Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο εδω θα διαφωνίσω. Τα μονοπώλια απλά θα αλλάξουν προσανατολισμό.Πάντα υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν.Ακόμα και με τις εναλλακτικές, οικολογικές πηγές ενέργειας.Δυστηχώς...
    όταν θα βάλω 1 στρέμμα θερμοκήπια με ζαχαρότευτλα, ή καρπούζια, ή καλαμπόκι, που θα μου δίνουν καύσιμο για να λειτουργεί γεννήτρια μερα-νύχτα με μηδενικούς ρύπους και άλλο ένα στρέμμα με φωτοβολταικά πάνελ και 2-3 ανεμογεννήτριες ...ας έρθουν να μου πουλήσουν ενέργεια...

εκτός αν αρχίσουν τα παιχνίδια με τους νόμους και μας πουν ότι έκλεισε η τρύπα του όζοντος και ότι το πετρέλαιο τελικά είναι το οικολογικότερο καύσιμο ..και ότι τα αποθέματα είναι τεράστια και ανεξάντλητα και ότι είχαν κάνει λάθος εκτίμηση... και ότι η τιμή του ήταν τελικά δυσανάλογα υπερβολική... αν μας τρελάνουν πάλι δηλαδή...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Toυς έχω εμπιστοσύνη μην φοβάσαι... Ολο και κάτι θα εφεύρουν για το καλό μας πάντα...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

ως γεωπονος-μηχανολογος...γνωριζω την διαδικασια και τις τεχνικες...αλλα ποτε δεν το επιχειρησα,...! τωρα με την βενζινη στα προθυρα των 2 ευρω,,νομιζω ..οτι αξιζει η προσπαθεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν θα βάλω 1 στρέμμα θερμοκήπια με ζαχαρότευτλα, ή καρπούζια, ή καλαμπόκι, που θα μου δίνουν καύσιμο για να λειτουργεί γεννήτρια μερα-νύχτα με μηδενικούς ρύπους και άλλο ένα στρέμμα με φωτοβολταικά πάνελ και 2-3 ανεμογεννήτριες ...ας έρθουν να μου πουλήσουν ενέργεια...

εκτός αν αρχίσουν τα παιχνίδια με τους νόμους και μας πουν ότι έκλεισε η τρύπα του όζοντος και ότι το πετρέλαιο τελικά είναι το οικολογικότερο καύσιμο ..και ότι τα αποθέματα είναι τεράστια και ανεξάντλητα και ότι είχαν κάνει λάθος εκτίμηση... και ότι η τιμή του ήταν τελικά δυσανάλογα υπερβολική... αν μας τρελάνουν πάλι δηλαδή...
    Τα πάντα είναι οικονομικά.

Αφού ξέρεις τι λένε, οικονομολόγος είναι αυτός που μελετάει αύριο τη λύση που << εφηύρε >> παράπροχτές εφάρμοσε προχτές και αποδεδειγμένα απέτυχε χθες.

Δε μπορείς ποτέ να ξέρεις τι γίνεται.

Εδώ με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πετραλαϊκή κρίση το 70 έλεγαν ότι τα ορυκτά καύσιμα γιοκ στα επόμενα 20 χρόνια.

Ανταυτού ΣΥΝΕΧΩΣ καταναλώνουμε ΟΛΟΕΝΑ και περισσότερα ορυκτά καύσιμα (δλδ ξοδεύουμε και περισσότερα και κάποιοι άλλοι τα τσεπώνουν).

Άσε που αρχίζουν και διατυπώνονται θεωρίες ότι τα ορυκτά καύσιμα είναι ανανεώσιμα (με πραγματική βάση).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP