"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
καλοταξιδο με πολλα ασφαλη χιλιομετρα! το Χ1 ειναι μπεστ σελλερ και οχι αδικα,ειναι απο τις καλυτερες ανακαλυψεις της αυτοκινητησης σαυτη την κατηγορια,πρακτικοτατο με χαρακτηρα bmw και απολαυση στην οδηγηση!
EVERGET (09-07-19)
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να το χαρείς οπως αγαπας !
EVERGET (09-07-19)
1)Παταω με το 20vT κου-vag του πατερα...roll για να κανουμε vagitikes κοντρες
2)Περα απο τις αηδιες...φιλαρακο ειναι πολυ ομορφο, καινουργιο αμαξι που δυστυχως δεν εχω οδηγησει..αλλα εχω εμπιστοσυνη στη κριση σου μετα απο χρονια συζητησεων!!!!
3)Ειναι μια καλη επιλογη στις μερες μας τα suv οσο και αν δεν τα συμπαθω...τα κανουν ολα..και παραμενουν ανετα και με τεραστιους χωρους..win win...που θα παει καποια στιγμη μπορει να γινω και εγω ανθρωπος!!!
4) Να το χαρεις καθε μερα..καλοταξιδο και ασπαστο!!!
EVERGET (10-07-19)
Εντάξει τίμιος και ποιοτικός ανθρωπομεταφορέας το Passat δεν είχα κάποιο παράπονο. Μην εισαι τόσο κακουλης με τις παλιές σου αγάπες...εσυ κάποτε ήσουν πρόεδρος σε όλες τις λέσχες Vag...
Για το avensis και για όλα τα Τουοτα συμφωνώ απόλυτα...εμετικά όλα
Θενξ Νίκο μου, και γω ξέρεις πάντα ήμουν της hard core σχολής αλλά τα αμάξια αυτής της κατηγορίας σου λύνουν τα χέρια απο άποψη πρακτικότητας. Επίσης οι premium επιλογές της κατηγορίας ειναι τόσο καλα αμάξια που σου φτιάχνουν την καθημερινότητα! Θα πάμε βόλτα για να σε πείσω!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 10-07-19 στις 18:03
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Καλοτάξιδο να είναι! Λίγο υψηλή η κατανάλωση για τις επιδόσεις του 3κύλινδρου μου φάνηκε κι εμένα όταν το είχα για 3 μέρες (σε σειρά 1 όμως).
E30 318i
EVERGET (09-07-19)
Είναι νωρίς ακόμα θέλει να στρώσει το μοτέρ. Θα κυμανθεί πιστεύω κοντά στο 8.
S8N (10-07-19)
το Q3 σχεδιαστικα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο σε σχεση ας πουμε με το το e-tron αλλα για το volvo θα διαφωνησω.δεν ξερω ποιοι το σχεδιασαν αν και νομιζω οτι ειναι σουηδικο νταιζαιν, αλλα ειναι πολυ ομορφα τα σουβ τους,οκ το μικροτερο ειναι ασχημο πισω αλλα τα μεγαλυτερα ειναι ωραια και ισως απο τα πιο αυστηρα ''ανδρικα'' σχεδια σε αυτοκινητα.συν οτι εχουν βγει δευτερα σε αξιοπιστια,πρωτα σε ασφαλεια ...οσο γαι την καταναλωση αποτι ξερεις και εσυ σχεδον ποτε δεν κατεβαινει ,μαλλον ανεβαινει μετα![]()
EVERGET (09-07-19)
To XC40 είναι όντως ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο και καλοσχεδιασμένο. Μόνες παραφωνίες που είχα εντοπίσει το υπερβολικό ύψος που κάνει δύσκολη τη φορτωση στο χώρο αποσκευών, οι μικρές πίσω πόρτες και τα μικρά πίσω παράθυρα. Ανέφερα "σχεδιασμένο από του Κινέζους" εννοώντας τον τεχνικό σχεδιασμό του μοντέλου, μιας και βασίζεται σε πλατφόρμα της μητρικής Κινέζικης Geely η οποία για λόγους μείωσης κόστους έχει βγει υπερβολικά για την κατηγορία βαριά με αποτέλεσμα κακές επιδόσεις σε διάφορους τομείς που επηρεάζονται από το βάρος….
Στο παρακάτω Link το «κράξιμο» του συμπαθούς autotriti (από τότε που πήγε ο Πατέλος) για το XC40…
https://www.autotriti.gr/data/news/p...noy_161175.asp
dreamer (10-07-19)
Καλοτάξιδο Νάσο !!!
Με τρόμαξες μέχρι να διαβάσω το "σε αντικατάσταση του Passat", μετά όμως είδα και τη διπλή φωτό και φτιάχτηκα.
Πολύ ωραίο χρώμα Νάσο, μπράβο για την επιλογή σου.