Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 56

Θέμα: ρυθμιση αναρτησης (pss10)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

egine loipon shmera i efthigramisi ston poupaki...polu kalos antrwpos kai gnwsths,to valame sto mhxanimha kai apotelesma to amaksi theostravo!!to epiase kai se peripou 20 lepta ola htan etoima klish kamper empros -1.25 moires xwris na peiraksoume thn asfaleia ton puro pou einai sto top mount,sklhrhname thn anarthsh pss10 kai thn valame sto 7 apo tis 9 skales,telos pantwn ston dromo stamathse to tremoulo pou eixa ston kolo stis lakouves kai to amaksi alfadi.i apokrish tou timoniou einai safws kaluterh ALLA evale piesh 38 mprosta kai 40 pisw afto einai to swsto mou eipe.to timoni einai elafrutero alla phga na parw mia strofh ston gurismo kai parathrhsa polla moutra !!!mia allh klassiki psiloanoixth pou thn pernw me 120 thn phra me 125 xwris provlhma to amaksi mou fenetai pio apotomo omws thelei diorthwsi kateutheian prepei na dineis polu prosoxh sthn strofh..alla den me peirazei afto (to oti egine pio apoluto) ta moutra pou mou petakse fovamai.mhpws tuxon twra preppei na allaksw ton tropo pou mpenw ? i einai telika polu i piesh sta elstika??

1)epishs eipe oti i piesh otan zestenetai to lastixo apo 34 pou eixa ginetai 40 enw twra apo 38 ginetai pali 40 kai den exei provlhma
    2)na katevasw piesh?lete na ftaiei afto?
    genika eimai polu efxaristhmenos me prosekse polu kai to amaksi!!kai mou eksighse polla pragmata!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πιεση που σου'βαλε στα λαστιχα ειναι τελειως λαθος για δρομο...Βαλε 32 μπρος-πισω ή το πολυ 34 μονο πισω.Οσον αφορα τη συμπεριφορα του τωρα,δοκιμασε να παιξεις με τη σκληροτητα της αναρτησης για να το φερεις στα μετρα σου(εισαι και γειτονας,ελα να το ρυθμισουμε μαζι αν θες).Ο σκληροτερος αξονας ξεκολλαει πρωτος,μην σου φαινεται περιεργο.Αν λοιπον σου εβαλε την μπροστα αναρτηση στο 7/9 και την πισω στο πχ 5/9,πιο μαλακη δλδ,ειναι λογικο να σου βγαζει μουτρα.Οποτε μαλακωσε λιγο την μπροστα και σκληρυνε την πισω και θα δεις διαφορα.Αν παρ'ολα αυτα συνεχιζει να'ναι πιο υποστροφικο κι απο Renault 5 turbo σε φουλ γκαζι,τοτε πρεπει να παιξεις και λιγο με την συγκλιση μπροστα και σαφως περισσοτερο καμπερ...Πειραματισου στο Ντραφι!Απο πανω σου ειναι!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

3. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

manos///3 (19-05-11), z3 2.2 (20-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οσο και να ασχοληθεις με τις ρυθμισεις σκληροτητας μπροστα - πισω, εγω πιστευω οτι με - 1.25 καμπερ μπροστα το αμαξι θα εξακολουθει να ειναι υποστροφικό ειδικά σε εισοδο κλειστων στροφων.

H πιεση στα λάστιχα ειναι εντελως λαθος.

Ομως οπως εγραψε και ο Μανος πιο πάνω δεν υπαρχει κανεις ειδικός που θα σου σετάρει το αμαξι. Ειναι αλλο πραγμα η ευθυγραμμιση και αλλο πραγμα να κανεις το σετ απ του αυτοκινητου οπως σε βολευει.
    Νομιζω πρεπει να ξεκινησεις δοκιμες μονος και θα την βρεις την ακρη.
    M3 CSL

5. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

manos///3 (19-05-11), Thomelef (18-05-11), z3 2.2 (20-05-11)

Περιοχή
    πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NICK_M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπάρχει ενας μεταμόρφωση στην γέφυρα δίπλα νομίζω αθανασίου λέγεται η κάτι τέτοιο και κάνει και upgrade και service στις αναρτήσεις τις pss9-10

και αυτός που πάω εγω και είναι πολύ καλός και πολύ γνώστης και μπορεί να σου πει πως δουλεύει η ανάρτηση και τι να κάνεις
    είναι ο Πουπάκης(the doctor !! ) στην Λ δημοκρατίας τηλ 210 2478977.

δοκίμασε όπου θες

αυτος ο αθανασιου ειχε πιο παλια μαγαζι στην ανοδο της συγγρου?αν ναι μακρια ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

εβγαλα πιεση 34 πισω 32 μπροστα,σαφως καλυτερο το αμαξι.Τα καμπερ νομιζω καλα ειναι.θα το ξαναδοκιμασω τωρα ετσι και θα σας πω!για την σκληροτητα επειδη δεν θυμαμαι θα το κοιταξω και αυτο αυριο-μεθαυριο!!

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων

1)epishs eipe oti i piesh otan zestenetai to lastixo apo 34 pou eixa ginetai 40 enw twra apo 38 ginetai pali 40 kai den exei provlhma
    Ποιος ειναι αυτος ο μαστορας να τον παρω μαζι μου Σερρες???

Eχω να μαθω πολλα ακομα...........
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

9. The Following 3 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

chief (19-05-11), m-power_01 (19-05-11), soc12r (20-05-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος ειναι αυτος ο μαστορας να τον παρω μαζι μου Σερρες???

Eχω να μαθω πολλα ακομα...........
    Δυστυχως πολυ ''μαστορες'' σηκωσαν αλλη ταμπελα απ'εξω...του παντογνωστη!
    Δεν τον ξερω τον ανθρωπο ,ουτε τι δουλεια κανει, αλλα καλα θα κανει και αυτος και αλλοι σαν αυτον να μεινουν στα αβγα τους και στα εργαλεια τους.

Περα απο μηδενικο θεωρητικο υποβαθρο, δειχνει και παντελη ελλειψη ενασχολησης με το motorsport...

11. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

manos///3 (19-05-11)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Εχω παρατηρησει πως πολλοι δεν εχουν γνωσεις πανω σε θεματα ελαστικων , θερμοκρασιες , πιεσεις , οχι αναγκαστικα για πιστα ,αλλα και στο δρομο. Γενικα υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.

Ουτε εγω ειμαι επιστημονας αλλα το ψαχνω και διαβαζω.
    Σε οτι ελαστικο εχω χρησιμοποιησει , τις πιεσεις δε τις εχω βρει μονος μου αλλα απο πληροφοριες καθε κατασκευαστη. Μετα παιζω λιγο πανω κατω για απολυτους αριθμους σε σχεση με τις συνθηκες περιβαλλοντος.

Οποτε αναλογα με το ελαστικο που εχετε ψαχνετε ,ρωτατε, διασταυρωνετε αποψεις και πρατετε. Δεν ειναι τοσο δυσκολο.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

13. The Following 2 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

chief (21-05-11), Thomelef (20-05-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εν τω μεταξυ μερικοι μου λεγανε καλα λογια για τον εν λογω κυριο Πουπακη,ξερει να στηνει,γ@μει και δερνει!Κλασικος Ελληναρας αποδειχτηκε κι αυτος.....ΟΛΟΙ ανεξαιρετως πανω στην πεπατημενη....δεν ασχολουνται με τη δουλεια τους να γινουν καλυτεροι,γνωστες,μεντορες ,να'χεις καποιον να σου ανοιξει τα ματια και να κανει τ'αμαξι σου καλυτερο στο δρομο ή στην πιστα...Και καποιοι λιγοι που γνωριζουν κρατανε τις ρυθμισεις τους μυστικες λες και μ'αυτον τον τροπο κερδιζουν πελατες....Βαρεεεεθηκα ν'ασχολουμαι με ''μαστορια''....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τω μεταξυ μερικοι μου λεγανε καλα λογια για τον εν λογω κυριο Πουπακη,ξερει να στηνει,γ@μει και δερνει!Κλασικος Ελληναρας αποδειχτηκε κι αυτος.....ΟΛΟΙ ανεξαιρετως πανω στην πεπατημενη....δεν ασχολουνται με τη δουλεια τους να γινουν καλυτεροι,γνωστες,μεντορες ,να'χεις καποιον να σου ανοιξει τα ματια και να κανει τ'αμαξι σου καλυτερο στο δρομο ή στην πιστα...Και καποιοι λιγοι που γνωριζουν κρατανε τις ρυθμισεις τους μυστικες λες και μ'αυτον τον τροπο κερδιζουν πελατες....Βαρεεεεθηκα ν'ασχολουμαι με ''μαστορια''....
    Κλασικος ελληναρας εισαι εσυ..που το συμπερασμα το εχεις στην κωλοτσεπη!!!!!
    Ο Μο328 λεει πρωτα...οτι του ρυθμισε μια χαρα το θεοστραβο αυτοκινητο του....και απο την αλλη λεει κατι που ισως δεν καταλαβε σωστα ο μο328....!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP