εμενα μου εχουν μια καλη πανω στο καπο και μια πανω στο πορτ μπαγκαζ. και οι 2 με κλειδι.... δε θα πεθανουμε κιολας! εχουμε αλλα σημαντικοτερα να μας απασχολουν! υγεια πανω απ'ολα να λεμε!
εμενα μου εχουν μια καλη πανω στο καπο και μια πανω στο πορτ μπαγκαζ. και οι 2 με κλειδι.... δε θα πεθανουμε κιολας! εχουμε αλλα σημαντικοτερα να μας απασχολουν! υγεια πανω απ'ολα να λεμε!
Μη τα συζητας αδερφε...
Οι κακόβουλες ενέργειες γίνονται από ανώριμους κομπλεξικούς. Τις περισσότερες φορές όμως οι υπαίτιοι τέτοιων μικροφθορών είναι συνήθως απρόσεκτοι ή βιαστικοί.
Όπως ακριβώς είπε ο Νίκος: Τι να πείς στον παππού που δε μπορεί καλά καλά να σπρώξει το καρότσι της λαϊκής, στη γιαγιά που σέρνει τη τσάντα της πάνω στο αυτοκίνητό σου γιατί στα πεζοδρόμια κατοικοεδρεύουν δέντρα, μηχανάκια, κάδοι απορριμάτων κλπ, στη μαμά με το καροτσάκι που στριμώχνεται για να μην την πατήσουν οι διερχόμενοι, στο παιδί με το ποδήλατο που έχασε την ισορροπία του, στον ανάπηρο, κλπ.
Όπως και να το κάνουμε, κακόβουλη ή μη ενέργεια, όλα είναι μες στο πρόγραμμα.
Μου έτυχε κ εμένα 2 φορές μάλιστα όταν ήμουν φοιτητής στο Βόλο.Παθαίνεις σοκ όταν το αντικρίζεις κ λες ΓΙΑΤΙ??? Τότε ήμουν 19χρονών κ στενοχωριόμουν πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πώ βέβαια ότι μου πέρασε τελείως κ ότι δεν με νοιάζει κάτι τέτοιο αλλά......καλά να είμαστε πρώτα απ' όλα κ όλα ξαγίνονται...