Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Θέμα: Μ3 Ε36

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

λοιπον το αμαξι που πατησα κ ημασταν κοπιες ηταν το Μ3 Ε30 EVO 233 αλογα μαμα το αμαξι ειναι λογικο που πηγαιναμε μαζι?η κατι δεν παει καλα σε μενα?
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων

είναι μετρητής αέρα και πολλαπλασιαστές εάν δεν έχεις αλλάξει ποτέ. Καλά μεταχειρισμένο MAF εννοείται ΟΧΙ΄, δεν έχει νόημα τότε η αλλαγή....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαλβιδες μονο σε ανθρωπο που ξερει και εχει τα εργαλεια
    εχω ακουσει τρομακτικες ιστοριες απο τετοιες ρυθμισεις.
    Ακριβώς αυτά Κωνσταντίνα δες πρώτα και άσε τα αποτελέσματα της κάθε κόντρας. Ένας σωστός μηχανικός έχει την εμπειρία,το αυτί και τα μηχανήματα να καταλάβει πολλά περισσότερα από εσένα.

Περιοχή
    κρητη
    Rides
    0

Προεπιλογή

γνωμη μου ειναι να το πας σε μια εξουσιοδοτημενη αντιπροσωπεια bmw για ελεγχο και ας πληρωσεις κατι παραπανω!!τουλαχιστον θα τα δωσεις 1 φορα.....(στο λεω γιατι ειμαι παθων..)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgepap Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνωμη μου ειναι να το πας σε μια εξουσιοδοτημενη αντιπροσωπεια bmw για ελεγχο και ας πληρωσεις κατι παραπανω!!τουλαχιστον θα τα δωσεις 1 φορα.....(στο λεω γιατι ειμαι παθων..)
    κ απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο την εχω παθει .....

Rides
    1

Προεπιλογή

Για κοιτα και το Vanos.Eκει πονανε 100% τα 36αρια Μ.Συνηθωs αν τα χει παιξει αλλοτε δουλευει και αλλοτε δεν.Κανε ενα ευκολο τσεκαρισμα μονη σου,θα σου πω πωs.
    Aνοιγειs διακοπτη πρωτη σκαλα να αναψουν τα λαμπακια στο καντραν και πηγαινειs να "ακουσειs" το Vanos.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Εαν ακουγεται κατι σαν κροταλισμα διακεκομενο η συνεχομενο τοτε το Vanos εχει παρει δρομο.Δοκιμασε το αυτο αρκετεs φορεs (εννοω διακοπτη και ακουσμα),γιατι εαν εχει παρει δρομο αλλοτε δεν θα ακουγεται τιποτα και αλλοτε θα κροταλιζει.Και εαν αποφασισειs να το παs σε γιατρο θα σου πω με Π.μ αν και νομιζω εχει κανει καποιεs προσφορεs εδω στα μελη του φορουμ.

6. The Following 3 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

Akis 330Ci (16-07-10), manos (16-07-10), Stamatis (16-07-10)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για κοιτα και το Vanos.Eκει πονανε 100% τα 36αρια Μ.Συνηθωs αν τα χει παιξει αλλοτε δουλευει και αλλοτε δεν.Κανε ενα ευκολο τσεκαρισμα μονη σου,θα σου πω πωs.
    Aνοιγειs διακοπτη πρωτη σκαλα να αναψουν τα λαμπακια στο καντραν και πηγαινειs να "ακουσειs" το Vanos.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Εαν ακουγεται κατι σαν κροταλισμα διακεκομενο η συνεχομενο τοτε το Vanos εχει παρει δρομο.Δοκιμασε το αυτο αρκετεs φορεs (εννοω διακοπτη και ακουσμα),γιατι εαν εχει παρει δρομο αλλοτε δεν θα ακουγεται τιποτα και αλλοτε θα κροταλιζει.Και εαν αποφασισειs να το παs σε γιατρο θα σου πω με Π.μ αν και νομιζω εχει κανει καποιεs προσφορεs εδω στα μελη του φορουμ.
    λογικα να δουλευει το μοτερ?!?

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

παντως εγω που ρωτησα εναν απο τους μιχανικους μου που εχουμε το ιδιο αμαξι αλλα σε καμπριο κ ειναι γνωστης απο Ε30 γιατι ειχε πιο παλια..μου ειπε οτι ετσι πρεπει να πηγαινω γιατι εχουμε μικρες διαφορες εμεις τα 36αρια με τα 30αρια......αυτος ειχε το Ε30 το 2,5 κ ειχε ανοιξει με 321 κ ηταν μονο μια ροδα διαφορα....θελει να πει οτι εχουμε μικρες διαφορες....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λογικα να δουλευει το μοτερ?!?
    Eαν καταλαβα καλα εννοειs να δουλευει το μοτερ και να προσπαθησειs να ακουσειs το Vanos? OXI. Σβηστο το μοτερ πρωτη σκαλα ο διακοπτηs τηs μιζαs να αναψουν τα λαμπακια στο καντραν και σε αυτη την θεση ακουs το vanos.To μοτερ σβηστο.Παντα σβηστο το μοτερ.

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eαν καταλαβα καλα εννοειs να δουλευει το μοτερ και να προσπαθησειs να ακουσειs το Vanos? OXI. Σβηστο το μοτερ πρωτη σκαλα ο διακοπτηs τηs μιζαs να αναψουν τα λαμπακια στο καντραν και σε αυτη την θεση ακουs το vanos.To μοτερ σβηστο.Παντα σβηστο το μοτερ.
    να σε ρωτησω.....τι σχεση εχει ο διακοπτης αυτος με το βανους? για να μαθω!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σε ρωτησω.....τι σχεση εχει ο διακοπτης αυτος με το βανους? για να μαθω!
    Bρε Κωνσταντινα,με τι ρευμα θα δουλεψουν οι 2 ηλεκτροβαλβιδεs που εχει το Vanos? Aπο καπου πρεπει να παρουν ρευμα,και οταν γυρισειs πρωτη σκαλα τον διακοπτη απλα παιρνουν ρευμα οι ηλεκτροβαλβιδεs.Kαι οταν λειτουργει το μοτερ τοτε το Vanos κανει μεταβλητο χρονισμο εκκεντροφορων.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP