Να πάω αλλά που? Δν είμαι Αθήνα. Γρεβενά ειμαι εδώ δν υπάρχει Υπουργείο...να πάω στην Νομαρχία στο τμήμα συγκοινωνιών που πραγματοποιούνται οι μεταβιβάσειςς κτλπ ή να πάω στο αστυνομικό τμήμα?αυτοί στο τμήμα ιδέα δν έχουν
Να πάω αλλά που? Δν είμαι Αθήνα. Γρεβενά ειμαι εδώ δν υπάρχει Υπουργείο...να πάω στην Νομαρχία στο τμήμα συγκοινωνιών που πραγματοποιούνται οι μεταβιβάσειςς κτλπ ή να πάω στο αστυνομικό τμήμα?αυτοί στο τμήμα ιδέα δν έχουν
Είσαι τυχερός που έπεσες σε ζώα.....
Για την ασφάλεια είσαι απαράδεκτος.....δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το πληρώνεις.
Για το μοτέρ μπορείς να το σώσεις.
Καλό θα είναι το τιμολόγιο τοποθέτησης να είναι σε μια κοντινή ημερομηνία που σε πιάσανε, γιατί στο λέω αυτό.....ο νόμος σου "αφήνει" ένα περιθώριο να το δηλώσεις ενός μήνα!
Οπότε απο την στιγμή που σε πιάσανε και δεν θέλεις να το δηλώσεις για χ ψ λόγους, μπορείς να το επαναφερεις στην αρχική κατάσταση (το μοτέρ που είχε σαν μαμά) και να το πας να το δουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Το συνεργείο το ρώτησες άμα παίρνει πίσω το μοτέρ;
Το συνεργείο εντάξει το παίρνει λίγα χρήματα ποιό κάτω απο ότι το αγόρασα αλλά εντάξει οκ τώρα χρειάζομαι τα χρήματα..τιμολόγια κτλπ υπάρχουν λίγες μέρες πριν τον έλεγχο..που να απευθυνθώ δν ξέρω..και το αμάξι που να πάω μα δούνε ότι έβαλα πάλι το μαμα μοτερ? πάλι στο τμήμα που με πιάσανε πρέπει να πάω η εδώ στο κοντινότερο μου η σε κάποιο κτεο?
BILL007 (24-04-17)
Με 316 και μοτέρ 2500cc πράγμα που δν γίνεται να δηλωθεί λόγο 25%
Πριν λήξει η ασφάλεια παίρνει τηλ η μανα του ασφαλιστή στο μαγαζί και μας λέει..όταν πήρε το σήκωσε το παιδί που δουλεύει ε όπως τον ενημέρωσε η γυναίκα απ το ενα αυτί μπήκε απ το άλλο βγήκε
Ελληνα ακου μαγκια που εκαναν καποτε μπροστα μας ..
Περνουσανε το παλιο μοτερ ,παιρνανε το χαρτι ΚΤΕΟ και ξαναπηγαιναν αφου ξεμπερδευαν και βαζανε το μεγαλυτερο μοτερ...
Μνημονια 330 χρονια ....το 330 ειναι συμβολικο...
Τελειωσανε ή θα το δηλωσεις ή θα βαλεις το παλιο ....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
διαβασα ολα τα ποστ απο την αρχη..εισαι αδικαιολογητος σε ολα....η μια παρανομια πισω απο την αλλη.και μοτερ αδηλωτο το οποιο το εβαλες πανω στο αμαξι ενω ηξερες οτι δεν μπορει να δηλωθει και ανασφαλιστος και τωρα ψαχνεις να βρεις την ακρη για τις παρανομιες που εκανες μπας και γλυτωσεις.το προστιμο για την ασφαλεια θα το πληρωσεις οπως το ιδιο θα πληρωσεις και για το μοτερ το οποιο δεν ηταν δηλωμενο που σημαινει αδηλωτο-κλεμμενο απο την στιγμη που αλλα γραφει η αδεια σου και ας υπαρχει και τιμολογιο αγορας.σορυ φιλε κωστα ειμαι λιγο εριστικος στο κειμενο μου αλλα ειλικρινα οταν διαβαζω τετοια ποστ για αδηλωτα μοτερ και ασφαλειες που εχουν ληξει και το ξεχασαμε και το αμελησαμε για μενα ειναι κοροιδια και υποτιμητικο για καποιον που πληρωνει για να βγαινει νομιμα στους δρομους.φροντισε να βρεις τροπο να γλυτωσεις το αδηλωτο μοτερ δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα με λιγο ψαξιμο πιστευω θα υπαρχει τροπος και καποια αλλα μελοι απο το φορουμ πιστευω θα σε κατατοπισουν περισσοτερο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 26-04-17 στις 23:17
BMWNAOUSSA (27-04-17), freddys (06-05-17), katsaraios (26-04-17), pleonektis (04-08-20), stef (27-04-17)