Πολύ καλά τα λες!
Πολύ καλά τα λες!
Detailing Madness
Δυστυχώς όμως στην σημερινή πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί αν η τελική επιφάνεια έχει όψη φλοιού πορτοκαλιού όταν το κοιτάει υπό γωνία...
Η συντριπτική πλειοψηφία επειδή δεν έχει λεφτά να κάνει το funding (ακόμα και αν γνωρίζει ότι θα εισπράξει όλο το ποσό μετά από 1 μήνα) προτιμάει την λύση : το αφήνω και πάω και το παίρνω ΧΩΡΙΣ να πληρώσω ούτε 1 ευρώ και ας τα βρει απ' ευθείας η ασφαλιστική με το μαγαζί.
Πρέπει να έχει τσίλικο αμάξι και να έχει μια σχετική οικονομική άνεση για να κάνει ερευνα αγοράς με πρωταρχικό κριτήριο την σωστή δουλειά.
Ρωτήστε για περιέργεια έναν γνωστό σας φαναρτζή να σας πει τι ακούει από τον κόσμο καθημερινά. Σε λίγο θα βάζουν και σοβά αρκεί να βγαίνει πιό φθηνά.
A8hnaios (07-06-17), BILL007 (06-06-17), chrisgiapz3 (12-06-17), Eleni (07-06-17), nikos valvetronic (11-06-17)
ειναι λιγο δυσκολο να εχει οψη πορτοκαλιου,αν εχει μπιστολι.αυτα γινονται στο αρχικο σταδιο εκμαθισης,και συνηθως ειναι η προβληματικη αναμιξη κι οχι η τεχνικη που το προκαλει.το πολυ πολυ να μην το βαλει σε φουρνο και να εχει μπιμπικια.αλλα δεν συμφερει κανεναν αυτη η αντιμετωπιση.στην χειροτερη,να μην το τριψει οσο πρεπει........
Τι ασφάλεια έχεις ?
Ποια εταιριά ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εγώ πάλι ιδιαίτερη προσοχή δίνω στην απόχρωση του χρώματος.
Την γυαλαδα θα την καταφέρει με αλοιφές.
Την απόχρωση όμως;
Σ αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι η λύση είναι ο φασματογραφος.
Το δικό μου αμάξι έχει ένα ιδιόρρυθμο χρώμα.
Στον ήλιο και υπό γωνία από ανθρακι μωβιζει ελαφρώς.
Αναγκαστικά όταν το πήρα πριν τρία περίπου χρόνια,έβαψα προφυλακτήρες.
Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω διάφορα απόχρωσης χρώματος με το υπόλοιπο αμάξωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILLYS : 08-06-17 στις 19:21
ΠΟυ το εβαψες?
Τακορης στον Άγιο Δημήτριο.
Είναι ο ίδιος με αυτόν που άνοιξε πρόσφατα στην Βάρη;
Αυτό δεν το ξέρω...