δυστυχως υπαρχει τροπος να αλλαξουν εντελως τα χλμ απο παντου και να μην τα βρισκει κανεις!!! κοντερ/εγκεφαλος/κλειδι/κεντρικη μοναδα ελεγχου/εγκεφαλος φωτων
δυστυχως υπαρχει τροπος να αλλαξουν εντελως τα χλμ απο παντου και να μην τα βρισκει κανεις!!! κοντερ/εγκεφαλος/κλειδι/κεντρικη μοναδα ελεγχου/εγκεφαλος φωτων
BILL007 (15-10-10)
πάνε αυτά... ένα τσιπάκι στά όργανα, ένα reset στους υπόλοιπους εγκεφάλους και ξανάνοιωσε με όσα χλμ θες..![]()
...δεν το βρίσκει ούτε η μαμά του...
γι' αυτό λέω... με το μάτι από την γενικότερη κατάσταση του αυτοκινήτου καταλαβαίνουμε περίπου τα χιλιόμετρα κι όχι απ' το κοντέρ ή τα χαρτιά...
BILL007 (15-10-10), ghost-rider (15-10-10), gyiama (16-10-10), nikos1400 (15-10-10)
Γυριζουν τα χιλιομετρα δυστυχως. Πλεον ευκολα. Θελει προσοχη. Ιδιαιτερα στα παλια αυτοκινητα που εμφανιζουν πολυ λιγα χιλιομετρα. Η αληθεια ειναι πως αν καποιος μπει στον "κοπο" να γυρισει θα το ριξει κατω απο τα 100.000. Οποτε και εκει θελει πιο πολυ ψαξιμο. Περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να ειναι αθωα αυτοκινητα με 100.000+ χιλιομετρα. Θεωρητικα παντα.
Καθε φορα ας εχουμε υποψιν μας οτι ενας μεσος οδηγος κανει πανω κατω 15.000 χιλιομετρα το χρονο. Δεν ειναι απολυτο, αλλα σαν αρχικος μπουσουλας μπορει να δουλεψει..
Τα τρακαρισματα ολο και απο καπου θα φανουν τωρα. Απο τις ποντες των κομματιων που αλλαχθηκαν, απο τις τσιχλες, απο τα σβησιματα του βερνικιου στο εσωτερικο των εκαστοτε τεμαχιων.. Απο το πως ειναι βαμμενες οι βιδες αν μιλαμε για μπροστινα φτερα, και φυσικα απο διακενα και εναλλαγες χρωματισμων. Αν και στα τελευταια ενας καλος φανοποιος δεν την παταει. Το φρεσκαρισμα ειναι εντοπισιμο στις περισσοτερες των περιπτωσεων απο τους μετρητες παχους βαφης. Θελει πολυ τεχνη για να μην πιασουν το φρεσκαρισμα οι μετρητες και συνηθως δεν γινεται τετοια δουλεια.
Τελος, τα περισσοτερα πλαστικα και λοιπα που μπορουν να υπαρχουν πχ πισω απο τη μετωπη, εχουν σταμπαρισμενη επανω τους ημερομηνια εξοδου απο το εργοστασιο. Καλο ειναι να ειναι αυτη(η ημερομηνια των πλαστικων τεμεχιων) πριν την ημερομηνια εξοδου του αυτοκινητου απο το εργοστασιο...
Τα θεματα αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα σε ολους μας.
Εγω με τη σειρα μου εχω ερθει πολλες φορες στη δυσκολη θεση να απογοητευσω τον καινουριο μου πελατη για το κελεπουρι που του πουλησε ο μαντρας της γειτονιας.
Η λυση ειναι μια κυριοι...ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! Πειτε ονοματα,καντε μηνυσεις ξεσκιστε τους απατεωνες...χαλανε την πιατσα.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
gant (16-10-10), katsaraios (15-10-10)