Κανονικος Πίσω προφυλακτήρας
M Pack Πίσω προφυλακτήρας
Δεν εξυπακούεται τίποτα ο φίλος ας βαλει τον προφυλακτήρα τωρα που βρήκε την ευκαιρία και με το καλό στο μέλλον βάζει και έναν μπροστινό για να εχει ομοιομορφία. Τωρα για το εσωτερικό ειναι άλλο θεμα δε ειναι απαραίτητο να το κανει και μεσα m γιατι με τη λογική σόυ να βαλει και αντιστρεπτικές m και ελατηρια m και παει λέγοντας![]()
freddys (01-05-16), HLIAS - E36 (28-04-16)
Εννοείται ή τα κάνεις όλα ή τίποτα... Βέβαια είναι και θέμα καλαισθησίας θα σου πω...
Αλλά σίγουρα και αυτό είναι άλλο θέμα και δεν εξυπακούεται ούτε αυτό όπως λες και εσύ...
Detailing Madness
φιλε freddy ο μπροστά m προφυλακτήρας δεν μπαίνει στο f20 116ed γιατί δεν κουμπώνει στους προβολείς.Εχω το ίδιο μοντέλο με σένα και έψαχνα να κάνω την αλλαγή,γινόταν μόνο με τροποποίηση στα κουμπώματα.Θα ψάξω στο αγγλικό φόρουμ να παραθέσω το λινκ με έναν τύπο που το κατάφερε.
Παραξενο,οταν ειχα μιλησει πιο παλια για Μ μπροστινο μου ειπαν δεν θελει τα υπολοιπα και ηταν καπου στα 200-250 γιατι δεν χρειαζοταν να αλλαξουν ολα.πχ αεραγωγους κατω ποδιες κλπ.Περιμενω τηλεφωνο απο αντιπροσωπεια,θα ρωτησω εαν γινεται χωρις τροποποιησεις στα κουμπωματα,και προχωραω σε μπαξιμο Μ αλλιως και ο παλιος πισω προφυλακτηρας μια χαρα ηταν!
Με μικρες τροποποιησεις του φαναρτζη μια χαρα τον ειχα βαλει εγω προ 2ετιας.
Αρκει ο mpack προφυλακτηρας που θα παρεις να εχει ολες του τις σιτες πανω ...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk