S8N (26-09-11)
οποιος θελει ειναι πανευκολο να κανει αυτο το κλικ εκει,με απλη διαδικασια και να ανεβασει μεγαλη εικονα και οχι συννημενο,προσοχη να σβησετε το ηδη ετοιμο https:// αφου κατα τη φαση της αντιγραφης του URL της εικονας θα υπαρχει ηδη,οποτε σβηστε το να μην διπλογραφτει!!!
σχετικο θεμα εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15&page=2
Σορυ για το οφτοπικ Γιαννη,αλλα αφου ειναι να ανεβασουμε εικονες θα βοηθησει πιστευω.![]()
Bitz (11-02-12), Eleni (26-09-11), katsaraios (26-09-11), Kostas_1 (26-09-11), Nino (26-09-11)
Toν πετυχα σημερα στα Ανω Λιοσια και πεθανα στο γελιο....![]()
Ποιος ξερει ποσες φορες θα τον σταματησε η αντιτρομοκρατικη και απελπιστηκε και το εγραψε πισω!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 27-09-11 στις 19:04
Panos 316T (27-09-11)
σημερα στην εθνικη ,καθως πηγαινα προς μεταμορφωση προσπερασα εναν τυπο με μηχανακι ...που στο τιμονι ειχε οριζοντια δεμενο ενα κονταρι...και στην ακρη του καθοταν απτοητη μια μαϊνα!δυστηχως δεν μπορεσα να το φωτοφραφισω(ημουν με το μηχανακι)...
Panos 316T (28-09-11), pilot (28-09-11)
''Παει καιρος που 2 καρδιες εχουν τον ιδιο πονο,και τωρα ζουνε χωριστα με αναμνησεις μονο!! Κουκης Καψουρης''
Τον πετυχα στο Χαλανδρι...
![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
αγαπημενο θρεντακι Νινε...ευγε για την ιδεα!
ποσταρω βιντεακι τραβηγμενο εχθες ,με το Σμαρταρο απο Πετραλωνα-Χαμοστερνας-Συγγρου-Ποσειδωνος
στο 5ο λεπτο παιρνει την μπαλα...εεεεε...με συγχωρειτε,
εμφανιζεται ο ΜΑΚΑΚΑΣ (γιατι ιστορια χωρις μακακα δεν εχει αξια)
με ενα TOYOTA YARIS (γληγορο) στα αριστερα της οθονης (οπως βιντεοσκοπει τα οπισθια μου η καμερα)
στο 6,21 λεπτο κ βλεποντας τον απο τον καθρεπτη να προσπαθει να παιξει μαζι μου (ο καραγκιοζης με το σμαρτακι βρηκε να παιξει)
κανει μια προσπαθεια να κανει την σφηνα οντας εγω σε μια λωριδα πλην της δεξιας (αργη κυκλοφορια οχηματων σχετικα) κ πηγαινοντας αρκετα γρηγορα.
Εκεινη τη στιγμη που ξεδιπλωνε λοιπον το εργαλειο του
μπαινει μπροστα μου ενα μηχανακι με συνεπεια να φρεναρω (μιας κ δεξια κ αριστερα οπως θα δειτε υπηρχαν προπορευομενα αυτοκινητα)
αντιδραση του μΑκΑκΑ ...να φρεναρει οπως οπως αλλα κ να την πει στον μπροστινο του (σ εμενα) αναβοσβηνοντας τα φωτα του (εννοωντας δλδ. αντε ρε με το κουβα που πατας κ φρενο)
νευρα οξυμενα απο μερια μου (μιας κ ακουγα ειδησεις πριν κ για τα νεα μετρα)κ αντιδραση γνησια ελληνικη
(θα την ακουσετε ...χεχε)
το ασχημο πλεον (χωρις την μπεμπα μου) ειναι οτι δεν μπορω να ''πιασω'' κανεναν καραγκιοζη,ακομα κ αν ειμαι στην κατηφορα της Συγγρου (α ρε μπεμπαρα μου)!
ακολουθησε ελαφρυ κυνηγητο μεχρι ...απελπισιας απο μεριας μου μιας κ προτιμησα να μην σπασω το σμαρταρο για εναν...μΑκΑκΑ!!!
ετσι για να περναει η ωρα...
χεχε...ωραιο θρεντ Νινε μου...θα το εμπλουτιζω!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!