Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Μ3 Ε92

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z-man Εμφάνιση μηνυμάτων
    το επομενο βημα για οποιον εχει ηδη Μ Ε46 κ το εχει καταευχαριστηθει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευω πως ενας κατοχος Μ3 Ε46 θα επαιρνε το Μ3 Ε92 κυριως για την διαφορα στην ιπποδυναμη,επιδοσεις την οποια δεν την λες κ μικρη...
    Aν και σε αυτο το θρεντ αξιζει περισσοτερο η γνωμη των κατοχων Μ3 Ε9Χ ,θα ηθελα να εκφερω μια διαφορετικη θεση προς τις παραπανω αποψεις..

Ευχαριστω δε θα παρω.

Προτιμω να κανω διαιτα! Οπως και πολλοι αλλοι

2. The Following 2 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

aris (26-09-10), chief (28-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    To θέμα που με απασχολεί εμένα είναι το εξης:

Κάποιος που έχει ένα καλό ε46 m3 αξίζει να το δώσει για 25k ας πούμε και να πάρει ένα ε92 μτχ στα 60k? Αυτά τα 35k εξαργυρώνονται σε απόλαυση?

Αυτό μπορούν να μας το απαντήσουν όσοι έχουν αποκτήσει και τα δύο μοντέλα, Νίκο τι λες????
    Οταν μου προεκυψε το Ε92 μεταχειρισμενο με 5000χλμ επρεπε να το αρπαξω γιατι ηταν σαν να το αγοραζω καινουριο σε τιμη μεταχειρισμενου.Ετσι μεσα σε δυο μερες απο τοτε που μου το ειπαν το ειχα στα χερια μου χωρις να εχω δωσει το 46αρι.Στην αρχη εβγαζα απο συνηθεια και το 46 βολτα και το 92 εναλλαξ.Μετα απο 2-3 μηνες συνηδητοποιησα οτι το 46 ειχε δυο δαχτυλα σκονη στο γκαραζ αφου μονο το 92 εβγαινε βολτα.Εκει λοιπον μου το ζητησε ενας φιλος και το πουλησα.

Θελω λοιπον να πω οτι οταν ειχα μονο το 46 ημουν ευτυχισμενος αφου μου εκανε ολα τα κεφια και θεωρουσα περιττο να παρω το καινουριο που ηταν και πανακριβο.Οταν ομως σου τυχαινει σε καλη τιμη και αριστη κατασταση και το ζησεις λιγο καιρο κολλας και δεν το αλλαζεις.Ευτυχως που στη δουλεια ερχονται ακομα Μ3 46αρια και οδηγαω που και που οποτε κραταω επαφη.

Τωρα η διαφορα απο το ενα στο αλλο σε αισθηση ειναι τεραστια ειδικα στις μεγαλες ταχυτητες 200 και ανω που αισθανεσαι οτι το εχουν ενισχυσει απο κατω και δεν φοβασαι τιποτα.Με μια βολτα μονο δεν μπορεις να απαντησεις.Αν με ρωτησετε λοιπον μετα απο ενα χρονο ιδιοκτησιας και 20000χλμ αν αξιζε απανταω ναι με σιγουρια ειναι μεγαλη η διαφορα.Το εκανε παλι το θαυμα της η Μ Gmbh.

www.speedandstyle.gr

210 9850450
    697 9962302

4. The Following 6 Users Say Thank You to m3est For This Useful Post:

A8hnaios (27-09-10), aristent (27-09-10), bill_m3 (29-09-10), EVERGET (26-09-10), georgepap (05-10-10), Thomelef (26-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν εχω M3 E92, αλλα δεν μπορω να μην πω οτι εχω διαβασει διθυραμβους, και σε ασπρο χρωμα με μαυρες ζαντες κ μπορντο σαλονι ειναι απλα πανεμορφο!

Οτι κ αν κανεις, αν προχωρησεις φιλε μου ευχομαι καλη αγορα κ καλοοδηγητο!!

6. The Following User Says Thank You to kakwskeimena For This Useful Post:

georgepap (17-11-10)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατά την ταπεινή μου άποψη και μετά από > 30000 απροβλημάτιστα χλμ. (εκ'των οποίων >8000 κομπρεσσοράτα), εάν βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο εσωτερικού (καινούριο ελληνικό ή μεταχειρισμένο εξωτερικού + φόρος πολυτελείας = ληστεία) και εφόσον μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά στα παρελκόμενα (καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια), ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
    Remember : You only live once. Enjoy it!

Rides
    5

Προεπιλογή

Λοιπόν, η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...Με το Ε92 ρυπαίνεις και λιγότερο, 295 με το χειροκίνητο, 285 με το DCT έναντι 323 της Ε46 Μ3.

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον.....εχω το e92 6MT edv k ena mish xrono κ το μοναδικο που εχω αλλαξει μεχρι σημερα ειναι τακακια κ λαστιχα.....(λαδια κ τετοια φυσικα ειναι μεσα σε τετοια αμαξια...γενικα η σωστη συντηρηση ειναι το παν) ...
    η χρηση που του κανω?....απλα το σκιζω καθε μερα!Ας μιλισει ο M3est........
    Προβλημα μηδεν μετα απο 40.000 χλμ........

Βενζινη?Οταν το ζοριζεις ειναι σαν να πινει νερο καποιος που περπαταγε δεκα μερες στην ερημο.....καλο θα ειναι αν εχει κορη ο βενζινας να αρχιστε να την γλυκοκοιτατε!

Κ περαν της πλακας....
    το αμαξι ειναι απλα καταπληκτικο....σε γκαζια σε τριψιμο σε φρενα σε αισθηση σε ποιοτητα σε σταθεροτητα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με το ε46!!!!!
    Αυτο ειναι οτι ακριβως μου λεει ο καθε ιδιοκτητης ε46 που τυχαινει να κανουμε μαζι μια βολτα η που τυχαινει να οδηγησει το αμαξι!
    Νομιζω οτι το Ε92 ειναι απλα η εξελιξη ενος ηδη τελειου αυτοκινητου οπως ηταν το Ε46...........**

Μακαρι να συνεχισει ετσι!

....*** Μιλαμε παντα για stock καταστασεις κ οχι βελτιωσεις τωρα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lourbas : 01-10-10 στις 13:10

10. The Following 2 Users Say Thank You to lourbas For This Useful Post:

georgepap (05-10-10), Thomelef (07-10-10)

Rides
    1

Thumbs up

σαν κατοχος και των 2 ονειρων,πρωην του 46αριου και νυν του 92,υπαρχουν οντως διαφορες παιδια..το 92αρι ειναι βελτιωμενο σε πολλα σημεια,π.χ αλλο γκαζι κ αισθηση κοντα στις τελικες,οδικη συμπεριφορα,αλλο στησιμο και στιβαροτητα.το μονο μου παραπονο? θα ηθελα πιο σπορτιφ εσωτερικο,πιο Μ θα ελεγα,πιο διαφορετικο απο τισ"απλες" προτασεις της μαμας..η αλητικη αισθηση του 46 και το "γκρασπ" του θα ειναι παντα αξεχαστα για μενα.στον τομεα αξιοπιστια,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με κανενα εργαλειο κ ελπιζω να συνεχισει ετσι..μια μικρη περιληψη απο εναν ευτυχη κατοχο κ οχι απο καποιον ειδημονα,ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο..
    M3 THE FORCE OF HABIT

12. The Following 3 Users Say Thank You to andreasm3 For This Useful Post:

georgepap (05-10-10), Thomelef (07-10-10), Z4 DCT (04-10-10)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP