Λοιπόν το αυτοκινητό μου είναι μοντέλο του 99 και το μοτέρ είναι από e46. Την μετατροπή δεν την έκανα εγώ αλλά ο ηλεκτρολόγος του συνεργείου που το πήγα. Οσο αφορά τα ηλεκτρικά ο ηλεκτρολόγος δεν αντιμετωπισε πρόβλημα κανένα αφού δεν ήταν η πρώτη φορα που το έκανε χωρίς πατέντες. Το μόνο που ήθελε ήταν την υπάρχουσα πλεξούδα του αμαξιού μου. Το ιμμομπιλαιζερ αλλάχτηκε επειδή είχε βάλει ''χέρι'' η BMW σε άλλη μετατροπή που είχα κάνει, διαφορετικα δεν θα χρειαζόταν! Επίσης 6άρι κιβώτιο και πολλά άλλα που φορά το αμάξι μου χωρίς κανένα πρόβλημα! Επίσης είμαι από Αθήνα και δεν θα έχω την χαρά να δείξω στον mk52 ότι η δύναμη και του m54 δεν συγκρίνεται με το m52 του ενός vanos!!! Δες την φωτό στο γκαράζ μου.
ziaba (21-11-10)
το δικο μου φιλε ειναι διπλοβανο απλα εχω φιλο που ειχε μονοβανο και ξερω πως παει...ενδεικτικα αυτη τη στιγμη σου λεω οτι το δικο μου με πιο κοντο διαφορικο προγραμμα εξατμιση και εκκεντρα ειναι πολυ μπροστα απο 3λιτρο ζ4...σιγουρα δεν αντιλεγω στην ομορφια του διαφορετικου και της πατεντας απλα λεω οτι δεν ειναι τοσο τραγικη η διαφορα οσο φενεται απο τη διαφορα στα αλογα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mk52 : 20-11-10 στις 23:06
Σκέψου το δικό μου με κόντο μπλοκέ διαφορικό και 1200 κιλά βάρος πως παει......
Συγνώμη αλλά ξέρω τι έχω στα χέρια μου και σιγουρα δε έχω πρόθεση να ειρωνευτώ κανέναν απο εσάς! Απλά δεν κάθεται στον δρόμο με όλα τα καλά του στησίματος!!!!!
Θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερων αν μπορουσατε και οι 2 να αναφερετε τις καταναλωσεις που εχετε.
Καλα τα αλογα και η δυναμη κλπ αλλα ετσι οπως πηγανε τις βενζινες![]()
οποιοδηποτε μοτερ "κυνηγας" ,"τρωει" !!!
το 3λιτρο καιει λιγοτερο παντως απο το 28αρι
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Υπάρχει ακόμα ένα θέμα στο 36αρι μου δεν έχω immobilazer θα χω κάποιο πρόβλημα στο να μπει ο m54 γνωρίζει κάποιος?
Κανένας?