Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 64

Θέμα: Interior project...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ζαχο φαινεται και φαινεται ασχημα!!!!!!!! εγω δεν θα το εκανα με τπτ μονο ισως αν τα εβαφες με αυτο το υλικο αλλα με πιστολι και οχι με το χερι!!!!!στην φωτογραφια μετα τα κολωνακια τα μπροστινα δες πως φαινονται οι γραμμες απ το βαψιμο στα μαυρα πλαινα πισω
    Με πιστολι ομως θα εισχωρησει το χρωμα βαθια στο υφασμα Πανο?

Με το πινελο επειδη το κανεις πανω κατω (σαν να το χτενιζεις δηλαδη) το χρωμα πιανει καλυτερα.. Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω..
    Δεν εχω καταλαβει παντως ποια φωτο μου λες οτι φαινεται..
    Ισως αμα το αφησεις να στεγνωσει καλα και να το ξαναπερασεις ΟΛΟ, (αν καπου φαινεται οτι δεν εχει στρωσει καλα), για να μην βλεπεις "κενά" στο χρωμα...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με πιστολι ομως θα εισχωρησει το χρωμα βαθια στο υφασμα Πανο?

Με το πινελο επειδη το κανεις πανω κατω (σαν να το χτενιζεις δηλαδη) το χρωμα πιανει καλυτερα.. Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω..
    Δεν εχω καταλαβει παντως ποια φωτο μου λες οτι φαινεται..
    Ισως αμα το αφησεις να στεγνωσει καλα και να το ξαναπερασεις ΟΛΟ, (αν καπου φαινεται οτι δεν εχει στρωσει καλα), για να μην βλεπεις "κενά" στο χρωμα...

σε αυτο το λινκ https://forum.e46fanatics.com/showpo...&postcount=308 η τελευταια φωτογραφια!!προσεξε στα κολωνακια πως φαινεται οτι ειναι βαμμενα ειδικα εκει που βγαινει η ζωνη!!και η πισω ταπετσαρια φαινεται οτι εχει γραμμες απ το βαψιμο!!!!με πιστολι αν εγεις λιγο χοντρο μπεκ δεν θα εχεις προβλημα στο βαψιμο ισα ισα που θα στρωνει καλυτερα!!!!στα λαστιχα μονο θα χρειαστεις οχι πινελο αλλα κατι σαν σφουγγαρακι ωστε να αποροφαει καλυτερα το υλικο!!!τα λαστιχα θα τα βγαλεις για να τα βαψεις?

3. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (17-11-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε αυτο το λινκ https://forum.e46fanatics.com/showpo...&postcount=308 η τελευταια φωτογραφια!!προσεξε στα κολωνακια πως φαινεται οτι ειναι βαμμενα ειδικα εκει που βγαινει η ζωνη!!και η πισω ταπετσαρια φαινεται οτι εχει γραμμες απ το βαψιμο!!!!με πιστολι αν εγεις λιγο χοντρο μπεκ δεν θα εχεις προβλημα στο βαψιμο ισα ισα που θα στρωνει καλυτερα!!!!στα λαστιχα μονο θα χρειαστεις οχι πινελο αλλα κατι σαν σφουγγαρακι ωστε να αποροφαει καλυτερα το υλικο!!!τα λαστιχα θα τα βγαλεις για να τα βαψεις?
    Πείτε ότι είναι ο ίδιος που έβαψε και το σαλόνι!!!!!!!

5. The Following 3 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

BILL007 (10-05-11), ghost-rider (10-05-11), zaharias (17-11-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποσο σου στοιχισε αυτο Αποστολη..??
    Μου πηρε ουρανο-κολονακια και εταζερα 170 ευρω + 1 σπρευ foliatec που αγορασα 20 ευρω

7. The Following User Says Thank You to apovas For This Useful Post:

zaharias (17-11-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις..

Διαβαζω στο e46fanatics και καποια αλλα DIY στα οποια χρησιμοποιηθηκαν τα ιδια προιοντα... Ενας ακομη λογος που δεν χρησιμοποιουν σπρευ ειναι γιατι φοβουνται οτι θα χασει αυτη τη μαλακη υφη που εχει η οροφη (το υφασμα της δηλαδη) και ολα τα υπολοιπα υφσματινα μερη που εχουν βαψει..
    Επισης ενας σε μια 330 που εβαψε οροφη & κολωνακια με Rit Dye λεει οτι δοκιμασε επισης με πολλους τροπους να τριψει τη βαμμενη οροφη του με διάφορα (τριψιμο με το χερι, με βρεγμενο κτλ) και δεν εβγαινε το χρωμα...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις..

Διαβαζω στο e46fanatics και καποια αλλα DIY στα οποια χρησιμοποιηθηκαν τα ιδια προιοντα... Ενας ακομη λογος που δεν χρησιμοποιουν σπρευ ειναι γιατι φοβουνται οτι θα χασει αυτη τη μαλακη υφη που εχει η οροφη (το υφασμα της δηλαδη) και ολα τα υπολοιπα υφσματινα μερη που εχουν βαψει..
    Επισης ενας σε μια 330 που εβαψε οροφη & κολωνακια με Rit Dye λεει οτι δοκιμασε επισης με πολλους τροπους να τριψει τη βαμμενη οροφη του με διάφορα (τριψιμο με το χερι, με βρεγμενο κτλ) και δεν εβγαινε το χρωμα...
    + το οτι διατηρει τη μαλακη υφη που εχει το υφασμα και δεν γινεται κοκκαλο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου πηρε ουρανο-κολονακια και εταζερα 170 ευρω + 1 σπρευ foliatec που αγορασα 20 ευρω
    για βαλε φωτο να δουμε αποτελεσμα boy !!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για βαλε φωτο να δουμε αποτελεσμα boy !!
    Ειμαστε στη φαση γενικης συναρμολογησης.Μολις τελειωσει η ολη διαδικασια θα βαλω!

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επαναφέρω το θέμα μιας και θέλω να ασχοληθώ με την "μώβ" εταζιέρα απο το 36αρι.. Η λύση να ντυθεί με alcantara όπως έκανα με την οροφή δεν προτιμάται διότι ξεθωριάζει και σε κανα χρόνο θα έχω το ίδιο πρόβλημα, οπότε κατέληξα στην λύση της επαναβαφής. Είχα βρεί πριν καιρό μαύρο σπρέυ για υφάσματα της dupont αν θυμάμαι καλά αλλά μόνο παραγγελία απο αμερική και τώρα λόγω της κατάστασης μένω ξεκρέμαστος.

Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική εντός ευρώπης ή από ελλάδα?
    -------------------

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναφέρω το θέμα μιας και θέλω να ασχοληθώ με την "μώβ" εταζιέρα απο το 36αρι.. Η λύση να ντυθεί με alcantara όπως έκανα με την οροφή δεν προτιμάται διότι ξεθωριάζει και σε κανα χρόνο θα έχω το ίδιο πρόβλημα, οπότε κατέληξα στην λύση της επαναβαφής. Είχα βρεί πριν καιρό μαύρο σπρέυ για υφάσματα της dupont αν θυμάμαι καλά αλλά μόνο παραγγελία απο αμερική και τώρα λόγω της κατάστασης μένω ξεκρέμαστος.

Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική εντός ευρώπης ή από ελλάδα?
    Ρώτα κάποιον Dealer της, αν μπορεί να σου φέρει

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP