....για να μην το εχεις βαλει στα "υποψηφια",πιθανον το αποριπτεις,αλλα ας ανεβασω μια φωτο με κοκκινο....
![]()
Λευκό (πάγου)
Camel
Terracotta (Porsche)
....για να μην το εχεις βαλει στα "υποψηφια",πιθανον το αποριπτεις,αλλα ας ανεβασω μια φωτο με κοκκινο....
![]()
HLIAS - E36 (07-09-16)
Stef έχεις δίκιο όσον αφορά κάτι ΟΕΜ... Είναι αντικειμενικό στον καθένα... Ένα όμορφο σαλόνι λοιπόν θέλω να κάνω με τις λεπτομέρειες που μου αρέσουν... Δεν το δενω κόμπο, απλώς στο μυαλό μου το έχω κάπως έτσι...
Αρη δυσκολακι για το κόκκινο, δεν με ενθουσιάζει...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (07-09-16)
Μεγαλη σημασία σε αυτό που θέλεις να κάνεις έχει το χρώμα του ουρανού,αν είναι μαύρος από M pack ή γκρι.Αν είναι γκρι έχεις πρόβλημα,στο μάτι ταιριάζει στο εωτερικο του μόνο άσπρο ή γκρι.Αν έχεις μαυρό ουρανό τότε μία αίσθηση κουβούκλιου και ζεστασιάς δίνει το μαύρο σαλόνι που δένει με όλα (ουρανος-σκιαδια-χερουλια-πλαιν κτλ) και μπορείς να βάλεις και καφέ όπως αυτό που μεγάλες στην φωτο αλλά και πάλι ή BMW το έδινε με ίδια μοκετα σε αυτό το χρώμα.
Κατά την γνώμη μου μείνε κοντά σε oem με όσο το δυνατόν ελάχιστες πινελιές προσωπικές αφού θες να τις κάνεις αν και προσωπικά θα εμένα αποκλειστικά oem.
insane in the ///Midbrain
aristent (07-09-16), HLIAS - E36 (07-09-16), stef (07-09-16)
Ο ουρανός και τα κολωνάκια θα γίνουν μαύρα, αυτό είναι στάνταρ... Και τα πλαστικά στο αυτοκίνητο είναι μαύρα, δεν έχω τα γκρι...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
HLIAS - E36 (07-09-16)
Αν και ψηφισα camel νομιζω πως στο αμαξι σου ταιριαζει καλυτερα το λευκο του παγου. Για το καφε ταμπα που εβγαζε στα Μ3 μαλλον δεν ταιριαζει ε?
quattro ist fur sissies
HLIAS - E36 (07-09-16)
Το ΟΕΜ μερικες φορες δεν το καταλαβαινω.
Τι σημαινει ΟΕΜ στην χρωματικη επιλογη;
Η χρωματικη αποδοση ειναι καθαρα υποκειμενικη, εχει να κανει με την χρωματικη αντιληψη του χρηστη και δεν εχει καμια σχεση με την επιλογη του υπαληλου-σχεδιαστη της καθε εταιριας!!!
Στο Μ5 Ε60 ειχα μεσα αυτο το απαισιο sepang bronze light, πεντακαθαρα δερματα χωρις φρθορες και ραγαδες, αλλα τι να το κανω που το εβλεπα και μου ερχοταν εμετος...
Αλλαξα το σαλονι στα χρωματα που μου αρεσουν, δεν ειναι ΟΕΜ αλλα δεν πειραζει..., σημασια εχει που μπαινω μεσα και να αισθανομαι ομορφα!!!
Το ΟΕΜ φυσικα ειναι σχετικο, αν σκασεις καμια 15000-20000 για individual bmw colours interior ή competition limited edition γινεται ΟΕΜ...
Φωτο 1: individual colours by... Alex
Φωτο 2/3: sepang bronze bmw
Φωτο 4: individual colours by BMW
Φωτο 5/6: BMW M5/Μ6 competition limited edition
A8hnaios (08-09-16), BILL007 (07-09-16), chrisgiapz3 (07-09-16), isou (07-09-16), m3e36 (07-09-16), tasos.kamv (07-09-16)
alexm (07-09-16)
Για το σαλόνι του Ηλία ψηφίζω Dove Grey .
BILL007 (07-09-16), HLIAS - E36 (07-09-16)
Αν και μου αρέσει το χρώμα του αυτοκινήτου, σκέφτομαι το ενδεχόμενο μεμβράνη για Estoril Blue... Αυτό είναι σχέδιο για μετά τα Χριστούγεννα και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κιόλας, μπορεί απλώς να κάνω μία περιποίηση το χρώμα που έχω και να μείνει έτσι...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,