αισθητηρας στροφαλου 68 αναφορες βλαβης......
παιδια....δεν θα κανω πατεντα στον αεροσακο....
καλυτερα να μεινει αναμενο....inferno στειλε μου με πμ το τηλ σου γιατι δνε εχω κινητο=δνε εχω τηλεφωνα!!!
η βαλβιδα που λεω ειναι αυτη που συνδεεται το μηχανημα για να βαλει φρεον.....το μπλε....
το ψυγειο εδειχνε διαρροη στους κουρμπαριστους σωληνες που εχει στα πλαγια...νομιζω οτι εκει δεν μπαλωνεται ε???
ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
δηλαδη προτεινεις να μην το αλλαξω?
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
ετοιμο το αυτοκινητο!!!!
σε καταπληκτικη τιμη και φτιαχτηκαν ολα....
σας ευχαριστω για την βοηθεια!
οκ....αφου επιτρεπεται!!!
αισθητηρας εκκεντροφορου
αισθητηρας Maf
ψυγειο aircodition-φρεον
δορθωση καλωδιοσεων αεροσακου
και εργασια 550ε!!!
φλασκης στην θησεως!
ειμαι πολυ ευχαριστημενος 2-3 φορες που εχω παει!
για κανέναν λόγο μην τον αφήσεις να σου βραχυκυκλώσει το σύστημα του αερόσακου για να μην το διαβαζει σαν λάθος.. μπορει να σου ανοιξει ο αερόσακος απο το πουθενα στην εθνική με 150 και να κλαις... επισης με το που θα σε ακουμπησει κάποιος μπορει να κανεις παρέα στα μπαλόνια του αερόσακου και να θες μετα όχι μονο τον αισθητήρα αλλα ολόκληρο το σύστημα.
στο ψυγείο γίνεται κόλληση με κόστος γύρω στα 15 ευρώ.. 5 πάνω 5 κάτω.βαλβίδα μπορεις να βρεις εκτός bmw αντιπροσωπίας την οποία θα την πάρεις αρκετά φθηνότερα
Να πας στον Καρρα στο Αργος!!!! μονο εκει!!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue