Oλα γινονται λογω τρελας δεν υπαρχει γιατι και πως....!!
Η προσπαθεια ειναι τελεια οπως δειχνει....
VanVIC......λες να γινει καμμια δοκιμη.......λεω εγω τωρα...![]()
Oλα γινονται λογω τρελας δεν υπαρχει γιατι και πως....!!
Η προσπαθεια ειναι τελεια οπως δειχνει....
VanVIC......λες να γινει καμμια δοκιμη.......λεω εγω τωρα...![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 12-08-10 στις 14:33
katsaraios (17-08-10)
Κοιτα Αρη θα ηθελα να μαθω το στοχο σου γιατι για να πιασεις τους χρονους του Μ6, πρεπει να κουμπωσεις το μοτερ με το SMG,μανισιο σασμαν του σε μανισια Κορωνα (κιβωτιο διαφορικου) απο Μ6 (γιατι απ την //Μ εχει σαν κουπε σπορ καλλυτερα αρπαγματα απ το //Μ5 το σενταν), οποτε το διαφορικο Μ6 ειναι περιπου σαν και το δικο μου εχωντας κατω ολοκληρη γεφυρα και υποδοχες (κουρμπαρισματα) για εξατμισεις, το ESP Elektronisches Stabilitats Control π.χ. τωρα αν κουμπωσεις το διαφ. Μ6 με συνδεση ημιαξονια τζετας κατι γινεται εισαι κοντα σε χρονους Μ6 αλλα πιστεψε με για να εχεις τα κρατηματα του Μ6 ξεχνα το.
Αν απλα κουμπωσεις το μοτερ σε σασμαν-διαφορικο τζετας για ανοιγματα η ντριφτ τοτε αλλαζει.
Πολυ καλη δουλεια πραγματικα...εχει βαλει το ιδιο μοτερ και ενας φιλος μου στο Yugo του.
Kανεις μας δεν θελει...αλλα στο τελος τους "καθομαστε"
μπουρλωτιερη....αστον ανθρωπο...να χαρει την αμαξαρα του...! μια χαρα αλογα εχει..με πιθανοτητες αυξησεις! γιατι να βαλει ενα τετοιο μοτερ..που δεν δηλωνεται κιολας και να τρεμει η ψυχη του..καθε φορα που βγαινει..για βολτουλα? τα ιδια ισχυουν και για την δικη σου περιπτωση....![]()