Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 51

Θέμα: Υγραεριοκίνηση Χ5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιάννης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαθέτω ένα Χ5 4.4 και επιθυμώ να τοποθετήσω σύστημα υγραεριοκίνησης. Ζητώντας ενημέρωση για το θέμα, έμαθα ότι το ρεζερβουάρ του αερίου τοποθετείται στη θέση της ρεζέρβας του αυτοκινήτου, αλλά αυτή η ενέργεια προφανώς θα εμποδίζει την πρόσβαση του μηχανικού στη θέση της μπαταρίας για μελλοντική αλλαγή της, αφού η μπαταρία βρίσκεται κάτω από τη ρεζέρβα. Προφανώς θα πρέπει να μεταφερθεί η θέση της μπαταρίας αλλού. Αλλά σε ποιό σημείο του αυτοκινήτου;
    Επίσης ποιός μπορεί να είναι ο μέγιστος όγκος του ρεζερβουάρ αερίου που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος; Μπορεί να τοποθετηθεί ρεζερβουάρ 95 λίτρων;
    Υπάρχει εμπειρία καλής λειτουργίας του συστήματος;
    Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω;
    Υπάρχει δείκτης στάθμης της περιεχόμενης ποσότητας του αερίου στο ρεζερβουάρ; Υπάρχει ειδικό πάνελ ελέγχου του συστήματος;
    Εάν κάποιος είναι γνώστης του θέματος, ας μου απαντήσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Γιάννης Φ.
    Να διευκρινησω κατι..οταν λεμε δεξαμενη πχ 100 λιτρων αυτη δεν θα παιρνει 100 λιτρα αλλα 80 λιτρα..το 99% των δεξαμενων ειναι κατασκευασμενες να παιρνουν 20% λιγοτερο αεριο για λογους ασφαλειας.
    Επισης να προσεξεις οχι τοσο την τιμη αλλα την δουλεια που θα σου κανουν, τι μαρκα-προελευσης κιτακι βαζουν εαν ειναι πιστοποιημενο απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ υπουργειο ΟΛΑ τα εξαρτηματα του με τα λεγομενα Ε3 Ε13 κτλ.
    Ενα αλλο θεμα δεν ξερω αν ειναι σιγουρα ετσι τα κιτακια που δεν εχουν πνευμονα λενε οτι βγαζουν προβληματακια αλλα στο ξαναλεω απλα το ακουσα δεν ξερω αν αληθευει.

Τελος να μας πεις αν θελεις απο την ερευνα αγορας που πιθανοτατα θα κανεις τι χρονους αναμονης σου δωσανε και τι τιμες.

2. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

Γιάννης (13-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη ερωτηση?
    Η ρεζερβα στο Χ5 δεν ειναι κατω απο το αμαξι? ειναι στο χωρο του πορτ μπαγκαζ?

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο πορτ μπαγκαζ είναι, κάτω από το πάτωμα (γι' αυτό και είναι αρκετά ψηλά το πάτωμα) και είναι και 17άρα...
    Πάντως αν βγει, προσφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ χώρο για δεξαμενή (αλλα βέβαια υπάρχει το θέμα με την μπαταρία)

Επίσης, οπως είπε και ο ΤΑΜx2, εχει την μπαταρία ΚΑΙ μερικά ακόμη modules ηλεκτρονικών εκει δίπλα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 12-10-10 στις 09:53
    ...

Rides
    0

Προεπιλογή υγραεριοκίνηση

Αγαπητέ nino,

η ρεζέρβα από το Χ5 βρίσκεται μέσα στο port bagage, κάτω από το δάπεδο των αποσκευών.

Γιάννης Φ.

6. The Following User Says Thank You to Γιάννης For This Useful Post:

Nino (14-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κατι πηρε το αυτι μου οτι η συμφωνια που κρατουσε την τιμη του υγραεριου χαμηλα, εξαρτουσαι την τιμη αυτη(υγραεριου) με βαση την τιμη του πετρελαιου θερμανσης. Τωρα που ακριβαινει το πετρελαιο θερμανσης λογικα θα ανεβει και το υγραεριο-φυσικο αεριο σε επιπεδα που δεν θα καθιστουν συμφερουσα την μετατροπη. Οσοι ενδιαφερεστε καλο θα ηταν να το ψαξετε διεξοδικα.

8. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

beliris (13-10-10), m-power_01 (13-10-10)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ακομη και να γινει αυτο δεν θα ειναι ενα 20% πιο κατω? φυσικα μετα θα κανεις αποσβεση στα 2 χρονια...

Περιοχή
    Γερμανια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητοι φιλοι, αναρωτηθηκε κανεις τι θα γινει με το software του εγκεφαλου, το οποιο θα αναγνωρισει αμεσως τις διαφορες (το γκαζι ειναι στεγνο δεν λιπαινει, ο κινητηρας ανεβαζει θερμοκρασιες, αλλαζει το αβανς, υπερθερμαινονται οι καταλυτες, ...) και θα εχει διαρκως check engine*** ?
    Οι εκεφαλοι των bmw το γκαζι δεν το δουλευουν, ετσι χοντρικα για να το καταλαβαινουμε, κι αν παρα τον κανονα βρεθει καποιος με διαφορες παρεμβασεις-παρεμβολες να το κανει να δουλεψει, παλι θα αναβει check engine* και η διαρκεια ζωης του κινητηρα θα μειωθει δραματικα.
    Το x5 4,4 καλιτερα να κανει εναν σωστο επαναπρογραματισμο eco-tuning.
    (προγραμματισμο οικονομιας-οικολογιας)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητοι φιλοι, αναρωτηθηκε κανεις τι θα γινει με το software του εγκεφαλου, το οποιο θα αναγνωρισει αμεσως τις διαφορες (το γκαζι ειναι στεγνο δεν λιπαινει, ο κινητηρας ανεβαζει θερμοκρασιες, αλλαζει το αβανς, υπερθερμαινονται οι καταλυτες, ...) και θα εχει διαρκως check engine*** ?
    Οι εκεφαλοι των bmw το γκαζι δεν το δουλευουν, ετσι χοντρικα για να το καταλαβαινουμε, κι αν παρα τον κανονα βρεθει καποιος με διαφορες παρεμβασεις-παρεμβολες να το κανει να δουλεψει, παλι θα αναβει check engine* και η διαρκεια ζωης του κινητηρα θα μειωθει δραματικα.
    Όσο για το στεγνό Γκάζι και η αμόλυβδη είναι στεγνή ! Το πρόβλημα λοιπόν με την λιπανση των βαλβιδων ήταν παλιά στα μη καταλυτικά μετά το 90 διορθωθηκε (πολλές εταιρίες άλλαξαν παρτ Ναμπερ σε βαλβίδες εξαγωγής γιατί καίγονταν από την απουσία μολύβδου )
    το υγραεριο επίσης εξομοιωνει σε μεγάλο βαθμό την καύση της βενζίνης ! Αυτό που λες για το αβανς είναι εν μέρει σωστό ... Τι θέλω να πω... Λύνεται και χωρίς επαναπρογραμματισμο , αν λυθεί δεν έχεις θερμοκρασίες ούτε καμένες βαλβίδες . Το πως λυνεται ειναι αυτό που κάνει τον μάστορα ...γιατί είπαμε οι περισσότεροι είναι βενζιναδες , λαστιχαδες , μαντραδες κλπ άριστα καταρτισμενοι !
    Πάντως από όσο έχω δει στην Γερμανία ακόμα και στο mobile.de έχει αρκετά BMW LPG με πολλά χιλιόμετρα ... Για ναμην μιλήσω για Ιταλία και Βουλγαρία ή Κίνα ! Όπως επίσης ο δικός μας yannisv μας είχε πει για το BMW LPG που είχε κατα την παραμονή του στην Αγγλία

12. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (13-10-10)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα με λαμπακι κτλ.. επισης δυναμομετρημενα χ5 μετα την εγκατασταση υγραεριου ηταν 4 αλογα επανω!

φυσικα πρεπει να βγει και το καταλληλο προγραμμα για να εχεις αν οχι το 100% ενα 85-95% της αποδοσης..

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω πάντως με το δικό μου σώθηκα! Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά εδώ στο Ελλάντα με την τιμή του LPG... Βουλγαρία πάντως το βάζω με 50 λεπτά περίπου...
    Check engine μου άναψε στην αρχή αλλά για άσχετους λόγους οι οποίοι διορθώθηκαν έπειτα απο επέμβαση ΣΩΣΤΟΥ μάστορα που ήξερε τι έκανε. Έχω γράψει σχεδόν 10000km με το LPG και μεχρι τώρα όλα καλά. Αν έχει μειωθεί η διάρκεια ζωής του κινητήρα μου (Μ43) και μάλιστα δραματικά, αυτό δεν το ξέρω... Ο χρόνος θα το δείξει! Αλλά και αυτό να γίνει θα έχω μια καλή αφορμή να αρχίσω να ψάχνομαι και εγώ για καμιά μετατροπούλα....
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

15. The Following 3 Users Say Thank You to zgouriazmenos For This Useful Post:

GIWRGOSPR (21-12-10), katsaraios (13-10-10), m-power_01 (13-10-10)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP