Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 90

Θέμα: Police on motorcycles...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    α... και μια πληροφορία από έγκυρη πηγή: Έχει δοθεί οδηγία στους μοτ/τες αστυνομικούς να μην κάνουν καταδίωξη σε παράνομη μοτ/τα για κανένα λόγο, για την αποφυγή τραυματισμού αστυνομικού ...αλλά και καταδιωκόμενου ...φαντάζομαι πως δεν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην οδηγική ικανότητά τους, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο...
    ...τα παλιά χρόνια μας κυνηγούσαν ακόμα και μέσα στα πάρκα.... Λυκαβηττός, Γαλάτσι, Πεδίο Άρεως κλπ..
    Nικο μαλλον η πηγη σου δεν ειναι σωστη..στο λεω αυτο απο πρωτο χερι και οχι απο πηγη....ειδικα αν δεν εχεις πινακιδα εισαι φαβορι για κυνηγι....για κρανος μπορει να μην σε σταματησουν αλλα για κοκκινα πινακιδα κτλ εισαι σουπερ!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο παρακαλώ, διότι "Come police on motorcycles... " δεν είναι σωστό συντακτικό.

Σκέτο "Police on motorcycles" είναι σαφώς καλύτερα.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Απλά μία τέτοια κίνηση σε εποχές που γίνονται οι απίστευτες σπατάλες σε δημόσιο χρήμα, κάθε μέρα αποκαλύπτεται κάτι καινούριο, ενώ έχουμε αυξήσεις σχεδόν παντού, σε μένα προσωπικά είναι σαν να μου ρίχνουν στάχτη στα μάτια...
    Ρε συ Κωστα εδω σπαταλησαν κατι μυρια για να παρουν καινουρια λαπτοπ στα σκουλικια της βουλης και τους βουλευτογλυφτες!!!!
    Αυτο σε πειραξε???
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nικο μαλλον η πηγη σου δεν ειναι σωστη..στο λεω αυτο απο πρωτο χερι και οχι απο πηγη....ειδικα αν δεν εχεις πινακιδα εισαι φαβορι για κυνηγι....για κρανος μπορει να μην σε σταματησουν αλλα για κοκκινα πινακιδα κτλ εισαι σουπερ!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Κωστα εδω σπαταλησαν κατι μυρια για να παρουν καινουρια λαπτοπ στα σκουλικια της βουλης και τους βουλευτογλυφτες!!!!
    Αυτο σε πειραξε???

Μακάρι να παραμείνουν στους δρόμους ρε Δημήτρη, αλλά δε το βλέπω.

Μου θυμίζει Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 εποχές που μετά τη λήξη τούς στείλανε σπίτια τους.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι να παραμείνουν στους δρόμους ρε Δημήτρη, αλλά δε το βλέπω.

Μου θυμίζει Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 εποχές που μετά τη λήξη τούς στείλανε σπίτια τους.
    Κατι τετοιες σκεψεις περνανε και μενα απο το μυαλο μου και στεναχωριεμαι.
    Ειναι πολυ καλη κινηση Κωστα και με αμεσα αποτελεσματα η ομαδα Διας.
    Παντως οσο και να κοστιζει αυτη η ομαδα ρε συ Κωστη εχεις αμεσο συμφερον σαν πολιτης τουλαχιστον...η αποψη μου ειναι οτι τα λεφτα αυτα πιανουν τοπο.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμενα δε με χαλαει που βγηκαν στους δρομους.

Ξενερωνω μονο οταν θελω να κανω καμια ταρζανια αλλα ομολογω οτι αναγκαστικα εχω ηρεμισει

Επισης η μια οψη του νομισματος ειναι οτι το κοστος αυτης της υπεραστυνομευσης ειναι υψηλο.

Υπαρχει και η αλλη οψη:
    Το κοστος ομως σε γκρινια απο τις μικρο-κλοπες ληστειες ειναι ανεκτιμητο καθως και ολη η ταλαιπωρια και η αισθηση του να ξερεις οτι το ρισκο εινια μεγαλο. θεωρουμασταν μια χωρα με υψηλη εγκληματικοτητα. Αν ισχυε το στατιστικο δεν ξερω, το σιγουρο ομως ειναι πως απο τοτε που ξεκινησε το νεο μετρο με τους μοτοσυκλετιστες τα κρουσματα εχουν μειωθει (καπου διαβασα για 30%) και σιγουρα αυτο το νεο μεταδιδεται και προς τις αλλες χωρες. Πειτε μου ποσο ασφαλης νιωθει ενας τουριστας στο κεντρο της αθηνας σημερα και ποσο ενιωθε περυσι. Αν σε εμας δεν εμπνεει ασφαλεια ο αστυνομικος δε σημαινει πως και ο τουριστας εχει την ιδια αποψη.

Και τελος δε θα θελα να με πειτε κομματικο διοτι δεν ανηκω καπου ουτε προωθω τα μετρα της κυβερνησης αλλα θεωρω το συγκεκριμενο μετρο αρκετα αποδοτικο παρα το κοστος του. Επισης εγω , ναι , νιωθω περισσοτερο ασφαλης

ΥΓ. Αποψη μου εινια πως οι αστυνομικοι δεν ειναι κακοι. Η μαλλον δεν ειναι ολοι κακοι. Απλα οταν καποιος θα συναντησει κακο αστυνομικο θα τον κραξει παντου. οταν θα πετυχει καλο αστυνομικο θα το πει σε κανα δυο οτι πετυχα εναν καλο. Αυτοι οι λιγοι λοιπον ειναι που αμαυρωνουν την εικονα της αστυνομιας. Ας μην ειμαστε προκατηλημενοι, ειτε πετυχουμε καλο, ειτε στραβο.

8. The Following 8 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

bill_m3 (03-07-10), gkaras (03-07-10), HULK (03-07-10), NickE60 (03-07-10), Ptboul (10-09-10), Vasilis (03-07-10), z3 2.2 (03-07-10), Κωνσταντίνος (03-07-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

εδω οταν ολα πανε καλα...ολα μας φταινε...!

ετσι εχουμε μαθει σαν λαος...να μην ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι!

αλλα ακομα παραπανω να μην ειμαστε καθολου οργανωμενοι!

ξαφνικα γεμισε το λεκανοπεδιο της Αθηνας αστυνομικους!Καποιοι χαρηκανε καποιοι στεναχωρεθηκαν (εγω παντως ΧΑΡΗΚΑ)...

Ασχετα με το οτι προσεχω περισσοτερο κ εχω κοψει τις ταρζανιες...νοιωθω ενα αισθημα ασφαλειας ειδικοτερα αργα την νυχτα!

Ειχα φτασει δυο μετρα γομαρι (χ2) να κλειδωνω τις πορτες του αυτοκινητου εν κινησει κ να κοιταζω δεξια κ αριστερα στα φαναρια...(ας μην ξεχναμε την εμπειρια του Αντρεα Μdolce)!
    Ωστοσο στην Ελλαδα ειμαστε των ακρων....ή θα βγει ολη η αστυνομια στους δρομους ή θα κωφευει...(το τελευταιο ισχυει για ολες τις δημοσιες υπηρεσιες)...ή θα δουλευουμε ολοι ή θα το ξυνουμε πισω απο ενα γραφειο....

Λογω των δυσμενων συνθηκων που εχει να αντιμετωπισει η χωρα μας (οικονομικη δυσχερεια μιλαμε παντα) το φαινομενο της εγκληματικοτητας θα αυξηθει...Αυτο προσπαθει να προλαβει το κρατος....Να δειξει το παρον κ να τριξει τα δοντια πριν επιτελους (κ για πρωτη φορα ever) γινει η ζημια!

Συναινω με την πραξη αυτη...θεωρω οτι αργησε να γινει...!

καλλιο αργα βεβαια παρα ποτε....!

οσον αφορα τις βενζινες...εδω χασαμε το κορμι ρε πατριωτη...η βενζινη μας μαρανε?

ειμαι σιγουρος οτι και ο Κωστας κατι τετοιο εννοει...

αλλα οπως προειπες κωστη...εσυ μεγαλωσες σε εναν αλλο τοπο με αλλα κριτηρια...πολυ καλυτερα....

εμεις ελπιζω απο δω κ στο εξης να καλυτερευουμε σαν λαος..εστω κ με τετοιου ειδους λαθη !!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

10. The Following 9 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

bill_m3 (03-07-10), dimtz (03-07-10), Dimzan (03-07-10), gkaras (03-07-10), Konstantinos E60 (03-07-10), Monsta (04-07-10), Stathis (03-07-10), stratos (03-07-10), Κωνσταντίνος (03-07-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

2 περιστατικα.

Λαμπρακη διπλα απο την εκκλησια Ευαγγελιστρια στη Καστελα υπαρχει ενα μαγαζι τυπου everest που δουλευει 14ωρο.Συχνα πυκνα επαγγελματιες οδηγοι σταματανε για ενα καφε, μια τυροπιτα.
    Ωρα 2.30 - 3.00 σταματαει μια μονοσυκλετα, κατεβαινουν οι δυο ενστολοι.Ο ενας παει τουαλετα και ο αλλος να παρει κατι να φαει.Σβηνει μηχανη και αφηνει το κλειδι επανω χωρις να κλεισει το φαρο.Αρχιζει το μπιρι μπιρι στην υπαλληλο με ελαφρι γελακι.Μεσα σε 2 λεπτα και κυριολεκτικα κατω απο τη μυτη του ειχε αφαιρεθει ολη η βαλιτσα οπως και το κλειδι απο τη μιζα της υπηρεσιακης μηχανης.....
    Βγαινοντας ο συναδελφος του απο τη τουαλετα αρχιζουν οι φωνες.
    Το αποτελεσμα δε το ξερω οπως και το αν τιμωρηθηκαν.
    Να συμπληρωσω οτι αυτο το περιστατικο εκτυλιχθηκε ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

(το παρακατω ειναι περιστατικο μελους μας)
    Εχθες απογευματακι.Σε καταστημα vodafone(αν δε κανω λαθος) μπηκαν 2 ή 3 τσιγγανοι ενοπλοι και κρατωντας τη πορτα κλειστη πηραν οτι βρηκαν μπροστα τους, εσπασαν οτι τους εμποδισε και το χειροτερο, ξυλοκοπησαν τον ιδιοκτητη σε σημειο να χρειαστει ραματα στο κεφαλι και αναταξη στο χερι λογω καταγματων....
    Το θεμα εδω ειναι οτι το μαγαζι εχει κλειστο κυκλωμα και το πιθανοτερο ειναι να ειδοποιηθηκε η αστυνομια αμεσα.Ποτε δεν εφτασε εγκαιρα.....ουτε περιπολικο, ουτε μηχανη Δια.

Ολο αυτο με τη περιπολια εμενα προσωπικα ναι με κανει να νοιωθω μια στοιχιωδη ασφαλεια απλα και μονο ξερωντας οτι ειναι καπου εκει και γυριζουν.
    Το υπαρκτο ομως δεν εχει καμια επαφη.

Με λιγα λογια ειναι σα το αυτοκολητακι Μ3 που βαζουν πολλοι.Το πληρωσες και ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

makari na kanoun ti douleia tous , exo barthei na tous blepo na arazoun stis plateies kai na koitane gomenakia mono.

13. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

alexk (03-07-10)

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP