Θα συμφωνησω και εγω για τα energy saver πολύ καλά απο θεμα προσφυσης βρεγμενο, στεγνο και πολυ καλο φρενάρισμα τα εχω εδω και 10κ χιλιομετρα σε ενα 1400.
Θα συμφωνησω και εγω για τα energy saver πολύ καλά απο θεμα προσφυσης βρεγμενο, στεγνο και πολυ καλο φρενάρισμα τα εχω εδω και 10κ χιλιομετρα σε ενα 1400.
m-power_01 (18-10-10)
GiannisRob (17-10-10)
Εγω μαλλον θα παω για toyo cf1 που βγαινουν σε ανταγωνιστικη τιμη 250.
Εμπειρια κανεις απο τα συγκεκριμενα???
Λοιπόν φίλε μου!! 'Εχω τα μισελέν ένερτζι στο Ε30 318i στην διάσταση που ζητάς!! Τα έβαλα Δεκέμβρη του '07 και έχω κάνει γύρω στα 25000 χλμ., είμαι πολύ ευχαριστημένος από κράτημα στο στεγνό και στο βρεγμένο είναι αρκετά προοδευτικά όταν γλιστράει το αμάξι, επίσης κάνουν και πολύ λίγο θόρυβο κύλισης... από φθορά είναι πολύ ανθεκτικά εκτός αν σπινιάρεις συνέχεια σε άγριο οδόστρωμα και στα φάει, σε καλό δρόμο ακόμα και με σκληρή χρήση αντέχουν.
'Οσον αφορά την τιμή τους τα είχα βάλει με έκπτωση 50 ευρώ 370 τοποθετημένα, με κωδικό ταχύτητας Τ. Ρώτησα πρόσφατα για τα ίδια και τα πράγματα έχουν ως εξής, με κωδικό Τ 400 ευρώ και με κωδικό Η 450 ευρώ. Ενα πλεονέκτημα ακόμα είαναι ότι ζεσταίνονται γρήγορα!!!
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
m-power_01 (18-10-10)
Σαν το Eagle Ventura στο Ε30 ΑΠΛΑ δεν υπάρχει.-
3 συναπτά σετ είχα αλλάξει.
Τα τελευταία που φόρεσα ήταν τα ΤΟΥΟ Τ1R, που αν και όλο αρνητικά άκουγα για αυτά εμένα μου έκατσαν οκ.
Δυστυχώς, πάλι goodyear θα πρότεινα, το επόμενο ακριβώς μοντέλο από τα eagle ventura, και δυστυχώς γιατί δεν μπορώ να τα δοκιμάσω με το δικό μου Ε30...
m-power_01 (18-10-10)
spar@ (17-10-10)
Σπυρο και εγω στο Ε28 μισελεν ενερτζι εχω σε 205/60/15.Επειδη πλεον το αμαξι το παω με υπιους ρυθμους δεν ξερω για κρατηματα σε οριο κτλ.Μια χαρα για νορμαλ οδηγηση
m-power_01 (18-10-10)
Τελικα τι αποφασισες ρε Σπυρο?
σου ειπα εγω εμπειρια, απλα κοιτα να χεις ρεζερβα!!!!!! μακρυα απο πεζοδρομια και ο θεος βοηθος!
καλα που δεν εβαλες τα μισελεν τα χε ενας φιλος μου...αχαχαχαχχαχαχαχα αστα!!!!ξερεις!!!ΟΛΙΚΗ