Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 43

Θέμα: M54 στο E36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mk52 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειπα ποτε οτι θα παρει 40 αλογα...ειπα οτι σε γκαζι θα ειναι εφαμιλλο του 3λιτρου...αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορουμε να κανουμε μια δοκιμη με το δικο μου να δεις οτι δε λεω παραμυθια
    Το πιστεύω με ελαφρόμενο βολαν+δίσκο πλατό αλλο βήμα αλλη εισαγωγή εκκεντροφορους εξάτμιση πρόγραμμα θα πηγαίνει καλά το 28αρι αλλά θα πάει πολύ το μαλλί κ θα ξεφύγει λίγο πολύ απο τις μαμα ρυθμίσεις το μοτορι νομίζω τότε συμφέρει να παω σε s50 εαν αποκλείσουμε τ λύση τον m54

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν το αυτοκινητό μου είναι μοντέλο του 99 και το μοτέρ είναι από e46. Την μετατροπή δεν την έκανα εγώ αλλά ο ηλεκτρολόγος του συνεργείου που το πήγα. Οσο αφορά τα ηλεκτρικά ο ηλεκτρολόγος δεν αντιμετωπισε πρόβλημα κανένα αφού δεν ήταν η πρώτη φορα που το έκανε χωρίς πατέντες. Το μόνο που ήθελε ήταν την υπάρχουσα πλεξούδα του αμαξιού μου. Το ιμμομπιλαιζερ αλλάχτηκε επειδή είχε βάλει ''χέρι'' η BMW σε άλλη μετατροπή που είχα κάνει, διαφορετικα δεν θα χρειαζόταν! Επίσης 6άρι κιβώτιο και πολλά άλλα που φορά το αμάξι μου χωρίς κανένα πρόβλημα! Επίσης είμαι από Αθήνα και δεν θα έχω την χαρά να δείξω στον mk52 ότι η δύναμη και του m54 δεν συγκρίνεται με το m52 του ενός vanos!!! Δες την φωτό στο γκαράζ μου.

3. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

ziaba (21-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν το αυτοκινητό μου είναι μοντέλο του 99 και το μοτέρ είναι από e46. Την μετατροπή δεν την έκανα εγώ αλλά ο ηλεκτρολόγος του συνεργείου που το πήγα. Οσο αφορά τα ηλεκτρικά ο ηλεκτρολόγος δεν αντιμετωπισε πρόβλημα κανένα αφού δεν ήταν η πρώτη φορα που το έκανε χωρίς πατέντες. Το μόνο που ήθελε ήταν την υπάρχουσα πλεξούδα του αμαξιού μου. Το ιμμομπιλαιζερ αλλάχτηκε επειδή είχε βάλει ''χέρι'' η BMW σε άλλη μετατροπή που είχα κάνει, διαφορετικα δεν θα χρειαζόταν! Επίσης 6άρι κιβώτιο και πολλά άλλα που φορά το αμάξι μου χωρίς κανένα πρόβλημα! Επίσης είμαι από Αθήνα και δεν θα έχω την χαρά να δείξω στον mk52 ότι η δύναμη και του m54 δεν συγκρίνεται με το m52 του ενός vanos!!! Δες την φωτό στο γκαράζ μου.
    το δικο μου φιλε ειναι διπλοβανο απλα εχω φιλο που ειχε μονοβανο και ξερω πως παει...ενδεικτικα αυτη τη στιγμη σου λεω οτι το δικο μου με πιο κοντο διαφορικο προγραμμα εξατμιση και εκκεντρα ειναι πολυ μπροστα απο 3λιτρο ζ4...σιγουρα δεν αντιλεγω στην ομορφια του διαφορετικου και της πατεντας απλα λεω οτι δεν ειναι τοσο τραγικη η διαφορα οσο φενεται απο τη διαφορα στα αλογα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mk52 : 20-11-10 στις 23:06

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχεις πμ

Rides
    1

Προεπιλογή

Σκέψου το δικό μου με κόντο μπλοκέ διαφορικό και 1200 κιλά βάρος πως παει......
    Συγνώμη αλλά ξέρω τι έχω στα χέρια μου και σιγουρα δε έχω πρόθεση να ειρωνευτώ κανέναν απο εσάς! Απλά δεν κάθεται στον δρόμο με όλα τα καλά του στησίματος!!!!!

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερων αν μπορουσατε και οι 2 να αναφερετε τις καταναλωσεις που εχετε.

Καλα τα αλογα και η δυναμη κλπ αλλα ετσι οπως πηγανε τις βενζινες

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

οποιοδηποτε μοτερ "κυνηγας" ,"τρωει" !!!

το 3λιτρο καιει λιγοτερο παντως απο το 28αρι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερων αν μπορουσατε και οι 2 να αναφερετε τις καταναλωσεις που εχετε.

Καλα τα αλογα και η δυναμη κλπ αλλα ετσι οπως πηγανε τις βενζινες
    εγω εχω σταματησει να την κοιταω γιατι μου χαλαει τη διαθεση ...αν δεν το πατας παντως η αληθεια ειναι οτι δεν καιει και τοσο

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχει ακόμα ένα θέμα στο 36αρι μου δεν έχω immobilazer θα χω κάποιο πρόβλημα στο να μπει ο m54 γνωρίζει κάποιος?

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Question

Κανένας?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας