κανονικο βαψιμο μου ειπαν οτι θα γινει παιδια..απλα το βαφουν περιμετρικα της γρατζουνιας και οχι ολοκληρη την πορτα..κτλ
κανονικο βαψιμο μου ειπαν οτι θα γινει παιδια..απλα το βαφουν περιμετρικα της γρατζουνιας και οχι ολοκληρη την πορτα..κτλ
Περιμετρικά της γρατζουνιας σημαίνει μπάλωμα.
Προσωπικά θα το πήγαινα για γυάλισμα μήπως και δεν ειναι βαθιά και αν δεν γινόταν δουλειά βάψιμο όλο το κομμάτι.
Αν ειναι καλό το αμάξι μην λύπηθεις τα 100-200 ευρώ παραπάνω.
535xi (22-10-16)
Οποτε εχω κανει τοπικη το εχω μετανιωσει, στην καλυτερη περιπτωση σε 2-3 χρονια εβλεπα σκιες και αλλοιωσεις. Η τσιπς εγουεη ειναι φραντσαηζ, εγω ειχα παει στα κεντρικα τους κιολας στο μοσχατο και 2 φορες μου εκαναν δουλεια γτπ καβαλα. Αν δε μασκαρεται λιγο προχειρα δυστυχως θα σου προτεινα βαψιμο παραδοσιακο. Δοκιμασε και το βαφεα του Μητση, μου εκανε εξαιρετικη δουλεια. Περαστικα
Και στο μανστα ειχα παει τωρα που θυμαμαι, οι παλαιουρες γνωριζουν, ουτε εκει εγινε το τελειο μπαλωμα.
Ειναι αναλογα την περιπτωση και την μερα του τεχνιτη,στο SLK του αδερφου μου σβησιμο απο κλειδι στον Monsta δεν μπορουσα να το εντοπισω ουτε εγω που ηξερα που ειναι και οταν το δωσαμε ο βαφεας του Λαινοπουλου εχασε στοιχημα οταν το εβγαλε αβαφτο και του ειπα οτι δεν ειναι και εψαχνε σχεδον 10 λεπτα να το βρει και δεν το βρηκε.
insane in the ///Midbrain
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η κλειδιά. Γρατζουνιά από γρατζουνιά έχει διαφορά.
BILL007 (21-10-16)
το πηρα το αυτοκινητο..δεν εχω πολλες γνωσεις απο βαψιματα,αλλα οσο και αν προσπαθουσα να βρω την διαδρομη της γραντζουνιας καθως ηταν και μεγαλη,δεν μπορεσα να την βρω..δεν ξερω τι θα γινει μετα απο 2,3 χρονια που λεει ο φιλος πιο πανω,αλλα αυτη την στιγμη δεν εντοπιζεται με τιποτα...εχει γινει καλη δουλεια...εχω μεινει ευχαριστημενος..
στην ChipsAway τελικά;