
τα πλεονεκτηματα που εχει ειναι οτι ειναι σταθεροτατο στα πολλα 240-280,ειναι ανετο σε συνθηκες ταξιδιου,και απορροφα τις λακουβες της πολης.
σαν μειονεκτημα που δεν αρεσει εμενα ειναι οτι οταν στριβεις περνει μεγαλες κλισεις θα το ηθελα να ειναι λιγο πιο σκληρο στις αλλαγες πορειας.
σε πιστα δεν το εχω βαλει αν και εκει αλλαζουν οι απαιτησεις και σιγουρα θες κατι πιο ειδικο.
*το οτι στις στροφες περνει κλιση το αυτοκινητο και δεν ειναι κουτσουρο δεν παει να πει οτι δεν στριβει με χιλιομετρα.
το προηγουμενο 36αρι που ειχα 316 ειχε αναρτηση (bilstein κιτρινα και ελατηρια).Ηταν πιο σκληρο αλλα υποφερτο και δεν επερνε κλισεις οσο το m.
παρολα αυτα το m σε συγκεκριμενες στροφες παρολο που περνει κλιση και σε φοβιζει καπως στην αρχη τα χιλιομετρα που μπαινω σε σχεση με το 316 ειναι +10 με 15 (με ιδιας καταστασης λαστιχα).
εσυ απο οτι καταλαβαινω το θες να ειναι τρενο να μην περνει κλισεις αλλα να ειναι και υποφερτο σε ταξιδι. ισως μια pss9 θα σου ταιριαζε μιας και θα μπορουσες να παιξεις και με την σκληροτητα και με το υψος.την συγκεκριμενη την ειχε ενας φιλος σε ενα cabrio 320 36αρι και ηταν πολυ καλη.
αυτη την στιγμη το φτιαχνω σιγα σιγα δεν εχω τελειωσει ακομα με την αναρτηση αλλα τωρα ετσι οπως ειμαι ειμαι για κλαματα μπροστα ειναι κουτσουρο με τα κοηλοβερ κ πισω με τα λεπτα μπιλισταιν κ κιτρινα ελατηρια ειναι πολυ μαλακο κ οταν στριβω με πολλα σηκωνεται ο κολος πισω...απλα ρωταω σε γενικες γραμμες για να δω εαν θα κανω σωστα που θελω να βαλω τα χοντρομπουκαλα κ τα ειμπαχ οπως ειπες θελω κ να στριβει κυριως κ να μην καταλαβαινω κ τοσο τις λακουβες κ επισης να μην περνει κ τεραστια κλιση το αμαξι οταν το ζορισεις στην στροφη...ελπιζω με αυτα που θα βαλω να ειναι λιγο απολα απο αυτα που ειπα....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konstantinaM3 : 15-01-11 στις 08:26