Οι ζαντες σου Φανη ειναι ΟΚ???
Οι ζαντες σου Φανη ειναι ΟΚ???
α εννοεις οτι πετάχτηκε? σορρυ δεν το καταλαβα απλα νομιζα οτι ερχοταν και τον εβλεπες εξ αρχης... ρε φιλε κοιτα να σου πω την αληθεια οποτε με ρωτανε λεω θα το εριχνα επανω αλλα δεν το εχω κανει ποτε. παντα προσπαθω να το αποφυγω.... και εγω το ιδιο θα εκανα στην περιπτωση σου μαλλον...
m-power_01 (07-10-10), Thomelef (07-10-10)
περαστικα μεγαλε...
Μη τα συζητας αδερφε...
το μονο που μπορω να σου προτεινω για να σου φαινεται πολυ πιο μικρη η ζημια ειναι να βάλεις πιο ακριβή αναρτηση... ετσι αν βαλεις μια ρυθμιζομενη καθ υψος και σκληροτητα αναρτηση με 3700 ευρω η ζημια θα ειναι το 1/9 της αναρτησης που θα βάλεις οπότε θα σου φαινεται λιγοτερο......
φυσικα δεν το λεω για να ειρωνευτω αλλα για να ξεφυγεις λιγο απο την τσαντιλα της ζημιας....
Αυτο εχει καταντησει μονιμο προβλημα. Σαν σφαιρες αναμεσα απο τα αυτοκινητα, ισα ισα να χωρανε. Καλα δεν σκεφτονται τη ζωη τους, την οικογενεια τους?
Μονο οταν οδηγω τον Χιουνταρο δεν τολμανε να πλησιασουν.
Κριμα ρε Φανη, κριμα για το τιποτε...
Κριμα.
Τι αλλο απο περαστικα μπορω να πω.
Υ.Γ Πινακιδα του παπακια;
Ναι Πανο, Goodyear Eagle F1 Asym.
Δεν ειναι και στα καλυτερα τους !
Παω στη λωριδα μου, προς παραλια. Στο αντιθετο ρευμα(προς Βαρη) που μας χωριζει ουτε μισο μετρο ερχεται ενα τσεροκι. Δεν εχω δει καν οτι υπαρχει μηχανακι πισω του μεχρι εκεινη τη στιγμη..
Και μαλλον και ο ιδιος, τοσο κολλητα που ηταν στο τσεροκι, δεν ειχε δει οτι απο απεναντι ερχεται αμαξι.
Απο αντανακλαστικα και μονο εκοψα δεξια να τον αποφυγω, μηχανικα εντελως. Αν ημουν λιγο ζωο, στη κοσμαρα μου, δεν φοβομουν να χτυπησω ανθρωπο και ειχα και μια καμερα γιατι ποιος ψαχνει για μαρτυρες? ισως και να του την εδινα τη μετωπικη τωρα που το ξανασκεφτομαι.
Σοβαρα ξενερωσα, 410¤ + οτι δωσω για το ισιωμα και τις γρατζουνιες των ζαντων για το τιποτα, δεν ηξερα να τα φαω αλλου? Θα μου πεις τα λεφτα σε πειραζουν ενω δεν επαθες τιποτα? Ναι με πειραζουν γιατι ειναι εντελως κερατιατικα και αφου δεν επαθα τιποτα, μιλω εκ του ασφαλους.
Δεν την ειδα βρε Σταματη
Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας να το πω καπου να ξεσπασω, γιατι μαλλον δεν ειμαι ο μονος που χαλιεται με κερατιατικες ζημιες στο αμαξι του.![]()
Κρίμα ρε Φάνη, αλλά θα σου πω αυτό μήπως και νιώσεις λίγο καλύτερα :
Αν τον είχες βαρέσει με την όμορφη μούρη της ζέτας, τα 410 θα τα είχες για προκαταβολή στη συνολική σου ζημιά.
ρε μλκ ημαρτον!
ματακι εχεις βαλει στο αυτοκινητο?οχι? βαλε αμεσα!
κριμα ρε Φανουλη γαμωτο!
Υ.Γ. Τα σχολια του τυπου "γιατι δεν τον παταγες" κλπ τα θεωρω τουλαχιστον....αστο καλυτερα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Nino (07-10-10)
ειναι καποιες φορες που δεν πιστευω αυτα που διαβαζω....
Φανη η κακια η στιγμη... και μια υπευθυνη σοβαρη αντιδραση απο σενα που μπορει βεβαια να εχει το κοστος της, αλλα πιστεψε με σε αλλη περιπτωση οι συνεπειες δεν θα μπορουσαν να αποτιμηθουν..(δεν θελω να επεκταθω)
Θυμησου μονο την¨"περιπετεια" που ανεφερες σε προηγουμενο post με τον ντιλιβερα.
Αν ειχες κρατησει την πινακιδα θα μπορουσες να αξιωσεις πληρη αποζημιωση.
Εκανες αυτο που επρεπε για να αποφυγεις ενα ατυχημα.
Ευγε απο εμενα!!!
Μακαρι και ο παπακιας μολις συνηδητοποιησει ποσο "κοντα" εφθασε να αλλαξει τροπο οδηγησης και συμπεριφορα.