Οκ. Θα κοιτάξω να βρω.
Επίσης θα ήμουν ευγνώμων εάν γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει πόσα bar τρόμπα βενζίνης χρειάζεται ο εν λόγω κινητήρας και πόσα bar είναι ο εργοστασιακός ρυθμιστής θα με βοηθήσει αρκετά
Οκ. Θα κοιτάξω να βρω.
Επίσης θα ήμουν ευγνώμων εάν γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει πόσα bar τρόμπα βενζίνης χρειάζεται ο εν λόγω κινητήρας και πόσα bar είναι ο εργοστασιακός ρυθμιστής θα με βοηθήσει αρκετά
Μηπως το προγραμμα το οποιο φοραει ηταν για alpha-n ? και πριν το πουλησει το γυρισε σε μαμα ''μορφη'' χωρις να δουλευει ο μαφ εις γνωσιν του?
Ακραιο σεναριο αλλα λεω μια ιδεα εκτος των αναμενομενων
Δυστυχως πρεπει να περασεις το σταδιο οπου πρεπει να αλλαξεις τα παντα για να εισαι σιγουρος για την αποδοση του μοτερ σου, το οποιο ειναι υπερευαισθητο ως προς την αποδοση ,στην κατασταση των αναλωσιμων
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για αρχή θα καθαρίσω τα λάμδα καλά και θα κοιτάξω για δανικό μαφ αν δεν δω διάφορες δυστυχώς θα πρέπει να το βάλω μέσα να το ελέγξει κάποιος γνώστης.
Η αντλία βενζίνης στα Ε36 Μ3 3,2cc είναι 5bar όπως και ο ρυθμιστής πίεσης ...Λογικά στο γράφει επάνω στν ρυθμιστή...
Προσωπικά θα έλεγα για ατροφία μυρίζει η κατάσταση...
BILL007 (20-09-21)
Παιδιά έβγαλα τον μαφ σήμερα και τον άνοιξα και τον καθάρισα με καθαριστικό σπρέι γνωστής εταιρίας. Το αυτοκίνητο όλη μέρα δούλευε κανονικά πατήματα στο τέρμα όλη μέρα δοκιμές το πρόβλημα σταμάτησε και ξαφνικά τώρα πριν λίγο το ξανά έκανε και από τότε ξανά γυρίσαμε στα παλιά προβλήματα.
Το είδα το βίντεο σου και σε ευχαριστώ. Τα ίδια έκανα απλά χωρίς να βγάλω τον αισθητήρα εγώ έβγαλα όλο το μαφ με την βάση του και έβγαλα τις πλαϊνές σήτες για να μπορέσω να ψεκασω ίσως ακόμα πιο ασφαλές αυτό που έκανα .......
PetrosD (20-09-21)
Έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον thread, δεν ξέρω αν το έχεις δει
https://forums.m3cutters.co.uk/threa...-blips.184212/
Θα το διαβάσω σε ευχαριστώ .Μόλις μίλησα και με έναν γνωστό μου και θα κάνουμε δοκιμή με δανικό μαφ και θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα
BILL007 (22-09-21)
Να κανω μια ερώτηση; Μετρητής μάζας αέρα δεν αξίζει OEM; Ρωτάω γιατί οι τιμές σε σχέση με τον γνήσιο είναι μερα με την νυχτα.