Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: WATER WETTER

Rides
    1

Προεπιλογή

Απεσταγμενο νερο: θερμοκρασια βρασμου: 127.4 C, χρονος ψυξης:18,5 min
    Στη συνεχεια ακολουθουν οι αντιστοιχοι αριθμοι για καποια αντιψυκτικα της αγορας, ετσι οπως παρουσιαστηκαν απο το περιοδικο power techniqes τευχος 85.
    AGIP ANTIFREEZE EXTRA: 134.3 C , 16.5min
    AMSOIL PROPYLENE GLYCOL: 130.6 C , 16.4min
    AQUAFLU: 130.2 C , 16.2min
    ARAL ANTIFREEZE EXTRA: 132.3C , 16.4min
    BP ANTIFROST: 132.9 C , 17.4 min
    CASTROL ANTIFREEZE: 132.6 C , 17.8min
    ELF COOLELF CLASSIC: 133.3 C , 17.7 min
    EVANS NPO-R: 215 C , 16.4min
    FL PARAFLU 11: 132.7 C , 16.7min
    FUCHS FRICOFIN S: 133.1 C , 17.2min
    IGOL ANTIGEL: 132.4 C , 16.8min
    IP ECOBLU 100: 132.5 C , 16.6min
    LOCTITE ANTIFREEZE: 132.1 C , 17.2min
    MOTUL INUGEL EXPERT: 133.6 C , 16.9min
    REPSOL ANTICONGELANTE: 132.8 C , 11.4min
    SHELL GLYCOSHELL CONCETRATE: 132.2 C , 17min
    VALVOLINE ANTIFREEZE: 132.5 C , 16.4min
    YACCO LR ORGANIQUE: 136.2 C , 15.7min
    FUCHS FRICOFIN G12: 132.8 C , 16min
    REDLINE WATER WETTER: 127.8 C , 18min
    Στη συνεχεια παραθετω και καποια σχολια του περιοδικου:
    "Στη δοκιμη μας ξεχωρισε με διαφορα το evans npg-r με φαντασμαγορικα υψηλο σημειο βρασμου και ικανοποιητικο ρυθμο αποβολης θερμοτητας. Επισης, επειδη δεν εβραζε σχεδον με τιποτα στο φασμα 70-140 βαθμους, δεν σχηματιζε σχεδον καθολου φυσαλιδες στον πατο του δοχειου, με αποτελεσμα να απορροφα στο μεγιστο τη θερμοκρασια της ηλεκτρικης εστιας και να αυξανει τη θερμοκρασια του ταχυτερα απο τα υπολοιπα υγρα. Οτι πρεπει δηλαδη για μοτερ με εντονες υπερθερμανσεις και πολλα hot spots στο εσωτερικο τους.
    Αντιστρεφοντας τους ορους, το repsol anticongelante puro δεν ξεχωρισε για το σημειο βρασμου του, αλλα κρυωσε τουλαχιστον 30% γρηγοροτερα απο το μεσο ορο των υπολοιπων υγρων της δοκιμης. Αυτο το υγρο αποδεικνυεται "βαλσαμο" για μηχανοστασια με κακο εξαερισμο και μοτερ με μικρα ψυγεια.
    Τριτο στη δοκιμη μας ερχεται το συνθετικο yacco lr, που καταφερε να βρασει στους 136.2 και να κρυωσει σε 15.7 λεπτα.
    Το water wetter μειωσε τον τελικο χρονο ψυξης του νερου κατα 30sec, αποδεικνυοντας οτι πραγματι συνεισφερει στην ικανοτητα προσληψης και αποβολης θερμοτητας του νερου η, εν γενει, του ψυκτικου διαλυματος που χρησιμοποιουμε."

Αυτα! Τα συμπερασματα δικα σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 20-06-10 στις 20:38

2. The Following 5 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Driver M (20-06-10), GiannisRob (20-06-10), Panos 316T (21-06-10), Vasilis (16-05-11), z3outofmind (21-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αν δεν κανω λαθος Σπυρο στις πρωτες θεσεις ηταν η Fuchs με την Aral, με πολυ μικρη διαφορα.
    Ειναι και τα δυο πρωτη υλη. Το aral το δουλευουν και στα ανεβασμενα τουρμπο VAG που εχουν ενα θεματακι αν δεν τους βαλεις καλο πραγμα στο ψυγειο.
    Αν το εχω εδω στην Πατρα το συγκριτικο θα αναρτησω τα αποτελεσματα.
    Και τελικα εκανα λαθος. Ειχα χρονια να το ανοιξω το περιοδικο. Fuchs και Aral στο μεσο ορο.
    Και να σεφτειτε οτι πριν λιγους μηνες ειχα μια κουβεντα με τον πατερα μου γι αυτα τα πραγματα και μου ελεγε για την αποτελεσματικοτητα του Yacco. Και εγω ο εξυπνος του ελεγα περι επωνυμων προιοντων κλπ κλπ.
    Μου τα βαλε παλι τα γυαλια. Παντα αλλιως ο παλιος!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Με τα πολύ χρήσιμα στοιχεία που παρέθεσε ο φίλος ghost rider, φαίνεται αν κατάλαβα καλά ότι το water wetter είναι μάλλον το χειρότερο της κατηγορίας, με ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το απλό απεσταγμένο νερό?

Αν ναι, μάλλον φίλε Z3outofmind καλύτερα να στραφείς σε κάτι άλλο!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Talking

λοιπον επειδη ενδιαφερομαι για το εβανς,προτεινω να μαζευτουμε να παμε για αγορα και αλλαγη παραφλου τι λετε??

Rides
    1

Προεπιλογή

μαλλον ακυρο διοτι σε αυτο το βιντεο βλεπω οτι πρεπει να αλλαξουμε και θερμοστατη. καποιος που γνωριζει να μας πει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το evans αν και το καλυτερο δεν το συνιστω σε κανενα. Αν παραβλεψουμε την υψηλη τιμη στην ελλαδα (στην αμερικη ειναι πολυ φθηνο) , το evans δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.Αυτο σημαινει στην πραξη οτι οταν το χρησιμοποιησουμε πρεπει να αδειασουμε πρωτα το κυκλωμα νερου κανοντας flash με το ειδικο υγρο της evaNS και υστερα να το γεμισουμε με evans npg. To χειροτερο δε , ειναι σε περιπτωση που εχουμε απωλειa υγρου λογω σχισμενου κολαρου πρεπει να συμπληρωσουμε μονο με evans.σΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.
    Ως προς την αποδοση συνεχιζω να θεωρω οτι το καλυτερο (αποδοση - τιμη) ειναι το water wetter to οποιο εχει την καλυτερη αποδοση σε αραιωση με αποσταγμενο νερο.Δεν ειναι μονο το power που τα εχει τεσταρει..αλλα και πολλα sites sto net
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 20-06-10 στις 22:45

Rides
    1

Προεπιλογή

Yacco. Δεν χρειαζονται υπερβολες. Τουλαχιστον για μενα που δεν εχω κανει κατι ουσιαστικο στο αυτοκινητο.

Rides
    1

Προεπιλογή

μαλιστα το ξεχναμε εδω στο ελλαντα

Rides
    1

Προεπιλογή

ερωτηση γιατι μπερδευτικα!!το wetter βγαινει τελευταιο σε ολα ειναι λιγο καλυτερο απ το απεσταγμενο νερο και στο τελος λεει οτι κατεβαζει τον χρονο ψηξης 30''!!!δεν καταλαβα τι γινεται!!!!! αυτο το yacco μου φανηκε το πιο καλο προσφερει και γρηγορη ψυξη και καλο σημειο βρασμου!!!και τωρα 2ο ερωτημα ολα καλα αυτα αλλα σαν αντιπαγωτικα τι προσφερουν?δλδ σε χαμηλες θερμοκρασιες ποσο αντεχουν?γραφει πουθενα?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ερωτηση γιατι μπερδευτικα!!το wetter βγαινει τελευταιο σε ολα ειναι λιγο καλυτερο απ το απεσταγμενο νερο και στο τελος λεει οτι κατεβαζει τον χρονο ψηξης 30''!!!δεν καταλαβα τι γινεται!!!!! αυτο το yacco μου φανηκε το πιο καλο προσφερει και γρηγορη ψυξη και καλο σημειο βρασμου!!!και τωρα 2ο ερωτημα ολα καλα αυτα αλλα σαν αντιπαγωτικα τι προσφερουν?δλδ σε χαμηλες θερμοκρασιες ποσο αντεχουν?γραφει πουθενα?
    Μειωνει το χρονο ψυξης του νερου κατα 30 sec οταν ολα τα υπολοιπα ειναι κατι λεπτα κατω(οι χρονοι στη συγκριση ειναι σε λεπτα, στα σχολια μετα το αναφεραν σε δευτερολεπτα).
    Το ποσο αντεχουν σε χαμηλες θερμοκρασιες το αναφερουν πανω στη συσκευασια τους. Συγνωμη αλλα δεν γραφω γρηγορα και μου ηταν δυσκολο να περασω ολο το αρθρο. Για περισσοτερες λεπτομερειες εχω αναφερει το τευχος του περιοδικου και πιστευω οτι με λιγη τυχη καποιος γνωστος θα το χει(ειναι αυτο που ειχε παρουσιασει το τουρμπο ασημι Ε46 Μ3 να ανοιγει με τη yamaha R1, δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που το πηρε εδω μεσα!!!). Αλλα αν θες μπορω και να στο στειλω.
    Γενικοτερα ομως αυτο ειναι κατι που εδω στην Ελλαδα δε νομιζω οτι θα μας απασχολησει. Στην χειροτερη το απιονισμενο νερο θελει -5 για να παγωσει. Το πιο σκαρτο παραφλου θα αντεξει σιγουρα μεχρι τους -15 με -20.
    Το προβλημα εδω ειναι η ζεστη. Αν και παλι, εκτιμω οτι ενα εργοστασιακο και καλοσυντηρημενο αυτοκινητο θα δουλεψει σωστα με οποιοδηποτε παραφλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 21-06-10 στις 11:08

12. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

m-power_01 (21-06-10)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP