Ξέρω και να το αλλάξω και έχω όλα τα απαραίτητα.
Αλλά όπως βλέπετε και στη δημοσκόπηση, με λένε Σταμάτη....
Ξέρω και να το αλλάξω και έχω όλα τα απαραίτητα.
Αλλά όπως βλέπετε και στη δημοσκόπηση, με λένε Σταμάτη....
Tsakirakos (10-11-10)
Χμμ, εμενα μου εχει τυχει 3 φορες. Και τις τρεις στην ευρυτερη περιοχη της Πατρας. Την πρωτη φορα το αλλαξα μονος μου, τη δευτερη ηρθαν παρεα κανα δυο τρεις φιλοι (το ατιμο μου εσκασε στο παρκινγκ της σχολης) και την τριτη φορα, το αλλαξαν δυο φιλοι μου, γιατι εγω εβραζα απο τα νευρα μου, αφου πατησα λακουβα που ηταν καλυμενη απο νερα, εσκισα το λαστιχο στο πλαι (ακομα το κλαιω) και εκανα και τη ζαντα σκατα.
Παντως, αν κατι σιχαινομαι ειναι οι γρυλοι που αποτελουνται απο δυο βραχιονες σε σχημα γ και οχι τεσσερις σε σχημα ρομβου. Ο πρωτος τυπος ειναι αβολος, δεν στηριζεται ευκολα σωστα και ειναι επικινδυνος!
Παντως, απο τη μανα του, στο αυτοκινητο (Volvo S60) υπηρχε ειδικος πλαστικος σακος για να βαλεις το σκασμενο ελαστικο, και ενα σετ γαντια απο λατεξ!
Και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:
Κακός γρύλος:
Καλός γρύλος:
![]()
Δυνατο!
Εγω παλι εχω:
α, ξεχασα δεν εχω ρεζερβα![]()
Αν και λαστιχας εχω παθει μια φορα λαστιχο . . .
Δεν χοραγε η ρεζερβα ειχα το 330 και δεν αλλαξα ρεζερβα (η συγουρια). . .
Τελικα ηρθε ο αδερφος μου με μια 19αρα και ολα οκ . . .
Αλλα δεν ειναι τιποτα ουτε 5 λεπτα υποθεση το κανω μονος μου . . .
το να αλλαξει κανεις το λαστιχο ειναι ευκολη υποθεση το θεμα ειναι να μπορει καποιος μεσα σε 10 λεπτα ας πουμε να ειναι ετοιμος για τον προορισμο του, θελω να πω να εχει και την καταλληλη ρεζερβα για την συνεχεια του ταξιδιου, ετυχε να ειναι αργια οταν την πατησα εγω και επρεπε να κανω 120 χιλ οσο το δυνατον πιο γρηγορα γινοταν (ας μην αναφερω τον λογο), με την μικρη ρεζερβα που εχει το 46αρι πας μονο στο πιο κοντινο βουλκανιζατερ για φτιαξιμο η αντικατασταση, δεν θελω να την ξαναπατησω γι αυτο και εχει γινει ειδη η αντικατασταση της μικρης με μια κανονικη και ας εχω 8 κιλα επιπλεον στην πλατη τουλαχιστον εχω ησυχο το κεφαλι μου
![]()
Φτου,φτου,φτου μη με ματιασω..... με λενε σχεδον Σταματη..... και με εχει πιασει 1 φορα λαστιχο μεσα σε 25 χρονια οδηγησης και 600.000 χιλ στην πλατη μου με διαφορα οχηματα!!!
Επειδη ομως ειμαι "μαστορας"δεν εχω κανενα προβλημα να κανω αλλαγη ελαστικου....ομως....ομως.....ο ως ενω ειχα RFT ελαστικα τα αντικατεστησα με nonRFT και αγορασα τρομπα ποδοκινητη και σπρεϊ επισκευης που επιμενω οτι μονο στην πολυ μα παρα πολυ κακια στιγμη θα τα χρησιμοποιησω!!!
Εννοω οτι ναι και εγω θα καλεσω οδικη που ετσι κι αλλιως πληρωνω εαν χρειαστει.....