Πιστευω η Ισπανια ειναι πολυ δυνατη φετος![]()
Ισπανια
Βραζιλια
Ακτη Ελεφαντοστου
Αγγλια
Αργεντινη
Πιστευω η Ισπανια ειναι πολυ δυνατη φετος![]()
Ptboul (09-06-10)
Αν και δεν θυμαμαι τους ομιλους πιστευω η Ολανδια θα παει καλα και η Αργεντινη αν δεν εχουν τραυματισμους .
Η Ελλαδα μακαρι να βαλει κανενα γκολ καθως εχει παιχτει πολυ το να μην βαλουμε ουτε ενα!!!
Καλη τυχη να χουμε και να δουμε καλη μπαλιτσα ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Βλέπω Αργεντινή και Ισπανία. Για μας να μη περνάμε στην επόμενη φάση.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ακτη Ελεφαντοστου και εγω.Θα κανει την εκπληξη.Κατι πιο λογικο θα πω την Ελλαδα...![]()
Άντε καλή επιτυχία στην Εθνική μας....λέτε να γίνει κανα παράξενο κ να το πάρει η Ελλάδα???![]()
και γω βλέπω Ισπανία και για "έκπληξη" Αγγλία..
αυτό πιστεύω ότι θα ναι χρήσιμο:
τούρμπο και πράσινα άλογα
GM6 (09-06-10)
Εγω Πιστευω τα φαβορι ειναι 2. Αγγλια και Αργεντινη. Δεν μου αρεσει που το λεω αλλα πιστευω οτι θα το παρει η Αγγλια!
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..
kplc16 (10-06-10)
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Την Αργεντινή γιατί την έχετε πολλοί ως τόσο μεγάλο φαβορί στο poll?
Μετα βίας πέρασε τους ομίλους της λατινικής Αμερικής, οι παίχτες της (πέρα από 4-5 όπως messi, maxi rodriguez, tevez, aguero, milito οι οποίοι όμως είναι όλοι επιθετικογενείς) είναι απλά καλοί, ενώ ο Ντιεγκίτο σε καμία περίπτωση δεν έχει πείσει για τις προπονητικές του ικανότητες. Κι εγώ Αργεντινή υποστηρίζω και μακάρι να το σηκώσει, απλά, για τους λόγους που ανέφερα, δεν το πιστεύω και πολύ..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
paganis (09-06-10)