Ρε παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος τις διαφορές ανάλογα το βήμα να μαθαίνουμε κι εμείς οι πρώην μπροσθοκίνητοι??![]()
Ρε παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος τις διαφορές ανάλογα το βήμα να μαθαίνουμε κι εμείς οι πρώην μπροσθοκίνητοι??![]()
Στεφανε εχεις δικιο οποτε θες πινουμε και ενα καφε και τα λεμε και απο κοντα.
Απο κει και περα οσον αφορα τον φιλο. Το διλιτρο valvetronik που ειχα εγω φοροουσε 3.38 με μικρο καβουκι. 3.38 νομιζω βγαινει και με μεγαλο καβουκι και εμπαινε σε 330 αυτοματο αν θυμαμαι καλα. Αυτα νομιζω ειναι κοντα για σενα. Το 330 το χειροκινητο φοραει 2.93 αν θυμαμαι καλα μαμα που νομιζω πως ειναι και το ιδανικο. Απο κει και περα εχει διαφορα βηματα που μπορεις να παιξεις, το καλυτερι θα ηταν να τα δοκιμαζες πανω στο αυτοκινητο σου και να δεις τι σου ταιριαζει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 17-08-17 στις 18:40
quattro ist fur sissies
Όποτε θες για καφέ φίλε.
Σόρρυ για το off topic
Detailing Madness
Φιλε Anthoul για την χρηση που το θες το καλυτερο ειναι 3,07
Κανονικα φοραει 2,97. το καμπριο επειδη ειναι πιο βαρυ εχει το 3,07. Αν θες να εχει και καλες ρεπριζ προτιμησε το 3,15 η 3,23. Αν δεν σε ενδιαφερει η κινηση στην εθνικη οδο και η οικονομια βαλε 3,38 3,46
djkostas (21-08-17)
Με το 3,38 και το 3,46 δεν θα ειναι πιο κοντο? Δεν νομιζω πως του κανει για Εθνικη οδο το κοντο βημα ουτε για οικονομια. Παντως για την ιστορια το δικο μου καμπριο φορουσε ιδιο βημα με κουπε και σενταν 3,38. Οταν μου εσπασε εβαλα 3,23 δεν μπορω να πω οτι καταλαβα διαφορα.
quattro ist fur sissies
Οσο μεγαλωνει το νουμερο τοσο πιο κοντο γινεται. Σαββα το δικο σου τι ειναι και ειχε 3,38; μοτερ; καμπριο;χειροκινητο;μετατρ οπη;
Το δικο μου 2000cc n42b20 μαμα ηταν
quattro ist fur sissies
ok το σωστο βημα ειχες, καμια σχεση με το 330
το 2.93 υπερβολικα μακρυ. εχω μπει σε 330 με 3,38 από αυτοματο 330. σε ρεπριζ το αυτοκινητο ηταν πολύ καλο, σου εδινε την αισθηση ότι ειχε περισσοτερη δυναμη
Οχι,οχι,οχι,οχιιιιιιιιιιιι! !!!!!!!!Μην απαντατε φυσιολογικα,μηηηηηη!!Συνεχ στε να κραζετε τον καθενα που κανει μετατροπη και μετα ν'απορειτε που νεκρωσε το φορουμ!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχα!Καλο χειμωνα!!!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....