Gregory_///M (09-07-10), Thomelef (09-07-10)
Δεν ειρωνευτικα κανεναν Βασιλη & Γρηγορη μαλλον παρεξηγηθηκα
Ειμαι αντιθετος με ποτο και οδηγηση.
Επαναλαμβανω θα ηταν τραγικο ,εγκληματικο εαν ο φιλος σου αντι για τοιχο χτυπαγε καποιον πεζο 'η και παιδια.
Θελω με λιγα λογια να πω οτι η καπως χαλαρη αναλυση του θεματος με το συγκεκριμενο αποτελεσμα χωρις απωλειες δεν θα γινονταν εαν υπηρχε τραυματισμος η απωλεια ζωης.
Προσωπικα δεν μου αρεσε η αντιμετωπιση του θεματος που εχει την ταση να δινει βαρυτητα στο αυτοκινητο παρα στο γεγονος ενος ενδεχομενου θανασημου τραυματισμου.
Ελπιζω τωρα να ημουν πιο σαφης.
alexk (11-07-10), Gregory_///M (09-07-10)
Σαφέστατος είσαι τώρα
...αφορμή ήταν το συγκεκριμένο πρώην-αυτοκίνητο μου για να σχολιαστεί για πολλοστή φορά το θέμα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Τονίζω ότι σχολιάσαμε το συγκεκριμένο γεγονός δεν είχε την παραμικρή ανθρώπινη απώλεια, όσο για τα παλιοσίδερα σε ανάλογη κατάσταση θα απασχολούσαν τον οποιοσδήποτε έστω και για 5 λεπτά.
Να κοιτάμε όλοι γύρω μας για να βλέπουμε πως ποτό κ οδήγηση δεν πάνε μαζί, δεν γίνεται πως το λένε, θα γίνει η στραβή εκεί που δεν το περιμένουμε...![]()
Τα σφάλματα μέσα στη ζωή είναι, το κακό είναι να επαναλαμβάνονται και φυσικά να αποβαίνουν τραγικά ώστε να μην υπάρχει γυρισμός.
Στην περίπτωση του φίλου, σίγουρα ήταν λάθος του που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, εξίσου λάθος του θα ήταν να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα κλπ. Το θέμα είναι να του έγινε μάθημα και στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός για τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του, κάτι που συνήθως συμβαίνει μετά από σοβαρά ατυχήματα και είναι το μόνο τους θετικό.
Αν πάλι η συμπεριφορά αυτή συνεχιστεί, τότε ο καθένας είναι άξιος της τύχης του.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Gregory_///M (09-07-10)
το επομενο βημα..ισως καποιος αισθητηρας αναγνωρισης αλκοολ!!! που να μην ξεκιναει καν το αυτοκινητο.
https://www.i-live.gr/news-emergency...tant-from-bmw/
Ποτό και οδήγηση ποτέ μαζί...!!!Θανατηφόρος συνδυασμός......