Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: Quadriplegic Begs to Die

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου συγκρινεις ανομοιες καταστασεις ....... ! Η πληρη τετραπληγια και μαλιστα η αναπνευστικα υποβοηθουμενη ειναι το μαρτυριο με ολη τη σημασια της λεξεως ..... χιλιες φορες ο θανατος ...
    αν και η αυτοκτονια με βρησκει αντιθετο γιατι πιστευω οτι η ζωη ειναι ενα δωρο το οποιο ομως δεν μας ανηκει ολοκληρωτικα και πρεπει να υπομεινουμε τα οποια προβληματα εχουμε ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου συγκρινεις ανομοιες καταστασεις ....... ! Η πληρη τετραπληγια και μαλιστα η αναπνευστικα υποβοηθουμενη ειναι το μαρτυριο με ολη τη σημασια της λεξεως ..... χιλιες φορες ο θανατος ...
    αν και η αυτοκτονια με βρησκει αντιθετο γιατι πιστευω οτι η ζωη ειναι ενα δωρο το οποιο ομως δεν μας ανηκει ολοκληρωτικα και πρεπει να υπομεινουμε τα οποια προβληματα εχουμε ....
    Το βάρος του μαρτυρίου του καθενός το ξέρει μόνο... ο καθένας (και ο Θεός που πιστεύει και εάν πιστεύει).

Θεωρώ ότι η ζωή είναι υπέρπολίτιμη και ότι ο άνθρωπος, ο ΚΑΘΕ άνθρωπος, και ΕΙΔΙΚΑ ο σύγχρονος άνθρωπος (βάσει της άποψης μου για τον μέσο όρο πολιτισμού) είναι ΑΠΛΑ ΑΝΑΞΙΟΣ να κρίνει αν του αξίζει να ζει ή όχι.

Ως εκ τούτου το τι θα κάνει ο καθένας με την δική του ζωή είναι απλά θέμα δικό του.

Έβαλα τα παραπάνω λινκς στο πνεύμα της υποστήριξης της άποψής μου, ότι δηλαδή ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ (ξαναλέω ΠΡΕΠΕΙ) ο ΚΑΘΕ άνθρωπος πέρα από όλα και ΠΡΩΤΑ από όλα, να διαλέγει την ζωή, όπως του βγει και όπως του ξημερώσει, μπορεί να την κάνει ΟΤΙ μα ΟΤΙ θέλει ΕΚΤΟΣ από να την πετάξει στα σκουπίδια.

Σκέψου ΜΟΝΟ αν αυτός ο άνθρωπος που ΤΩΡΑ θέλει να πεθάνει βρει το κουράγιο να κάνει ΚΑΤΙ, έστω ΚΑΤΙ εκτός από το να βλέπει τηλεόραση και να κοιμάται.

Αυτό το κάτι για εσένα, για εμένα και για 15δις ακόμα ίσως να μην σημαίνει τίποτα.

Η λέξη κλειδί, όμως, είναι το ΙΣΩΣ, γιατί σε κάθε ίσως όχι υπάρχει και ένα ίσως ναι.

ΙΣΩΣ λοιπόν η οποιαδήποτε κίνησή του για ΚΑΤΙ (ΔΕΝ ξέρω τι) ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ θετικά ΚΑΠΟΙΟΝ άλλον από το Τιμπουκτού μέχρι κάποιο αμαρτωλό λιμάνι της Λατινικής Αμερικής. Γιαυτό και μόνο ΑΞΙΖΕΙ θεωρώ ΝΑ ΜΗΝ θέλει (τονίζω το θέλει) να αυτοκτονήσει.

3. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nino (02-12-10)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση παιδια, οτι και να λεμε.....οποιος ειναι λεει εξω απο το χορο ....πολλα τραγουδια ξερει!!! πολλες φορες εχω σκεφτει πως σε περιπτωση που μου συμβει κατι τετοιο ......ναι θα θελα να τραβηξει καποιος την πριζα...... δεν νομιζω οτι θα αντεχα να βλεπω, να αισθανομαι και να μην μπορω να κινηθω. Πρωτα απο ολα θα το θελα γιατι δεν θα μπορουσα να βλεπω τους δικους μου να ειναι φυλακισμενοι με μενα. Φανταστειτε να τυχει σε καποιο παντρεμενο, με παιδια ....η συζηγος και τα παιδια τι φταινε...δεν ξερω αν θα αντεχα να τους βλεπω σκλαβωμενους......γιατι περι σκλαβιας προκειτε! Απο την αλλη .....οπως ειπα και νωριτερα....ποτε δεν ξερεις.....υπαρχει και αυτο το ΙΣΩΣ που αναφερει ο συμφορουμιτης παραπανω.....πιστευω οτι ειναι καταστασεις που αν δεν τις βιωσεις δεν μπορεις να εκφερεις "σωστη" γνωμη, και τοτε ..... ΙΣΩΣ παλι να μην ειναι "σωστη"......... Γι αυτο πανω απο ολα ας εχουμε την υγεια μας......κι ας δουλευουμε μεχρι τα 75......κι ας μας παιρνει τα μισα η εφορια......κι ας ..... κι ας....κι ας...κι ας....

5. The Following 3 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

bill_m3 (02-12-10), ghost-rider (02-12-10), Ptboul (02-12-10)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP