Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: ως που θα παει η βενζινη?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι έχει μειωθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είναι πάντως ηλίου φαεινότερον. Πριν μερικούς μήνες ξόδευα ατέλειωτες ώρες μποτιλιαρισμένος σε Εθνική και Αττική οδό τόσο τα πρωινά όσο και τα μεσημέρια. Μιλάω για μποτιλιάρισμα από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης μέχρι τη Μεταμόρφωση στην Ε.Ο. καθώς και από τα διόδια της Μεταμόρφωσης μέχρι την περιφεριεακή Υμηττού στην Αττική οδό. Μετά το Πάσχα ζήτημα αν έχω πέσει 1-2 φορές σε τέτοια κίνηση, κι αυτή μόνο υπό βροχή.

Εγώ πάντως τον έχω πιει κανονικά με τις τιμές της βενζίνης. Το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που πρέπει να είμαι συνεχώς στο δρόμο με ένα μάτσο τσιμπράγκαλα στο πορτ-μπαγκάζ (όργανα μέτρησης, φάκελοι, σχέδια, κράνη, μπότες, κλπ). Μιλάμε για 100km την ημέρα κατά μέσο όρο. Υπολογίζω πως εγώ και η σύζυγός μου δίνουμε πάνω από 6000 ευρώ τον χρόνο σε βενζίνες! Το νούμερο είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε παρομοια κατασταση βρισκετε ολος ο κοσμος,αυτο που εχω κανει εγω ειναι οτι εχω βαλει στο γκαραζ την BMW και πηγαινω στην δουλεια με το μικρο(Fiat Panda) με αυτον τον τροπο εχω ριξει το κοστος αρκετα,λιγο πιο κατω απο το μισο,αλλα απο την αλλη ωρες ωρες σκεφτομαι αν αξιζει να εχεις ενα τετοιο αυτοκινητο κλειδωμενο στο γκαραζ και να το βγαζεις μονο για μια βολτα.

Κατι αλλο που κανω επισης ειναι να βαζω V-Power την μερα που εχει προσφορα και την εχει στην τιμη της απλης αμολυβδης,ενημερωνομαι με μηνυμα για αυτο απο την Shell οπως και πολλοι αλλοι αφου παντα γινετε χαμος στο βενζιναδικο.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω και 2 βδομαδες παντως βλεπω καθ'οδο τιμων . . .

Ειχαμε φτασει να πουλαμε απλη αμολυβδη 1.51 . . .

Σημερα πουλαμε 1.45 που αν δεν ειχαμε την μεταφορα που βαζουνε

συγουρα θα πουλουσαμε 1.42 . . .

Ελπιζω οι επομενες εβδομαδες να εχουν την ιδια καθ'οδο . . .

Παντως οι εταιριες την εχουν παρει γραμμη και πιεζουν για καθ'οδο τιμων . . .

Παντως η χαζομαρα τους δν εχει ορια . . .

Ας βαλουν την απλη απολυβδη για μια μονο εβδομαδα στην τιμη 0.80 λεπτο το λιτρο

να δουν ποσο ποιο ευκολα θα μαζεψουν λεφτα ετσι και αλλιως αυτοι οι @#$%#@ την

μιζα τους θα την παρουν . . .

Μπορειτε να δειτε διαφορες τιμες σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας . . .

https://www.fuelprices.gr/

Υ.Γ μεχρι και οι εταιριες ελαστικων εχουν καθ'οδο φανταστειτε οτι για να εχουν καθ'οδο

τα λαστιχα οτι το θεμα στο εξωτερικο αρχιζει και στρωνει . . .

Ενω εδω σε εμας αρχιζει και ξεφτιλιζεται μην πω ξεφτιλιστηκε . . .

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χρήστο ψάχνονται τώρα... θα το ζυγίσουν αυτοί εκει που τους συμφέρει... ξέρουν αυτοί, το βλέπουν οτι χάνουν τελικά ...όμως προσέχουμε κι εμείς τι βγαίνει απ' την τσέπη μας πλέον... απο τα Χριστούγεννα έχω βάλει 200 ευρω βενζίνα στη μπέμπα... αλλα και στο επαγγελματικό το έχω περιορίσει όσο είναι δυνατόν..

Όσο είναι εκει πάνω οι τιμές εγω θα περιορίσω την κατανάλωση βενζίνης (και για οικονομία αλλά και από καπρίτσιο) Μακάρι να μην τη ρίξουν ποτέ την τιμή. Ας την ανεβάσουν κι άλλο... Έτσι θα μας βοηθήσουν πραγματικά να κάνουμε οικονομία.... όσοι θέλουν να ενισχύσουν το κράτος ας βάζουν και με 2 ευρώ...

5. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Nino (26-05-10), Thomelef (24-06-10)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω φιλε μου θελω καπου ενα 50ρικο τη βδομαδα ,μονο που οι μετακινησεις μου μειωθηκαν στο μισο με την bmw και χρησιμοποιω ενα αλλο αμαξι της οικογενειας για τις υπολοιπες και την εχω μονο για καμια βολτα.Πηραμε Bmw και μας καταντησαν να την εχουμε σαν τις κορνιζες και να της ριχνουμε κανενα γυαλισμα που και που.
    εεεεεεεε ρε μανα μου για δες καιρο που πετυχαμε!!!
    να εχουμε το αμαξι που παντα γουσταραμε και να μη μπορουμε να το χαρουμε οπως πρεπει!!
    θελω να παω Αθηνα και πρεπει τουλαχιστον να εχω 300 με 350 ευρω μονο
    για βενζινη !!

p.s μονο 100αρα!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

σκεφτηκε κανεις να το φορτωσει σε τρενο??
    ποσο κοστιζει ξερετε?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και εγω φιλε μου θελω καπου ενα 50ρικο τη βδομαδα ,μονο που οι μετακινησεις μου μειωθηκαν στο μισο με την bmw και χρησιμοποιω ενα αλλο αμαξι της οικογενειας για τις υπολοιπες και την εχω μονο για καμια βολτα.Πηραμε Bmw και μας καταντησαν να την εχουμε σαν τις κορνιζες και να της ριχνουμε κανενα γυαλισμα που και που.
    Εμενα το αμαξι ειναι Ιανουαριος 2008,εχει 22.800κμ το εχω πλυνει,φουλαρισμενο βενζινη κ σκεπασμενο στο γκαραζ.Με το polo μετακινουμαι μονο κ οπως ειπες της ριχνω κανα κερωμα κ καθομαι μετα σα το ****** στ γκαραζ κ τη χαζευω σαν λιγουρης εξω απο αντιπροσωπεια.
    Εκει φτασαμε....

9. The Following User Says Thank You to michaelp900 For This Useful Post:

NickE60 (26-05-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

μονο για αυτο την εχεις την Μ3???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα το αμαξι ειναι Ιανουαριος 2008,εχει 22.800κμ το εχω πλυνει,φουλαρισμενο βενζινη κ σκεπασμενο στο γκαραζ.Με το polo μετακινουμαι μονο κ οπως ειπες της ριχνω κανα κερωμα κ καθομαι μετα σα το ****** στ γκαραζ κ τη χαζευω σαν λιγουρης εξω απο αντιπροσωπεια.

Εκει φτασαμε....
    Δυστυχώς ...εκεί μας φτάσανε κάποιοι "διαχειριστές"

Θα φάνε καλά..! έχω μαζέψει μέχρι στιγμής 3000 σε αποδείξεις χωρίς να έχω ξοδέψει φράγκο ...άσε που δεν θέλει κανένας να πληρώνει ΦΠΑ 21 και 23%....

Θα τον πετύχουν το στόχο σίγουρα!!

Rides
    0

Προεπιλογή

οτι θα ανεβει και αλλο η βενζινη ειναι το μονο σιγουρο γιατι πολυ απλα σε δυο εβδομαδες θα ξανανεβει το φπα...εγω παντως τις βολτες τις εχω κοψει μαχαιρι...σκεφτομαι παρα πολυ πριν παω καπου.ειλικρινα εχουμε γονατισει απο τετοιου ειδους παγια εξοδα.γιατι δεν ειναι δυνατον να πεις δε βαζω βενζινη για να παω στη δουλεια μου...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP