Παω Βουρβουρου (β'ποδι Χαλκιδικη), νοικιάζω μία βάρκα με 25 ευρώ όλη μέρα και πάω κρουαζιέρα σε όλα τα νησιά της περιοχής!!!!!
Πληρώνω και είσοδο και ξαπλώστρα / ομπρέλα όπως και πέρυσι
Περνάω την είσοδο αγνοώντας τον σεκουριτά & πληρώνω ξαπλώστρα / ομπρέλα αν καθήσω
Τσ τσ αυτά είναι ψίχουλα για μένα. Πάω μόνο Αστέρα ή Grand Resort με 40 Ε είσοδο & ξαπλώστρα ΔΩΡΕΑΝ
δεν πηγαινω σε οργανωμενες παραλιες.
σιχαινομαι το μπανιο και δεν ξερω και κολυμπι.
Ω μοντιέ, κελ ντεκαντανς... κανω μπανιο μονο στην ιδωτικη μου παραλια ή σε καποια απο τις πισινες στις επαυλεις και το γιωτ μου.
Παω Βουρβουρου (β'ποδι Χαλκιδικη), νοικιάζω μία βάρκα με 25 ευρώ όλη μέρα και πάω κρουαζιέρα σε όλα τα νησιά της περιοχής!!!!!
Ptboul (25-05-10)
Η απολυτη ξευτιλα. Δεν υπηρχε περιπτωση να συμβει ΠΟΤΕ κατι τετοιο στα δικα μας μερη.
-Θεοφιλος-
Δεν θεωρώ ότι η εκμετάλλευση υπό προϋποθέσεις είναι κάτι κακό Κώστα. Απλά θα πρέπει να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία απο το κοινό ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούν ξαπλώστρες κ.λπ. καθώς εκτός των ανθρώπων που δεν τους αρέσει το οργανωμένο υπάρχουν και άλλοι τόσοι, όπως κι εσύ, που το προτιμούν.
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
Παλι καλα που η Πελοποννησος εχει αμετρητες παραλιες,τυχεροι ειμαστε,εχει και στροφιλικια μεχρι να πας και εισαι κομπλε.
Ποτέ μα ποτέ για μπάνιο στην Αττική δεν ξέρω είναι σαν να κοροιδεύω τον εαυτό μου ότι δεν είμαι ΑΘΗΝΑ.
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?