Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Hilti vs Makita vs Milwaukee (πρώην Kango)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και ο πατέρας μου είχε μαγαζί με βιομηχανικά είδη θα σας πω το εξής...
    Για σκαπτικά Κango (Milwaukee πλεον) είναι ο αρχηγός! Πολύ καλά και αξιόπιστα κάποια
    Από εκεί κ μετά σε άλλα ηλεκτικά εργαλεία , ότι πληρώνεις παίρνεις....
    Top είναι τα Metabo & Flex
    Πολύ καλή η μπλε σειρά της Bosch.... ΚΑΜΙΑ σχέση με την πράσινη.
    Πολύ καλά και τα Dewalt!
    Επίσης για value for money τα Stayer & κάποια όχι όλα Βlack & Decker

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχω δοκιμασει πολλα της σειρας....makita - milwaukee ποτε δεν ετυχε ποτε...hilti που ειχα ενα ηταν σκυλος..μεχρι να μου το κλεψουν
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ καλά όλα τα παραπάνω εργαλεία αλλά σαν κορυφαία ξέρω ότι και
    τα wurth.Έχω φίλο που τα δουλεύει χρόνια και είναι σκυλιά.

Rides
    2

Προεπιλογή

εγω εχω μπλακεντεκερ χρονια και ειμαι ευχαριστημενος!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για τους ηλεκτρολογους, που σκαβουν σχεδον ολη την τοιχοποιια σε ενα σπιτι εναι κορυφη η Hilti.
    Ελαφρια για τα χερια και ευκολα στην χρηση,ασε που οταν χαλασει τους περνεις τηλεφωνο και ερχονται στην οικοδομη και το περνουν,το επισκευαζουν και στο στελνουν πισω οπου εισαι,με το αναλογο κοστος φυσικα.
    Πριν τις εορτες αγορασα το TE 300-AVR σκαπτικο μονο για τουβλα,τρομερο, σκαβω και μιλαω στο κινητο ταυτοχρονα.....
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τους ηλεκτρολογους, που σκαβουν σχεδον ολη την τοιχοποιια σε ενα σπιτι εναι κορυφη η Hilti.
    Ελαφρια για τα χερια και ευκολα στην χρηση,ασε που οταν χαλασει τους περνεις τηλεφωνο και ερχονται στην οικοδομη και το περνουν,το επισκευαζουν και στο στελνουν πισω οπου εισαι,με το αναλογο κοστος φυσικα.
    Πριν τις εορτες αγορασα το TE 300-AVR σκαπτικο μονο για τουβλα,τρομερο, σκαβω και μιλαω στο κινητο ταυτοχρονα.....
    Καλα τωρα Αλεξη, ερχονται σε σενα στην οικοδομη ,που ποιος ξερει τι τζιρο τους κανεις!!!!

...αλλα σε καποιο σερβις που χρειαστηκε να κανω, εκτος εγγυησης,εστειλα με κουριερ απο το μαγαζι μου με δικα τους εξοδα στην Αθηνα,ομως ηταν πανακριβα χρεωμενη η επισκευη,οπως πολυ ακριβα ηταν(εχω3-4χρονια να αγορασω) και τα εργαλεια τους στην αγορα.

Ενδεικτικα εχω αγορασει της Hilti drs(αυτο της φωτο) στα 860ευρω
    και της Μακιτα(επισης αυτο της φωτο)στα 350 ευρω!!!
    Λιγοτερο και απο τα μισα λεφτα!!!

Στα υπερ της Hilti ειναι τα τετρακεφαλα διαμαντοτρυπανα της καθως και το χαμηλο βαρος του εργαλειου,που ειναι πολυ σημαντικο για τη δουλεια μου αφου τρυπαω συνεχεια προς τα επανω!
    ...με μειον την μικρη χωρητικοτητα στο σκουπακι της σκονης και την ευαισθησια στο κουμπωμα της επανω στο δραπανο!

Στα υπερ της Μακιτα ειναι η χαμηλη τιμη αποκτησης, η αντοχη της στη σκληρη χρηση και η μεγαλη χωρητικοτητα της σακουλας που μαζευει τη σκονη!!!
    ....στα μειον εχει και αυτη το κουμπωμα στο σκουπακι που ειναι πολυ ευθραυστο!

Για την αλλη εταιρεια δε ξερω τιποτα,δεν ετυχε να τη χρησιμοποιησω.

Για το ριφιφι τωρα......ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ!!!δωστε στιγμα!!!!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα τωρα Αλεξη, ερχονται σε σενα στην οικοδομη ,που ποιος ξερει τι τζιρο τους κανεις!!!!

...αλλα σε καποιο σερβις που χρειαστηκε να κανω, εκτος εγγυησης,εστειλα με κουριερ απο το μαγαζι μου με δικα τους εξοδα στην Αθηνα,ομως ηταν πανακριβα χρεωμενη η επισκευη,οπως πολυ ακριβα ηταν(εχω3-4χρονια να αγορασω) και τα εργαλεια τους στην αγορα.

Ενδεικτικα εχω αγορασει της Hilti drs(αυτο της φωτο) στα 860ευρω
    και της Μακιτα(επισης αυτο της φωτο)στα 350 ευρω!!!
    Λιγοτερο και απο τα μισα λεφτα!!!

Στα υπερ της Hilti ειναι τα τετρακεφαλα διαμαντοτρυπανα της καθως και το χαμηλο βαρος του εργαλειου,που ειναι πολυ σημαντικο για τη δουλεια μου αφου τρυπαω συνεχεια προς τα επανω!
    ...με μειον την μικρη χωρητικοτητα στο σκουπακι της σκονης και την ευαισθησια στο κουμπωμα της επανω στο δραπανο!

Στα υπερ της Μακιτα ειναι η χαμηλη τιμη αποκτησης, η αντοχη της στη σκληρη χρηση και η μεγαλη χωρητικοτητα της σακουλας που μαζευει τη σκονη!!!
    ....στα μειον εχει και αυτη το κουμπωμα στο σκουπακι που ειναι πολυ ευθραυστο!

Για την αλλη εταιρεια δε ξερω τιποτα,δεν ετυχε να τη χρησιμοποιησω.

Για το ριφιφι τωρα......ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ!!!δωστε στιγμα!!!!
    Αρη.... δεν κανω καθολου μεγαλο τζιρο,ενα σκαπτικο καθε 2-3 χρονια και ενα κρουστικο τριπανι καθε 4-5 χρονια, εκτος τα κοπιδια-βελονια που αλλαζω συχνα γιατι φθειρονται απο το σκαψιμο,δοκιμασε να τους παρεις τηλ. απο την δουλεια να δεις που θα ερθουν να το παρουν!!!!!!
    Εμεις Κυριε... σκαβουμε δεν κανουμε τρυπουλες για 6-8αρια βυσματα

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη.... δεν κανω καθολου μεγαλο τζιρο,ενα σκαπτικο καθε 2-3 χρονια και ενα κρουστικο τριπανι καθε 4-5 χρονια, εκτος τα κοπιδια-βελονια που αλλαζω συχνα γιατι φθειρονται απο το σκαψιμο,δοκιμασε να τους παρεις τηλ. απο την δουλεια να δεις που θα ερθουν να το παρουν!!!!!!
    Εμεις Κυριε... σκαβουμε δεν κανουμε τρυπουλες για 6-8αρια βυσματα
    μου θυμησες αυτο που λεει: "τι δουλεια κανς?... σκαβς?"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP