Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 60

Θέμα: Παράνομες αντλίες καυσίμων

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γνωστο ΑΠ πρατήριο στην Πάτρα, πάντως, κατάφερε να βάλει πάνω από 70 λίτρα στο 65άρι και ολίγον τι μισογεμάτο ντεπόζιτο, του Ε46, ενός συμφορουμίτη.

Και πιστεύω, δεν είναι λίγες οι φορές, που βάζοντας βενζίνη από ένα άλλο πρατήριο από αυτό που βάζουμε συνήθως, παρατηρούμε την απόδοση του αυτοκινήτου πεσμένη. Ακόμα να το ξεχάσω πως έκανε το κακόμοιρο, όταν το γέμισα στο απέναντι πρατήριο, από αυτό που αναφέρω παραπάνω, σε περίοδο απεργίας. Ούτε ρελαντί δεν μπορούσε να κρατήσει, με αυτό που το γεμίσανε...

Αχ και να είχα αποδείξεις... Χωρίς αποδείξεις όμως, όλοι είναι αθώοι...

2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Logistakos (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο κόσμος τοχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Το τραγικό είναι ότι για να γίνει το οτιδήποτε από τους εργατοπατέρες (η μόνη εργατιά που στην πραγματικότητα γνώρισαν είναι το διευθυντιλίκι BTW) πρέπει να βγει σε τηλεδίκες...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωστο ΑΠ πρατήριο στην Πάτρα, πάντως, κατάφερε να βάλει πάνω από 70 λίτρα στο 65άρι και ολίγον τι μισογεμάτο ντεπόζιτο, του Ε46, ενός συμφορουμίτη.

Και πιστεύω, δεν είναι λίγες οι φορές, που βάζοντας βενζίνη από ένα άλλο πρατήριο από αυτό που βάζουμε συνήθως, παρατηρούμε την απόδοση του αυτοκινήτου πεσμένη. Ακόμα να το ξεχάσω πως έκανε το κακόμοιρο, όταν το γέμισα στο απέναντι πρατήριο, από αυτό που αναφέρω παραπάνω, σε περίοδο απεργίας. Ούτε ρελαντί δεν μπορούσε να κρατήσει, με αυτό που το γεμίσανε...

Αχ και να είχα αποδείξεις... Χωρίς αποδείξεις όμως, όλοι είναι αθώοι...
    αν εβαλε 70 λιτρα φιλε σε ρεζερβουαρ μικροτερο ειναι πολυ ευκολο να καλεσεις το 100 για μια μηνυσουλα επι τοπου και ας χτυπιεται ο βενζινας οσο θελει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

NickE60 (28-12-10), nikos1400 (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το οτι τρωμε λιγοτερη βενζινη ειναι δεδομενο το θεμα ειναι να μην τρωμε και νοθευμενη ταυτοχρονα.....

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η νοθεία και η κλοπή είναι καθεστώς και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος!Αφού την πάτησα από φίλους βενζινάδες,αγοράζω πλέον καύσιμα από σούπερ μάρκετ και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.Προσοχή με τα πλαστικά κάνιστρα,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω στατικού ηλεκτρισμού!
    Όταν φουλάρουμε,το κάνιστρο πρέπει να ακουμπάει στο έδαφος(όχι στο πορτ μπαγκάζ) και πριν το χρησιμοποιήσουμε(πριν ανοίξουμε καπάκι ρεζερβουάρ) πρέπει να γειωθούμε ακουμπώντας την λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

8. The Following User Says Thank You to beliris For This Useful Post:

nikos1400 (28-12-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα που θα γυρναμε με το μπιτονακι γ@μω το κερατο τους!

ευχαριστουμε ρε Λευτερακη...ειναι μια λυση κ αυτη!
    εμενα δεν με απασχολει το θεμα μπιτονι...εφοσον βαζω με αυτον το τροπο στα μηχανηματα της δολειας μου!
    το θεμα με τα μπιτονια ,το πρωτοειδα ...σε ενα βενζιναδικο στο λαυριο, οπου κατεβαινει ενας παππους με μερικα μπιτονια και του κανει του βενζινα ..''αμα θελεις κλεψε τωρα''...βαλε μου χ ποσοτητα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Και μετα κλαιγονται η βενζιναδες...

Αρε λαμογια καταγγελιες που θελετε μπας και βαλετε μυαλο.

Δεν το ειχα παρατηρησει μιας και οταν βαζω βενζινη το κανω ασυναίσθητα.

Rides
    0

Προεπιλογή

αφου καταφεραν να μας κανουν να κλεβομαστε μεταξυ μας,να τρωγωμαστε και να μισουμε ο ενας τον αλλον,ενω στο τελος αυτοι βγαινουν λαδι...μπραβο...
    -οι βενζιναδες κλαιγονται οτι το ποσοστο κερδους ειναι μηδενικο,αλλα εδω και τουλαχιστον εικοσι χρονια(θυμαμαι τον παππου μου να το λεει) οι αντλιες βγαζουν αερα...
    -οι βυτιοφορεις κανουν απεργια γιατι πληρωσαν την αδεια τους 300.000 μαυρα και τωρα με 300 ευρω παιρνει ο οποιοσδηποτε την αδεια,αλλα την πληρωνω εγω που δεν εχω να παω στην οποια δουλεια μου εχει απομεινει...
    -η ανεργια εχει πιασει ορια παραδεισου,αλλα το τελευταιο εξαμηνο εχουμε προσλαβει 6 αλβανους εδω στην επιχειρηση(αλλα αν το φωναξω θα με πειτε ρατσιστη,ακροδεξιο,φασιστα ,βελοπουλο κλπ)
    -ο πατερας μου εκτος του οτι εμεινε ανεργος στα 55 του,ειναι αναγκασμενος να εργαστει μεχρι τα 64 του τωρα για να παρει τη μιση συνταξη απο οτι θα επερνε (ιδιωτικος υπαλληλος...)
    -ο θειος μου βγηκε στη συνταξη απο τον οσε 51 ετων και παιρνει 1900 συνταξη....(καλοφαγωτα βεβαια...εγω θα του τα φαω που λεει ο λογος..
    -υπαρχουν 16.000 εν αποστρατεια στρατηγοι που πληρωνονται.......
    -ο γιωργακης κυβερναει.....(χαχααα)
    το ενοικιο μου αντι να μειωθει εστω και 20 ευρω,γιατι εχω δει το μισθο μου να μειωνεται μενει στα ιδια με τη δικαιολογια δεν βγαινει ο νοικοκυρης...
    -η φοροδιαφυγη απο εκει που την εκανα οι μεγαλοι τωρα την κανει μεχρι και ο ανεργος για να γλυτωσει εστω και 50 ευρω ακι να παρει κανενα ψωμι..
    -οποιο παιδι μεχρι 20 ετων εχει σαν προτυπο την πετρουλα...(και συμπεριφερεται ετσι...για μενα καλυτερα.εκει που εψαχνα δυο ωρες για περιστασιακο σεξ τωρα ουτε ποτο δεν προλαβαινω να πιω..)
    δεν πειραζει φιλοι...ας συνεχισουμε να βλεπουμε τηλεοραση και την παττυ την ομορφη.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

12. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

A8hnaios (28-12-10), bakalos (28-12-10), beliris (28-12-10), z3 2.2 (28-12-10)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω δει εγώ με τα ίδια μου τα μάτια σε πρατήριο πολυεθνικής εταιρίας να αλλάζει με τηλεκοντρόλ την τιμή ανά λίτρο στην αντλία ακριβώς πριν βάλει τη μάνικα στο ρεζερβουάρ μιας γιαγιάς με ένα παλιό αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεκοντρόλ είχε 3 μπουτον σαν αυτά στις γκαραζόπορτες, που σημαίνει πως μάλλον είχε απομνημονεύσει 3 διαφορετικές επιλογές τιμής ανά λίτρο, μία εκ των οποίων σίγουρα θα ήταν και η αναγραφόμενη στην είσοδο του πρατηρίου... Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, γιατί άλλη τιμή έγραφε στον πυλώνα της εισόδου και με άλλη πουλούσε ...όποτε έκρινε ότι αυτό είναι εφικτό... είναι σίγουρο πως αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να επηρεάζεται η αναγραφόμενη τιμή/λτ στην αντλία ώστε να μην το παίρνει χαμπάρι κανείς ...απλά ήμουν στην ακριβώς πιο πίσω αντλία με το παπί και το είδα πεντακάθαρα!!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP